PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224932
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

dobija mnie trochę ten serial. Nie wspomnę o tym, że w każdym odcinku prawie pojawia się tekst "mamy problem". Niech mi ktoś powie o czym jest 2 seria? jestem póki co po 1 odcinku drugiej serii i już nie mogę doczekać się dalszych. Trochę denerwuje mnie pojawienie się gościa który rozpracował tatuaż Scofielda. Poza tym... potężnie zaskoczyło mnie to, że tak po prostu zabili Veronicę. A to że temu kretynowi Tweenerowi tak bez problem udało się zwiać było totalnie dołujące. Serial z każdym odcinkiem coraz bardziej mnie zaskakuje. Czy oni wszyscy zostaną w końcu złapani?

ocenił(a) serial na 7
Agniecha

naprawdę chcesz to wiedzieć zanim obejrzysz sama?

ocenił(a) serial na 6
Fluorescent

tak chcę. na moją własną odpowiedzialność ;P

Agniecha

SPOILER

skoro chcesz, to prosze:

abruzzi zginie w 4tym odcinku, tweener w siodmym.

linc i lj zostana aresztowani w odc. nr 9. nie na dlugo, bo w nastepnym uwolni ich ojciec linc'a. pozniej zastrzeli go (ojca) mahone.

w 12tym odc. mahone zlapie obydwu braci. ale juz w 13 uda im sie uciec, dzieki pomocy kellermana.

a w ostatnim (16) odcinku samobojstwo (z wydatna pomoca ... wiadomo kogo) popelnil haywire.

c-note i t-bag swobodnie sobie pomykaja po usa, a sucre juz nawet w meksyku.

milego ogladania...

ocenił(a) serial na 6
Cris

ej sory Cię bardzo ale chciałam wiedzieć tylko czy zostaną złapani a nie każdy kurde szczegół. Nie umiesz postów czytać? :|

ocenił(a) serial na 6
Agniecha

hehe słuchaj, naprawdę nie chcesz wiedzieć, co będzie dalej, bo jak się dowiesz, to nie będzie miało sensu oglądanie.ściągnij sobie wszystkie odcinki i będzie good :)

ocenił(a) serial na 10
Agniecha

Gdyby ktoś mi na przyklad powiedział że kellermana zabije w 17 tancredi to bym sie wkurzyl. Czy nie lepiej jest oglądać serial o niczym nie wiedząc wtedy jest frajda.Nienawidze spoilerów.