Który odcinek jest wyemitowany jako ostatni który można obejrzeć narazie? 13 z 3 sezonu?
przestancie sie wreszcie klocic na tym forum tylko piszcie na temat... zaczynam sie denerwowac waszymi prywatnymi gierkami...
"hej wyluzuj stary bo ci cos peknie:) a tak na powaznie to jest FORUM i o ile wiem kazdy moze sie wypowiadac nawet jesli pisze cis glupiego..." <---to zdanie jest zaczerpnięte i z innego tematu. Autorką tego zdania jesteś TY. Więc przestań sama sobie przeczyć.
chodzilo mi o to ze nawet jesli pisze glupoty ale o filmie.... ale wy nie jestescie w stanie mnie zrozumiec...
@Jecks, to już powoli przestaje być śmieszne. Są pewne granice, których (nawet na internecie) nie warto przekraczać.
Zauważ, że ANI razu Cię nie obraziłem. Tylko droczyłem się z wami. A ty z Edkiem, chyba podeszliście do tego zbyt poważnie.
Moje posty były w większośći lekko ironiczne, żartobliwe i pozersko "wkurwiające", ale były szczere. Jak zawsze. To wy nie wyczuliście całej sytuacji, lekko mówiąc, daliście się "sprowokować. Zabawa zabawą, epitety epitetami, ale przedszkolnym slangiem we mnie nie rzucaj. To poniżej poziomu przyzwoitości i na taką "zabawę" nie mam ochoty.
przestań się tłumaczyć żarówka..tak wkurwiasz ludzi że sobie sprawy nie zdajesz. Taki pajac co tylko siedzi na kompie po drugiej stronie i zgrywa się, myśli że może wszystko. Dzieckiem Neo jesteś i daj spokój na te głupoty wobec mnie bo mam już tego serdecznie dość. Jak chcesz porozmawiać to inteligentnie a nie jak błazen.
Uzi musisz zasmiecac kazdy temat tymi swoimi głupimi wywodami ?! Rozumiem ze ty tu jestes guru ale od czasu do czasu na temat mógłbys tez cos napisac . To tak an marginesie , nie przeszkadzaj sobie w inteligentnej rozmowie .
Tak, tylko zauważ, że to nie ja zacząłem wypisywać rzekome "ironiczne" daty.
I nie jestem żaden "guru". Ot, tak z czapy, kilka dni temu postanowiłem wpaść "na stare śmieci". Resztę zrobiliście wy.
Rozumiem ze juz nikt nie chce pisac w tamtym sławetnym temacie to wybrałes sobie inny . Zawsze sie jakis znajdzie temat gdzie mozna powkurwiac innych swoją obecnoscią ...
Jecks, nikt nic nie zrobił, nie ma nad czym rozpaczać.
Sam przemyśl sprawę.
Z innej beczki: spróbuj odpowiedzieć sobie na pytanie:
"Po co w każdym temacie na tym forum pozostawiam swoje "ironiczne" 3 grosze?"
Teraz otrzymany wynik przemnóż przez dwa, a uzyskasz odpowiedź na kolejne pytanie:
"Po co Uzi, tu na tym forum, jest taki jaki jest?".
Ale nic no, miło było i faktycznie na jakiś czas znowu "odpocznę" od Prażona. Od was.
Mimo wszystko, pozdrawiam. Moje intencje naprawdę nie były złe. Nigdy. Wybaczcie.
"Po co w każdym temacie na tym forum pozostawiam swoje "ironiczne" 3 grosze?"
To jest pisane w pierwszej osobie liczby pojedynczej, ale odnosi się do Ciebie, Jecks.
Nie, ja chcę żebyś na to pytanie sobie odpowiedział Ty sam. Ja już sobie odpowiedziałem, dwukrotnie.
Zrobiłem to już dawno. Ironią (czasem zdechłą) próbuje wysweeetaśtowane panienki i nagrzanych pozerów rodem z jakichś boysband'ów zrównać do poziomu IQ poniżej normy. Sprowokować ich i ośmieszyć, dlaczego? bo widzę że ten świat spada do rynsztoka pod względem szerzącego się pustactwa, stąd moja egzystencja na forum PB oraz nienawiść do kratówek i lamerstwa. Do serialu nic nie mam, ale też nie jestem jego zagorzałym fanem (patrz gra aktorska i ciągłe zbiegi okoliczności). Odpowiedziałem Ci szczerze, co ja właściwie tutaj robie.
O bosh
przeczytalem pare postów i juz mam dość niechce mi sie czytac kłutni paru osob idźcie se na gg sie poblizgac a nie na forum o prison breaku i na dodatek piszecie wogole nie na temat.
O_o
to mnie chyba przerasta:P sorki ale jakby bylo 6+9 to mlodszy ale madry chlopak nie byl by taki zly:P
Heh niemam ani 69 lat ani 15 (6+9) i nikt z filmwebu sie nie dowie ile mam ;) ale już bliżej 15 niż 69 xD a Ty ile masz Blondi ??
Bover myślę ze masz w granicach 12 ale wiek nie zwalnia Cię od zachowania choc trochę przyzwoitości i kultury na forum . I nie odpisuj bo nie mam ochoty na konwersację z Tobą .
HAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAH HAAHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHHAAHH AHAHAHAHAHHAHAH
Widać ze nie "myślisz" bo te twoje granice słabo oszacowales.
mmm "oszacowałeś" .. cóż za słownictwo używasz, w takim raze stawiam na lat 13-14
zaskocze was ale w juz niedlugo bede miala 16 lat:P moze nie zachowuje sie na tyle albo pisze bzdury ale juz taka jestem...:)
Boze juz mowilem ze nietrafiasz a ty tylko o jedną - dwie liczby zmieniasz wiec duzych szans na trafienie niemasz :-/
To sie nazywa inteligęt.
Pozatym nawet jesli bys kiedys trafił i tak bym sie nie przyznał :] Jak juz pisałem - nikomu z filmwebu nie podam wieQ.