PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224932
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

sara tancredi

ocenił(a) serial na 10

pisze temat o sarze, który może wydawać się trosze śmieszny, ale zauważyłam, że w pierwszym odcinki widać jakby miała podbite oko albo cos w tym rodzaju, a drugie z lekka zezowata(albo mi sie zdaje). Chodzi mi, o to czy to jakieś celowe? że była w przeszłości ćpunką albo poprostu jakiś walnięty więzień jej walnął. piszę, to bo lubię ten serial bardzo i prubuje wgłębić się w szczegóły.

ocenił(a) serial na 9
Klaudynka

owszem, brała kiedyś narkotyki, ale to nie wydaje mi się żeby miała z tego powodu do dziś podbite oko... ale mogę się mylić...

użytkownik usunięty
Klaudynka

a więc tak, pani Sarah (aktorka) ma lekkiego zeza albo jak kto woli małą skaze w oczach (chociaż sam nie wiem czy można to nazwać zezem), tylko że to dodaje jej swoistego uroku, co do podbitego oka to sinawe oczodoły nie są czymś niezwykłym, wystarczy że źle spała przed zdjęciami do odcinka albo cuś w tym stylu...

użytkownik usunięty
Klaudynka

a więc tak, pani Sarah (aktorka) ma lekkiego zeza albo jak kto woli małą skaze w oczach (chociaż sam nie wiem czy można to nazwać zezem), tylko że to dodaje jej swoistego uroku, co do podbitego oka to sinawe oczodoły nie są czymś niezwykłym, wystarczy że źle spała przed zdjęciami do odcinka albo cuś w tym stylu...

użytkownik usunięty
Klaudynka

co za portal, ile razy wrzuca jedną wypowiedź??? nie pierwszy to raz widze, zróbcie coś z tym panowie moderatorzy...