PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224932
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Pytam na forum "Prison Break" ponieważ widze, że tu codziennie ktoś się loguje, więc licze na szybką odpowiedź. Ostatnio zaobserwowałem drastyczne zaniżanie ocen filmów w Top100 (Indiana Jones i Ostatnia Krucjata, Jurassic Park, Król lew i jeszcze kilka bardzo dobrych filmów) Spadek ocen nastąpił dwa tygodnie temu, gdy rozpoczęły się wakacje i trwa nadal. Mam pytanie do kogo na filmwebie mam się zwrócić, aby ten problem został zażegnany.

ocenił(a) serial na 4
wladek2100

Zeby rozwiązać problem dzieci neo (nazywanych w dalszej czesci dziecmi neo) nalezy najpierw zawiązac kółko "Anty neo dzieci i sprawa polska" (nazywanych w dalszej czesci kólkiem Kloc )zrzeszające oponentów (nazywanych w dalszej czesci czlonkami) wyzej wymienionych i zwalaczające wszelkie przejawy skrajnej głupoty i nieodpowiedzialnosci prezentowanej na lamach serwisu Filmweb (nazywanego w dalszej czesci Filmweb)a przejawiającej sie w aktywnym udzielaniu sie dzieci neo w dyskusjach na forach tematycznych Filmweb'u uzewnetrzniajace sie prezentowaniem przez nie tresci nielogicznych, obrazliwych i odrealnionych a takze sztucznym zawyzaniem ocen filmów uwazanych w powszechnej opini za artystyczne porazki splycające tok myslowy i dzialające niekorzystnie na uklad odporonoci zdrowia psychicznego oglądajacych oraz rozpoznanym na drugim biegunie dzialalnosci dzieci neo czynnikiem nadaktywnego zanizania przez nie ocen filmów uznanych w powszechnej opini za artstyczne dziela, nastepnie nalezy zebrac pół miliona podpisów pod petycją do Filmwebu o aktywne monitorowanie wypowiedzi dzieci neo i usuwanie ich z szeregu forumowiczów, którą w nastepnym kroku nalezy wrzucic do kosza jako zupelnie nieprzydatną.

A tak na marginesie czy te oceny na Filmweb'ie dla Ciebie kwestia zycia i smierci? Nie lubisz sie czasem posmiac czytając durne komentarze ?? i jak sobie wyobrazasz uznawanie kogos za dziecie neo czy szkodnika?? przeciez są rozne gusta a to forum otwarte, dozwolone od lat 0
wiec " Why so serious??"
3m sie ramy... :)

wladek2100

z tego co tu piszesz nie wiem co oznacza termin "dzieci neo"....... moglbys to jakos prosto wytlumaczyc?? :)

ocenił(a) serial na 4
sweetblondi_04Ruda

W wielkim skrócie to osoby ktore zasmiecają fora czyli piszą bez potrzeby a nie mają nic specjalnego do powiedzenia i nie potrafią, prowadzic konstruktywnej i rzetelnej dyskusji :)

shamar

aha...... ale z drugiej strony tacy ludzie tez maja potrzebe sie wypowiedziec wiec nie mozna im tego zabronic..... mnie juz chcieli wywalic z tego forum... hehe ALE SIE IM NIE UDALO....i nie uda...

ocenił(a) serial na 4
sweetblondi_04Ruda

totez napisalem " i jak sobie wyobrazasz uznawanie kogos za dziecie neo czy szkodnika?? przeciez są rozne gusta a to forum otwarte, dozwolone od lat 0" ...:)

shamar

co prawda to prawda... hehe ale nie wyobrazam sonie jak niemowlaki mogly by tu pisac... hehe
szczerze mowiac to nie przecztalam tej twojej dlugiej wypowiedzi po prostu do konca nie rozmialam tematu... a lubie wiedziec co sie wokol mnie dzieje...