Pytam na forum "Prison Break" ponieważ widze, że tu codziennie ktoś się loguje, więc licze na szybką odpowiedź. Ostatnio zaobserwowałem drastyczne zaniżanie ocen filmów w Top100 (Indiana Jones i Ostatnia Krucjata, Jurassic Park, Król lew i jeszcze kilka bardzo dobrych filmów) Spadek ocen nastąpił dwa tygodnie temu, gdy rozpoczęły się wakacje i trwa nadal. Mam pytanie do kogo na filmwebie mam się zwrócić, aby ten problem został zażegnany.
Zeby rozwiązać problem dzieci neo (nazywanych w dalszej czesci dziecmi neo) nalezy najpierw zawiązac kółko "Anty neo dzieci i sprawa polska" (nazywanych w dalszej czesci kólkiem Kloc )zrzeszające oponentów (nazywanych w dalszej czesci czlonkami) wyzej wymienionych i zwalaczające wszelkie przejawy skrajnej głupoty i nieodpowiedzialnosci prezentowanej na lamach serwisu Filmweb (nazywanego w dalszej czesci Filmweb)a przejawiającej sie w aktywnym udzielaniu sie dzieci neo w dyskusjach na forach tematycznych Filmweb'u uzewnetrzniajace sie prezentowaniem przez nie tresci nielogicznych, obrazliwych i odrealnionych a takze sztucznym zawyzaniem ocen filmów uwazanych w powszechnej opini za artystyczne porazki splycające tok myslowy i dzialające niekorzystnie na uklad odporonoci zdrowia psychicznego oglądajacych oraz rozpoznanym na drugim biegunie dzialalnosci dzieci neo czynnikiem nadaktywnego zanizania przez nie ocen filmów uznanych w powszechnej opini za artstyczne dziela, nastepnie nalezy zebrac pół miliona podpisów pod petycją do Filmwebu o aktywne monitorowanie wypowiedzi dzieci neo i usuwanie ich z szeregu forumowiczów, którą w nastepnym kroku nalezy wrzucic do kosza jako zupelnie nieprzydatną.
A tak na marginesie czy te oceny na Filmweb'ie dla Ciebie kwestia zycia i smierci? Nie lubisz sie czasem posmiac czytając durne komentarze ?? i jak sobie wyobrazasz uznawanie kogos za dziecie neo czy szkodnika?? przeciez są rozne gusta a to forum otwarte, dozwolone od lat 0
wiec " Why so serious??"
3m sie ramy... :)
z tego co tu piszesz nie wiem co oznacza termin "dzieci neo"....... moglbys to jakos prosto wytlumaczyc?? :)
W wielkim skrócie to osoby ktore zasmiecają fora czyli piszą bez potrzeby a nie mają nic specjalnego do powiedzenia i nie potrafią, prowadzic konstruktywnej i rzetelnej dyskusji :)
aha...... ale z drugiej strony tacy ludzie tez maja potrzebe sie wypowiedziec wiec nie mozna im tego zabronic..... mnie juz chcieli wywalic z tego forum... hehe ALE SIE IM NIE UDALO....i nie uda...
totez napisalem " i jak sobie wyobrazasz uznawanie kogos za dziecie neo czy szkodnika?? przeciez są rozne gusta a to forum otwarte, dozwolone od lat 0" ...:)