PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224932
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

sezon

ocenił(a) serial na 8

kiedyś byłam wierną fanką tego serialu... ale uznałam że powinien skończyć sie po pierwszej serii :/ moim zdaniem druga była tragiczna :| strasznie mi się nie podobała .. mam nadzieje ze 3 będzie lepsza :) a wy jak uważacie??

ocenił(a) serial na 3
besia11

3 seria to kicz gorszy od 2......

ocenił(a) serial na 9
besia11

Ja uważam bardzo , szczególnie jak przechodzę przez jezdnię

ocenił(a) serial na 9
Rodion_

Hahahahaha,dobre,dobre;];];] Sezon 2 powinien byc ostatnim;] Mieli kasę ,byli w łodzi ,wszyko pieknie ,ładnie;]

besia11

2 byla najlepsza... 3 trzecia juz jej nie dorownije...a poza tym to nierozumniem jak mozna byc fanka i nie ogladnoc juiz 3 seriii... ale coz nie jestem geniusze,:):*:*:)

ocenił(a) serial na 9
sweetblondi_04Ruda

Blondi słowo "kiedyś" jest tutaj kluczowe . Nie warto od razu odpowiadać , czasami warto chwilę się zastanowić a świat stanie się łatwiejszy . Pozdrówki *:) *:) *:)

Rodion_

jak juz gdzies pisalam pisze pod wplywem chwili... a co chodzi do ulatwiania zycia to ulatwiam je sobie na swoje sposoby... :) dzieki za rady ale ja nie slucham rad od nikogo... :) mam swoj rozum... :):*:*:)

ocenił(a) serial na 8
sweetblondi_04Ruda

Uwierz mi dziewczyno, że lepiej byś na tym wyszła, gdybyś jednak słuchała czasem rad inych ludzi zamiast ufać swojemu... rozumowi

ocenił(a) serial na 3
anianana

"a co chodzi do ulatwiania zycia to ulatwiam je sobie na swoje sposoby..." -bosko<narciarz>xD

ocenił(a) serial na 3
anianana

Odkąd kobiety mają "rozum" ?

Antonio_Montana

od zawsze ja sie zastanawiam kiedy wy( faceci) dojdziecie do naszego poziomu w ewolucji.... ale nie zalamujcie sie moze w koncu otrzymacie ten dar w postaci rozumu... nie zalamujcie sie chlopcy:*:*:*:* trzymam za was kciuki:)