dobija mnie trochę ten serial. Nie wspomnę o tym, że w każdym odcinku prawie pojawia się tekst "mamy problem". Niech mi ktoś powie o czym jest 2 seria? jestem póki co po 1 odcinku drugiej serii i już nie mogę doczekać się dalszych. Trochę denerwuje mnie pojawienie się gościa który rozpracował tatuaż Scofielda. Poza tym... potężnie zaskoczyło mnie to, że tak po prostu zabili Veronicę. A to że temu kretynowi Tweenerowi tak bez problem udało się zwiać było totalnie dołujące. Serial z każdym odcinkiem coraz bardziej mnie zaskakuje. Czy oni wszyscy zostaną w końcu złapani?
SPOILER
skoro chcesz, to prosze:
abruzzi zginie w 4tym odcinku, tweener w siodmym.
linc i lj zostana aresztowani w odc. nr 9. nie na dlugo, bo w nastepnym uwolni ich ojciec linc'a. pozniej zastrzeli go (ojca) mahone.
w 12tym odc. mahone zlapie obydwu braci. ale juz w 13 uda im sie uciec, dzieki pomocy kellermana.
a w ostatnim (16) odcinku samobojstwo (z wydatna pomoca ... wiadomo kogo) popelnil haywire.
c-note i t-bag swobodnie sobie pomykaja po usa, a sucre juz nawet w meksyku.
milego ogladania...
ej sory Cię bardzo ale chciałam wiedzieć tylko czy zostaną złapani a nie każdy kurde szczegół. Nie umiesz postów czytać? :|
hehe słuchaj, naprawdę nie chcesz wiedzieć, co będzie dalej, bo jak się dowiesz, to nie będzie miało sensu oglądanie.ściągnij sobie wszystkie odcinki i będzie good :)