Kolejny sezon zostanie przeniesiony do USA gdzie będzie można zrobić większą różnorodność "kulturową". I będą tak doić tą markę aż do wymiotów. Chciał bym żeby ten sezon był ostatni ale dobrze widać że twórcy tak naprawdę nic nie zamknęli a wręcz przeciwnie otworzyli kolejne furtki
Wyjasni mi ktos koncowke? Widzialem, ze dzieciak trafil do policjanta. Ale nie zczailem watku z odwiedzinami Lidera u dziecka (?) Glownego bohatera? Co to za karta co ja przekazal i dlaczego? Przeciez on nie wygral ostatniego turnieju wiec co to za karta? To byla jego corka- bo kompletnie nie pamietam watku z nia z pierwszego sezonu...
To była karta Seonga którą dostał za pierwszym razem jak wygrał gre w pierwszym sezonie pewnie razem z tą kasą co szukali ci detektywi w ostatnim odcinku. A lider obstawiam że zjawił sie u tej córki tylko dlatego że troche go ruszyło ze poświęcił swoje zycie ratując obce dziecko wiedząc ze ma własną córkę.
Widziałeś chyba, że kasa zniknęła co nie? 456 zostało sporo z wygranej i Lider prawdopodobnie postanowił oddać tę kasę jego córce.
Lider zabrał kasę Seonga, widać jak wchodzi w garniturze do pomieszczenia z gotówką, potem przekazał pieniądze na karcie córce
O której Wy kasie piszecie? Kasę z sali gdzie spali dostało dziecko "222". Dziecko Seonga dostało jego starą kartę gdzie była jeszcze jakaś kasa za poprzedni turniej?
O jakiej kasie mówili, że zniknęła- to nie chodziło o kasę z domu kapitana która była ukryta pod budą psa?
W ostatnim odcinku jest krotka scena jak jakis facet w garniturze, nie widać jego twarzy, rozwala drzwi i wchodzi do pokoju gdzie leży gotówka, to chyba było w tym hotelu opuszczonym. Na koniec mozna wywnioskować że byl to Zarządca, który potem przekazał pieniądze córce Seonga.
To była gotówka Gi-Huna za wygrane gry w 1 sezonie. On w akcie buntu nie wydał praktycznie nic ze swoich wygranych pieniędzy dlatego lider przekazał jego córce kartę.
Te wszystkie mordy (poza liderem, 456, kilkoma graczami) są takie same, imion nie rozróżniam nikogo, twarzy z poprzednich sezonów tym bardziej nie pamiętam. Ogólnie te wszystkie wątki poza wyspą często oglądałem jednym okiem.
Jakoś większość widzów nie ma z tym problemów. Skoro nie ogarniasz albo oglądasz na 30% to jaki w tym sens? Puść sobie muminki to zrozumiesz fabułę oraz postacie