PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224943
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

jedenasty odcinek

ocenił(a) serial na 10

Jeżeli ktoś będzie wiedział czy jest S03E11 już do sciągnięcia niech napisze ;p

ocenił(a) serial na 5
Author

Noom wiesz ile sie działo :Michael wykrecił łeb Lincolnowi ,który zabił Sare nieświadomie i ogólnie wszyscy zgineli z ręki Michaela ,gdy zoabczyli jak morduje Linca .Pewnie chciał zataić ślady.Phhyf...Ty mi tu o 11 odcinku ,a ja już przy 12 odcinku jestem -naprawde polecam tyle akcji ,taki wyrafinowany styl ,wooow ale sie działo.Hmm na jakim programie ściagałem chyba wtedy jak byłem na dachu u sąsiadki i ściagałem dachówki przez przypadek mi sie ściągnoł.

ocenił(a) serial na 10
nicctt1313

taa już sie podnieciłeś? to wracaj na dach

Author

Kurczę, Tupac w avatarze a taki buc...

ocenił(a) serial na 5
Author

Teraz nie mogę ,bo mnie zawieje .No ale mówie ,że najszybciej sie sciaga jedynsty odcinek jeśli sciagasz dachówki z dachu u sąsiadki (dach powinien być z blachy -to jeszcze lepiej).Polecam sie na przyszłość.

A co do podniety to ?Hmm..napewno podniecił mnie 11 odcinek ,jak wczesniej wspomniałem tyle w nim akcji co w grzebaniu w śmietniku (bo tym chyba aktualnie Ty sie zajmujesz -to problemowo nie jest Ci to obce ).Dziekuje za uwagę i mam nadzieje do usłyszenia.

ocenił(a) serial na 5
nicctt1313

Oczywiście wcześniejsz wypowiedz do Author'a(a jeśli wzorujesz nick na firmie rowerowej to podziekuja czeskim niedbaluchom którzy tworza Authroa ,KTM i Cannondale RulEZ !!).

Author

5 lutego możesz już ściągnąć no jakieś3 dni i 13 godzin ja też czekam z niepokojem