kiedyś byłam wierną fanką tego serialu... ale uznałam że powinien skończyć sie po pierwszej serii :/ moim zdaniem druga była tragiczna :| strasznie mi się nie podobała .. mam nadzieje ze 3 będzie lepsza :) a wy jak uważacie??
Hahahahaha,dobre,dobre;];];] Sezon 2 powinien byc ostatnim;] Mieli kasę ,byli w łodzi ,wszyko pieknie ,ładnie;]
2 byla najlepsza... 3 trzecia juz jej nie dorownije...a poza tym to nierozumniem jak mozna byc fanka i nie ogladnoc juiz 3 seriii... ale coz nie jestem geniusze,:):*:*:)
Blondi słowo "kiedyś" jest tutaj kluczowe . Nie warto od razu odpowiadać , czasami warto chwilę się zastanowić a świat stanie się łatwiejszy . Pozdrówki *:) *:) *:)
jak juz gdzies pisalam pisze pod wplywem chwili... a co chodzi do ulatwiania zycia to ulatwiam je sobie na swoje sposoby... :) dzieki za rady ale ja nie slucham rad od nikogo... :) mam swoj rozum... :):*:*:)
Uwierz mi dziewczyno, że lepiej byś na tym wyszła, gdybyś jednak słuchała czasem rad inych ludzi zamiast ufać swojemu... rozumowi
"a co chodzi do ulatwiania zycia to ulatwiam je sobie na swoje sposoby..." -bosko<narciarz>xD