PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224943
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Nasluchalam sie wiele wspanialych rzeczy o tym serialu, wiekszosc opini byla poztywna, serial ma mase fanow na calym swiecie, dlatego ze zniecierpliwoscia czekalam na emisje pierwszego odcinka w polsacie no i coz ... troche sie rozczarowalam, ogolnie mowiac nic mu nie moge zarzucic oprocz tego, ze mnie poprostu nudzil. Oczywiscie zamierzam obejrzec dalsze odcinki, nie skreslam go od razu, mam nadzieje, ze mnie wkreci i dolacze do grona fanow serialu prison break, jednak jak na razie nie zrobil on na mnie szczegolnego wrazenia.

ocenił(a) serial na 9
lady_elizabeth

Tego typu filmy ciężko ogląda się w TV i bardzo dużo one tracą wtedy na wartości.Kiepskie tłumaczenie, lektor tłumi oryginalne dialogi, reklamy to tylko parę minusów. Wiem co mówię, bo po emisji pierwszego odcinka w Polsacie też mnie nie zachwycił, naszczęście naprawiłam błąd i nie muszę czekać na polsatowskie odcinki :)

ocenił(a) serial na 8
lady_elizabeth

Serial sie rozkreca bardzo szybko od 3 odcinka, ale naprawde Ci radze - nie ogladaj w polsacie, kup dvd, albo sama wiesz co zrob...;)

lady_elizabeth

Oglądanie tego serialu w telewizji to tragedia biorąc pod uwagę fakt jak bardzo został skrzywdzony przez Polsat. Lepiej się samemu postarać o niego;)Jak się ogląda jeden odcinek za drugim jest rewelacja, chociaż też do pewnego momentu, bo od połowy 2 sezonu zaczyna być nudno.

ocenił(a) serial na 9
natalia_

lepiej sciagnac albo od kogos przegrac - serial traci bardzo duzo przez polska tv zreszta tyle czekac na kolejne odcinki to ja bym poprostu NIE WYTRZYMALA!!!