złotko , misiu , kochanie , skarbeczku dzięki za to ze wstawiłas się za mną - naprawde wielkie dzięki . No po prostu nie wiem jak sie odwdzięczyć ...
Kondziad musiałem wziąć linijkę bo inaczej bym nie policzył .
nie ma za co skarbie:* ale zauwazylam ze zwracasz sie do mnie w moim jezyku :) to mi sie podoba :*:*:):)
sarkazm - spotęgowana ironia, używana zazwyczaj jako sposób wyrażenia negatywnego nastawienia do czegoś lub kogoś; złośliwość, wyraz pogardy
Blondi ułatwiłem Ci zadanie, skopiowałem z wikipedii. Jestem bardzo miły :)
ja sugeruje że wiesz co to sarkazm. Skopiowałem to bo chciałem być miły dla BlOnD! hihih (żeby nie szukała w googlach)
Dziekuje :*:* a jednak potrafisz byc mily:) mylalam ze ty nie masz w sobie wyzszych uczuc :)
a moj przedmowca sie mylil bo Depp naprzwde ladnie mi podziekowal... :P
Lol czy ty jesteś tak tępa, żeby nie zauważyć, że ktoś sie z ciebie smieje?
Już nawet wyjaśnili ci co to jest sarkazm ale ty chyba dalesz nie wiesz o co chodzi....
blondi:Ja to żartobliwie powiedziałem,a jeśli nie skumałaś to było 'joke' na końcu:PP
P.S.Nie śmieję się...
skarbie ja nie jestem tepa... zauwazylam ze lubicie ze mna zartowac... ale chyba ze mnie sie nie smiejecie to by bylo wredne...
Nie sądzicie ze dysputa typu "on jest głupi/ona jest głupia " jest bez sensu ? Jak odpowiedzieliscie twierdzaco na to pytanie to skończcie juz :)