PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224943
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

polsat co poniedziałek ogłasza wszem i wobec wyniki oglądalności "Skazanego naśmierć"... jakiś komentarz?

ocenił(a) serial na 10
Anadriela

Bo oglądalność jest dobra, wczoraj na przykład była lepsza od "Tańca z gwiazdami".

ocenił(a) serial na 10
brakdanych

Ale i tak ze wszystkich 7 odcinkow jakie do tej pory puscili wczorajsza ogladalnosc byla najgorsza ;p

ocenił(a) serial na 10
kiniusia

Wiecie dlaczego tak jest bo ten serial tak wciąga. że dużo osób nie wytrzymało i pościągało siebie z neta.

ocenił(a) serial na 10
2Pac

no dokladnie =) ... mimo to i tak na polsacie ogladam zeby posmiac sie z tlumaczenia go przez naszych lektorow bo czasami naprawde mozna boki zrywac =D

ocenił(a) serial na 10
kiniusia

Co Ty mówisz ! Lektora mamy pierwsza klasa <lol>

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
JoA_4

22 :) tyle, że jest dostępnych dopiero 18, a jutro albo w najbliższych dniach będzie 19 :) życzę miłego oglądania :)

ocenił(a) serial na 10
lola_20

jakby co to piszcie na maila: aga18_01@o2.pl dzięki. pozdro:*

ocenił(a) serial na 10
brakdanych

Lepsza moze i była ale gorsza jak tydzień temu bo Tanic ruszył...

ocenił(a) serial na 10
magda_max89

nono nasz lektor jest the best =) hehe ..ja to sciag;am sobie jak obejrzalam pierwsze 2 bo okazal sie fajny. Swoja droga jestem bardzo ciekawa czy ogladalnosc spadnie mocno przez taniec z gwiazdami bo ja osobiscie tego nie lubie ;p

ocenił(a) serial na 10
magda_max89

Drugi sezon , podobnie jak pierwszy,liczy 22 odcinki :)

A teraz,moi mili,pozwólcie mi na małą refleksję.
Kiedy w niedzielny wieczór , dokładnie przed godziną 20.00 zasiadam przed telewizorem , ponoszą mnie fantazje.
Z niecierpliwością czekam na ten głos. Tak , czekam na głos naszego lektora. Jego brzmienie przyprawia mnie o dreszcze , jest niczym gorzko-słodka symfonia. Ta męskośc , seksowny i pociągający dźwięk wymusza na mnie silne akty masturbacji , zaczynające się w momencie Jego wypowiadanych słów "W rolach głównych". Jego głos jest niczym błoga fala zstępująca na mnie z niebios. Czuję się po każdej niedzieli lepszym człowiekiem.
To on. Nasz lektor.

magda_max89

nie sądzę żeby Taniec z Gwiazdami był konkurencją dla PB, wydaje mi się że fani TzG to całkiem inny typ widza (jeśli można to tak określic) i raczej to nie z ich winy spadła oglądalnosć.
A jeśli miała bym wybierać to już wolałabym Ranczo na TVP1 oglądnąć niż TVNowskie show(ale to tylko taka dygresja)
Podsumowując, nie sądzę by ktoś kto oglądał kilka odcinków PB nagle przerzucił się na Taniec.

ocenił(a) serial na 10
Anadriela

ja ogladam na necie ogólnie serial,ale na Polsacie też bo podbijam ogladalność:)

ocenił(a) serial na 10
mejaczek

2 pac mash calkowita racje!

A co do lektora to ciesze sie ze nasi filmwebowicze sa takimi 'patriotami' i kochają sluchac ten męski, wylaniajacy sie z glebiny bez dna glos.. :):)

Poozdro :):)

użytkownik usunięty
Anadriela

Nie widzę sensu oglądania po raz kolejny Prisona na Polsacie skoro jestem już pod koniec 2 serii. Wśród moich znajomych panuje taki sam pogląd.

pamiętaj że nie każdy kradnie film, są tacy którzy oglądają go legalnie

ocenił(a) serial na 10
Kami122

a ja i na kompie i na polsacie ogl bo kocham ten serial:D i went mi sie podoba:)

ocenił(a) serial na 5
Anadriela

Bo nie ma jak podkreślanie swojej wyzszosci nad konkurencyjna stacja. :D. Walka trwa.

ocenił(a) serial na 5
Ulufful

Jesli chodzi o naszego lektora, najbardziej błogo dzialal na mnie "SUKR". chyba ktos go opieprzył za tego "SUKR-a" :D. ALe "BAROŁS" pozostaje nietknietym. Ale jak sie wpieprza do czolowki, konczac swoim seksownym "SKAZANY NA ŚMIEEERĆ" to nerwy mi puszczaja. Nasz lektor jest... yyy BOSKI, ot co :D