PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224943
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Zastanawiam się ile sezonów będzie PB. Ostatnio słyszałam, że rzucono propozycje 6! Co do I sezonu- świetny, choć czasem nieprawdopodobny. II sezon jest już gorszy akcja wciąga, ale czasem zaczyna irytować. Niektóre sceny są tak nieprawdopodobne, że aż się oglądać nie chce. Wiem, że mają dużą oglądalność i przez to będą ciągnąć to w nieskończoność jak Lost-y. Nie mam pojęcia jak oni zamierzają jeszcze zrobić III serię. Ciekawe.
Jak sądzicie??

ocenił(a) serial na 9
monikapn167

sadze i mam nadzieje ze nie bedzie 3 zeby wlasnie nie zepsuc tego serialu ,wkoncu nie beda ucieczki ciagnac w nieskonczonosc i rozwiazywania zagadek a to 6 to chyba jakas komedia nie wiem skad masz te info ...jakby bylo 4 to dla mnie to juz by byla gruba przesada wiec na 2 niech zakoncza ale na dobrym poziomie

malaMi

też uważam, że spokojnie mogli zakończyć na 2 serii ale skoro taśma nie wypaliła i jest dużo plotek o tym, że bedzie po wakacjach 3 sezon to bardzo prawdopodobne. tego typu seriale jak PB i lost mają taką zaletę że akcja ciągle idzie do przodu jest jakiś główny wątek i z odcinka na odcinek idą dalej a w innych serialach jest np. grupa bohaterów i w każdym odcinku przsytrafiają im się różne przygody (chdozi, ze każdy odcinek jest zupełnie o czym innym , trochę pogmatwałam ale może ktoś zrozumie o co mi chodzi ;-)]itd. np. kryminalne zagadli L.A itp. seriale.
jeśli zrobia wiecej sezonów to serial sie znudzi bo ile można to ciagnąć to typ serialu który może się ciągnąć w nieskończoność, to nie serial familijny jak m jak miłosć itp ;-) trzymajmy kciuki za maks 3 sezony ;-p

ocenił(a) serial na 7
monikapn167

Podobno J.J.Abrams miał rozplanowanych Lost na 4 sezony. Zastrzegł, ze jak ABC chce dalej kręcić ten serial (po 4 sezonie) to bez niego. PB pierwotnie miał mieć 13 odcinków. Dokrecili serię 1 do 22 i nakręcili drugą. Jakoś mi sie wydaje, że bedą próbowali dokręcić do 4 serii albo jeszcze dalej. I gdziesz czytałam, że ma powstać spin-off (tak to się chyba nazywa), inny serial nawiązujący do wydarzeńz PB (tak jak Buffy i Angel).
Pozdro...

ocenił(a) serial na 9
Lalu

spin off ale tez z tymi aktormi? ja licze ze skoncza na 2 gora polowa 3 sezonu ;)

ocenił(a) serial na 7
malaMi

A tego to ja juz nie wiem. Nie ma pojecia, czy Miller pojedzie na fali i dadzą mu dużą rolę w spin-off. Chyba raczej nie, bo spin-off to zazwyczaj kontynuacja przygód bohatera, który spodobał się widzom, pomimo, iż nie był główna postacią pierwszego serialu. Jak dla mnie mogliby nakręcić spin-off o Mahone.
Pozdro...