PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 224 tys. ocen
7,6 10 1 223631
6,2 23 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Była juz najlepsza postac seialu Prison Break,teraz przyszła pora na najgorszą. Kto to jest waszym zdaniem?? Wg mnie Viktoria, bo jest pusta i nudna

ocenił(a) serial na 7
Rox15

Viktoria?? A któż to? :P

Rox15

Dla mnie nnie Viktoria nie jest najgorsza poza tym nie uwazam zeby te postacie byly głupie chociaz osobiscie nie lubie Mahona, nawet T-Baga i Abruzziegono lubie no i Tweenera, nawet Linca za którym nie przepadalam w 1 serii to teraz go lubie jak narazie jestem przy 12 odc 2 serii zobacze co bedzie dalej..... Uwazam ze Veronika zginela beznadziejnie do tego jeszcze zostala pocwiartowana... No i sZkoda ze zginal Tweener i Abruzzi bo ich lubialam...

Rox15

Nie lubię Kellermana, nie lubiłam Tweenera, Veronicę tez niezbyt.

ocenił(a) serial na 10
Rox15

Dla mnie najgorsza postacia jest Bellic, Kellermana i Mahona. Ten ostatni to sie chyba z dupy wzial i wkurza mnie to ze on zna kazdy kolejny ich ruch:/ suchar

ocenił(a) serial na 10
Tomek895

UPSSSSS te zdanie nie ma troche sensu. pisalem to a myslem o czym innym;p wiec sie poprawiam:
Dla mnie najgorsza postacia jest Bellic, Kellerman i Mahone. Ten ostatni to sie chyba z dupy wzial i wkurza mnie to ze on zna kazdy kolejny ich ruch:/ suchar
ooo teraz jest dobrze

ocenił(a) serial na 8
Tomek895

Wydaje mi się że nie którzy nie oceniają tu gry aktorskiej tylko role, coz dzieciaki tez ogladaja Prisona. To nie jest Tom i Jerry!

Rox15

Kim i jego uśmieszek .
Mam ochote rozwalić jego łeb siekierką -.- .

ocenił(a) serial na 10
Rox15

Bellic to najgorsza postać z serialu. wszędzie węszy i nie lubi Michaela:( jest po prostu idiotyczny i jego rola w serialu polega na zatruwaniu życia innym

Rox15

ten Chińczyk Kim jest najgorszy!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 7
Rox15

chyba chciałaś powiedzieć - Veronica :)
jakoś nie kojarzę żadnej victorii :)

ocenił(a) serial na 9
Rox15

nie ma takich- wszyscy mi pasują jak do tej pory- moge wymienić tylko najlepszych- Kellerman i Abruzzi.

ocenił(a) serial na 10
Rox15

ten dzieciak Lincolna jest wkurzajacy jak dla mnie

ocenił(a) serial na 9
lollypop

Hmmm... po dłuzszym zastanowieniu się stwierdzam że chyba ( na 100% ) Veronica. Jak dla mnie to mogłoby jej wogóle nie być - wkurza mnie jak cholera.
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
NaShI

Nio Chinczyk i Bellik. Obrzydliwie okropni: A ten Chinczy to mnie przeraza, ten usmieszek...

ocenił(a) serial na 9
Rox15

Kurde nie rozumiem tutaj czegos... Bo chyba chodzilo o to ze mieliscie ocenic gre aktorska a nie to czy lubicie go bo jest mily albo nie lubicie bo za duzo weszy, itd!

ocenił(a) serial na 6
Rox15

Dżizess.. "najgorszy Bellick, Kellerman i Mahone" ?! Dlatego, że "nie lubiom Michaela, go goniom i go Bellick gópi psześladował w wienzieniu" - zgadłam? Tak, tak, czytam w myślach. Masz szlaban na internet za gadanie głupot. Nie żartuję. A teraz spać, ale już.

Do rzeczy: "najgorsza" postać w temacie oznacza postać źle rozbudowaną, lub taką, która nie wzbudza emocji (szanowny autor wyjaśnił to bazując na własnym odbiorze Veroniki). Dla mnie taką postacią był Geary. Bardzo słabo rozpisany bohater, przez co nie przyciągał należytej uwagi. Spaprany potencjał. Mogli też lepiej rozkręcić tego chłopaczka, który powiesił się, będąc dziewczyną T-Baga. Jego historia rozwinęła się i zamknęła w - na dobrą sprawę - jednym odcinku, co wywołało niesmak i wrażenie rozleniwienia scenarzystów.

Biorąc natomiast pod uwagę dosłowne znaczenie słów "najgorsza postać" - obstawiam Caroline Reynolds, wstrętne suczydło. Swoją drogą świetnie napisana i wykreowana. Drugiej tak wyrachowanej i zimnej baby szybko nie znajdziesz...

Rox15

mi nie podoba sie gra dwoch głownych bohaterow czyli-Michela i Lincolna. sa strasznie sztywni. najlepiej w serialu gra Mahone bo przypomina mi Clinta Eastwooda w filmie "Brudny Harry". dobry jest tez Tweener ktory niestety nie zyje

ocenił(a) serial na 6
Klinar

Hell, yeah! Fichtner jako Mahone jest po prostu genialny. Z całego serca życzę mu Emmy (najchętniej za całokształt ;-> wielbię go od dawien dawna).

ocenił(a) serial na 6
Rox15

Zdecydowanie Veronica. Irytujaca, niezaradna. Miała być silną indywidualistką, niezależną panią adwokat, a wyszło takie, że się wyrażę cipciripci. Nieciekawa, zmienna z irytujacą mimiką twarzy, o.