PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224943
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Tak więc oglądam "Prison Break" ..to fakt. Nie jestem takim maniakiem że ledwo ukaże się nowy odcinek a ja już go ściągam i oglądam z wytrzeszczem na twarzy..otóż nie. Pisze w celu irytacji, która napada mnie podczas oglądania Prisona (co prawda serial ma fajne wątki, dobry pomysł itd ale nie o to mi chodzi). Chodzi mi o te cholerne zbiegi okoliczności ..obejrzałem dzisiaj odcinek 3x12 i się załamałem. Gdy banda tych więźniów wykopała dziurę to nagle zaczął padać deszcz (jak nigdy w Sonie), nagle nadjechała ciężarówka, ale dziwnym zbiegiem okoliczności zatrzymała się przed dziurą (to miało przytrzymać mnie w emocjach), Suker już miał wychodzić z komisariatu w Sonie ale nagle co? zauważył go Człowiek Drewniana Ręka.Straż nie widziała więźniów pętających się pomiędzy Jeepami haha bo padne. Nawiązuje tylko do odcinka 12 trzeciego sezonu. W poprzednich częściach też było śmiesznie, np gdy mieli uciekać z Sony za pierwszym razem to chmura przysłoniła slońce co umożliwiłło dobry widok strażnikowi - akurat wtedy. Tych zbiegów okoliczności są tysiące..rzekłbym nawet że ten serial to jeden wielki zbieg okoliczności..po tym wszystkim a szczególnie po tym załamującym odcinku, serial ten stracił troche w moich oczach..

ocenił(a) serial na 10
Jecks

Bywają takie sytuacje......

PS rzeczywiście tych zbiegów okoliczności było przynudzająco <heh tworze nowe słowa> dużo:P