PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 225 tys. ocen
7,6 10 1 224943
6,4 29 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

czy ten serial uzależnia?? :D hehe mnie na pewno:D

p_u_m_p_k_i_n

Tak,tak uzaleznia i to jak;) Dodac trzeba,ze jest to bardzo mile uzaleznienie;)))

ocenił(a) serial na 10
Pistacia

Uzaleznia i to nieźle nawet moją mamę wciągneło a ona nie przepada za takimi serialami. Jak ze znajomymi uządzilismy sobie wieczór PB to cały hause się wciągnął =)

ocenił(a) serial na 10
ana_9

yes yes yes , niczym nitro :D :D :D

p_u_m_p_k_i_n

oczywiscie ze uzaleznia! a to na pewno z powodu tego, ze wszystko co jest SUPCIO z czasem uzaleznia! to jest najlepsiejszy serial jaki widziala telewizja! ;******

ocenił(a) serial na 10
p_u_m_p_k_i_n

Tak!! Bardzo uzależnia!! Kiedyś uważałam, że moim najukochańszym serialem jest LOST, teraz PRISON BREAK jest na pierwszej pozycji:) tylko obawiam się, że jak już się skończy druga seria, a to będzie już niebawem to się załamię:(:( Nie będę mogła śledzić już ich losów. Szkoda, że nie ma 3 serii:(

ocenił(a) serial na 10
Keiko

:| z tego co wiem, 3 seria jest w planach :)

ocenił(a) serial na 10
p_u_m_p_k_i_n

Ja też jestem uzależniona od tego serialu!!!!:):)Z niecierpliwością czekam na każdy odcinek:):):)Każdy jest taki że idzie nieraz dostać zawalu...
pozdro..

ocenił(a) serial na 10
sheryl

Ja też jestem uzależniona od Pb....Super serial, obsada, strasznie wciaga, przynajmniej mnie od pierwszego odcinka :P pozdawiam wszystkich fanów "Skazanego na śmierć"...

ocenił(a) serial na 10
p_u_m_p_k_i_n

tez pozdrawiam fanów Pb.Serial jest super,wciaga na maxa.Ze mna zaczął ogladac ojciec który nie chciał na początku,ale go przekonałam:)
KOCHAM TEN SERIAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!11