PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224943
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

niestety

ocenił(a) serial na 10

zostały 4 odcinki serialu..... nie wiadomo, kiedy beda krecic dalej.....

ocenił(a) serial na 9
ender140

chyba 3 zostały ... no straszna szkoda , znowu czekac nie wiadomo do kiedy

Rodion_

Nosz chyba się popłaczę! :D

użytkownik usunięty
ender140

W międzykaszie proponuje oglądanąć M jak Miłość. Ten sam kaliber, a i Mroczki Wentwortha godnie mogą zatąpić.

Prawdę mówiąc będę dziękował Bogu, gdy ten serial wreszcie się zakończy! Pierwszy sezon serialu mimo, że wciągał to jednak przerażał swoją głupotą(ubijaczka do jajek RLZ <hahaha>). Całkiem mi sie podobał, jednak oglądałem go tylko by oglądać, nie wzbudzał we mnie żadnych większych emocji i gdyby nagle zdjęli serial w połowie sezonu nawet pewnie bym tego nie odczuł. Z drugim sezonem już trochę inna sprawa - miejscami trzymał w napięciu na dodatek akcja dosyć szybko się posuwała(uważam ten sezon za lepszy od pierwszego), ale niestety - głupota serialu wzrosła jeszcze bardziej(a razem z jej wzrostem oglądalność spadła). Trzeci sezon serialu to bezsens. Jest głupszy od dwóch poprzednich i nic poza tym. Pomysły kompletnie się wypaliły, więc jeśli będą kontynuować serial to pewnie Lincoln i Michael na zmianę będą zamykani w każdym z amerykańskich więzień, a kiedy już objadą obie Ameryki, akcja przeniesie się do Europy xP.