PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224924
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

po co to ciagna dalej??

użytkownik usunięty

mam wrazenie ze sezon trzeci to juz o niczym, a tu jeszcze dalej bedzie. Masakra!!

moze nie bedzie tak zle...... w koncu Sara ma wrocic.... :)

sweetblondi_04Ruda

Cudowne zmartwychwstanie...

Arbonne

chyba cos w tym stylu... ale moim zdanie to bez sensu jak juz ja usmiercili to powinni tak zostawic... bo to zaczyna przypominac szanse na sukces... :P

ocenił(a) serial na 10
sweetblondi_04Ruda

chyba mode na sukces :| szansa na sukces to zupelnie inny program o boże te blondynki ...

Bover0

oj pomylilam sie ...

ocenił(a) serial na 10
sweetblondi_04Ruda

Sweetblondi myli się tylko trochę częściej niż pozostali ale to słodkie jest :D
No ten 3 sezon mdły był, ale 4 sezon i powrót do US zapowiada się fajnie! Oby...

Kamyczek

Żeby 4 sezon był dobry musieliby zmienić prawie całą obsadę i zrezygnować z pisania scenariusza przez bezdomnych.
Tak, wtedy mogłoby coś z tego wyjść.

Kamyczek

oj czasem mi sie to zdarza zwlaszcza jak nie mam czasu a chce odpowiedziec na forum i nie sprawdzam co napisalam.. :)

ocenił(a) serial na 3
sweetblondi_04Ruda

Blondi a jak powiem że jesteś fajna to zrobisz mi loda?

Antonio_Montana

idz wieczorem pod latarnie tam sa do tego osby ...... aj niestety sie tym nie trudnie.... a poza tym przez neta to by raczej nie wyszlo:P

ocenił(a) serial na 8
sweetblondi_04Ruda

blondi zastanów się co ty piszesz =// Robisz z siebie pośmiewisko

yyy_

raczej to oni robia z siebie posmiewisko prowokujac mnie do takich wypowiedzi...

ocenił(a) serial na 3
Antonio_Montana

no rzeczywiscie przezabawne Tomku... zwlaszcza ze moj ostatni wpis byl kierowany z ironia m. in. do ciebie....

ocenił(a) serial na 10
sweetblondi_04Ruda

blondyna módł sie o zdrowie bo prosic o mózg to juz za póżno

konrii_2

w sumie nie jestem wierzaca ale za ciebie sie pomodle zeby bog ci wrocil rozum... chociaz watpie ze to pomoze...

użytkownik usunięty
sweetblondi_04Ruda

a pomyslec ze zapytalam tylko po co dalej ciagnac PB, a tu jakies propozycje obciagania sie pojawiaja :)

ocenił(a) serial na 10

Aż chce się powiedzieć, jaki serial takie forum.. Ale było by to nie fair w stosunku do dwóch pierwszych sezonów. Powiedz cokolwiek a wszystko i tak skończy się na ssaniu, obciąganiu, spuszczaniu i w ogóle. Ekstra :/

Kamyczek

niektorzy po prostu nie maja taktu ani kultury.....

ocenił(a) serial na 4
sweetblondi_04Ruda

Buahaha 10/10. Blondi, jestes swietna :). Nie sluchaj ich - odpisuj, komentuj, dziel sie uwagami i spostrzezeniami kiedy tylko uznasz ze potrzeba :). Od teraz bede z uwaga sledzil Twoje wypowiedzi ... pozdrawiam

shamar

wiesz jakos mnie to nie dziwi juz sie do tego przyzwyczailam.... ale nie chce zeby ktos nastepny sledzil wszystkie moje wypowiedzi... to jest dosyc denerwujace...wiec nie rob tego.. prosze:)

ocenił(a) serial na 4
sweetblondi_04Ruda

hmmmm ale skoro piszesz publiczne posty to moge je czytac :) czyli ze bede nalezal do fan klubu sledzacych twoje wypowiedzi?? obiecam Ci ze wszystkich wypowiedzi sledzil nie bede :) tylko te w temacie ktory mnie interesuje :) pozdro

shamar

jak ci nie pasuje to nie ogladaj i tu nic nie pisz chłopaku bo Prison był jest i bedzie wypas nawet jak bedzie sezon nr. 27

ocenił(a) serial na 4
kuchy

Po 1 - gdzie w tym temacie napisalem ze mi nie pasuje?? masz problemy z czytaniem czy rozumieniem slowa pisanego?, a moze masz halucynajce ?

PO 2 - bede pisal gdzie chce, takze "tu", bo "tu" jest "miejscem" publicznym a nie twojim drewnianym sraczem za chatą gdzie mozesz czuc sie wladcą i plywac w swoim mentalnym gownie. I rozkazywac to sobie mozesz swoim starym jak przerzucacie gnój na polu...

Po 3 - "Prison był jest i bedzie wypas nawet jak bedzie sezon nr. 27" - to uswiadamia najokazalej ze wypowiada sie kolejne dziecię neo...

shamar

Oki.... ale postaraj mnie tak bardzo nie krytykowac jak niektorzy na tym forum.... a jakie tematy cie interesuja??

ocenił(a) serial na 4
sweetblondi_04Ruda

postaram sie nie krytykowac tak bardzo, ba, nawet postaram sie wcale nie krytykowac :)... zazwyczaj wszystkie te w ktorych cos pisze :),... choc są wyjatki od normy :)

shamar

bardzo mnie to cieszy..... bedziesz chyba jedyna osoba na tym forum ktora mnie nie bedzie az tak krytykowac... dzieki

ocenił(a) serial na 10
sweetblondi_04Ruda

bloondyna wstaw w aviatorze swoje prawdizwe zdjęcie??? nie masz jaj???

konrii_2

nie mam bo jestem kobieta..... a watpie czy ktokolwiek na tym forum ma swoje zdjecie w "aviatorze".....

ocenił(a) serial na 6

A tak wracając do tematu (:D), sezon 4. jest kompletnie niepotrzebny, ale jak mogą zarobic na tym łatwą kasę to biorą się do roboty i tyle. Nic nie poradzimy - niestety :/ Nie lepiej to by było im dokręcic te 9 odcinków, żeby skompletowac sezon 3.? Ehh, niech robią co chcą. ja oglądnę chyba ten sezon tylko ze względu na postac Mahona i Whistlera. No i mam cichą nadzieję, że ożywią mi Kellermana ;) W końcu jak ożywili Sarę... ;D