Mamy piękny scenariusz na 4 sezon. Michael szuka zemsty a zamiast tego znajduje panią doktor. Ja osobiście po 13 odcinku jestem pewna że Sara żyje, Sara powraca. Świetny odcinek. Pod koniec mnie zatkało. Super zakończenie(ujęcie z tym kwiatkiem i pistoletem na siedzeniu w samochodzie). I wogóle cód miód. Jeszcze co mi sie podobało az sobie musiałam to cofnąć i obejrzec jeszcze raz; Susan chce wejść do muzeum a tam... wykrywacz metali i jej "UNBELIEVABLE ! " :D:D
Jak za czasów starego dobrego Prisona. Tylko teraz czekać na 4ty sezon :(
Ja pier.ole wy ludzie to macie chyba jakiegoś pierdolca na punkcie tej Sary ,chyba nawet większego niż sam główny bohater Michael...
Masz rację Tibn :P jebać panią doktor i tak nie była taką "fajną" postacią jak jest np. Mahone albo T-Bag. Mamy scenariusz na 4 sezon wiele pytań które MUSZĄ uzyskać odpowiedź. Mam nadzieję że FOX wykupi kolejne 13 odcinków(4 sezon) albo dokończy ten który właśnie się zakończył(?)
Naucz się ortografii "cód" pisze się przez "u", przynajmniej tak jest we wszystkich słownikach ortograficznych...
moim zdaniem cala ta akcja z powrotem sary bylaby baaaaardzo naciagana...
ale z drugiej strony, wydaje mi sie ze scenarzysci dali sarah wayne callies mozliwosc powrotu, bo LJ nie widzial jak ucinali jej glowe (slyszal tylko krzyki)...
tyle ze po co firma ma trzymac sare skoro michael nawet nie wie o jej istnieniu - troche bezcelowe...
zobaczymy jesli wogole powstanie 4 sezon
mi tez bardzo sie podobal ten motyw z kwiatkiem i pistoletem obok :P
Mam odmienne zdanie. Po obejrzeniu 13tego odcinka jestem w 100% pewien że Sara nie żyje. To wynika z rozmowy Whistlera i Mahona. Mahone mówi że Mike będzie szukał Susan żeby się zemścic, a później znajdzie Whistlera i jego samego. Ten dialog zrobiony jest specjalnie aby można było go zrozumiec dwuznacznie. Upozorowanie śmierci Sary byłoby nie logiczne.Po co firma miała sobie zadawac tyle trudu by ją utrzymywac przy życiu skora Mike oddał im Whistlera. Zresztą Firma i tak chciała ich wszystkich zabic po wymianie (pamiętacie 3 plastikowe worki?). Sara nie żyje a ci którzy się z tym nie pogodzili wielce się rozczarują...
"Sara nie żyje a ci którzy się z tym nie pogodzili wielce się rozczarują... "
Odkąd Sara zginęła obejrzałam jeszcze 2-3 odc i tyle, dla mnie ten serial się skończył. Jeśli ona nie wróci, przeczytam sobie tylko z ciekawości na necie opis ostatniego odcinka, żeby obadać, jak się skończyło, ale nie bede tego oglądać... Mówcie co chcecie, ale mnie to już zwyczajnie nie bawi...
Nie rozumiem co wy macie z tą Sara ;/ czy to o niej jest serial? ;/ Serial jest zajebi*** bez niej. Michael będzie szukał zemsty w 4 sezonie, jeśli w ogóle powstanie w co sam osobiście wierzę :)
Dokładnie! Ja też nie rozumiem. Co niby bez Sary serial jest mniej ciekawy? :/ Mnie to tam się nawet podoba, że uśmiercili jedną z postaci, która była przeważnie lubiana przez odbiorców. Przynajmniej może dzięki temu będzie jakaś zemsta Scofielda a nie :) Ja też wierzę, że powstanie 4 sezon. Musi... A jak Sara wróci, to po co było to wszystko? Ta cała akcja z jej śmiercią? Mnie się podoba tak jak jest! :D
Ja wolałabym, żeby przywrócili Kellermana. To była przynajmniej ciekawa postać. A Sara cały czas miotała się we wszystkie strony z wyrazem twarzy, który mógłby sugerować, ze jest lekko przyćmiona.
oczywiście że sara powróci przecież odcięli jej tylko głowę z której i tak mało korzystała