Jeżeli ktoś będzie wiedział czy jest S03E11 już do sciągnięcia niech napisze ;p
Noom wiesz ile sie działo :Michael wykrecił łeb Lincolnowi ,który zabił Sare nieświadomie i ogólnie wszyscy zgineli z ręki Michaela ,gdy zoabczyli jak morduje Linca .Pewnie chciał zataić ślady.Phhyf...Ty mi tu o 11 odcinku ,a ja już przy 12 odcinku jestem -naprawde polecam tyle akcji ,taki wyrafinowany styl ,wooow ale sie działo.Hmm na jakim programie ściagałem chyba wtedy jak byłem na dachu u sąsiadki i ściagałem dachówki przez przypadek mi sie ściągnoł.
Teraz nie mogę ,bo mnie zawieje .No ale mówie ,że najszybciej sie sciaga jedynsty odcinek jeśli sciagasz dachówki z dachu u sąsiadki (dach powinien być z blachy -to jeszcze lepiej).Polecam sie na przyszłość.
A co do podniety to ?Hmm..napewno podniecił mnie 11 odcinek ,jak wczesniej wspomniałem tyle w nim akcji co w grzebaniu w śmietniku (bo tym chyba aktualnie Ty sie zajmujesz -to problemowo nie jest Ci to obce ).Dziekuje za uwagę i mam nadzieje do usłyszenia.
Oczywiście wcześniejsz wypowiedz do Author'a(a jeśli wzorujesz nick na firmie rowerowej to podziekuja czeskim niedbaluchom którzy tworza Authroa ,KTM i Cannondale RulEZ !!).