PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10004652}

Stamtąd

From
2022 -
7,5 49 tys. ocen
7,5 10 1 48502
6,6 8 krytyków
Stamtąd
powrót do forum serialu Stamtąd

Trudno nie odnieść wrażenia, że scenarzyści trochę się pogubili i do końca nie mają pomysłu jak z tego wybrnąć. Pierwszy sezon gdzie wszystko było tajemnicze bo akcja dopiero się zawiązywała miał dobry odbiór. Oglądało się go z zaciekawieniem i mnóstwem pytań o co tam będzie chodziło. Teraz trzy sezony później pytań jest nawet więcej a odpowiedzi nie mamy żadnych. Pytanie czy twórcy mają jakiś spójny pomysł na ten serial czy po prostu będą przeciągać ile się da a jak słupki oglądalności spadną na tyle, że padnie decyzja o zakończeniu to zakończą wszystkie wątki w jednym odcinku....

siLk

Może zacznij oglądać ze zrozumieniem to poznasz odpowiedzi, bo nawet w ostatnim odcinku 3 sezonu już się dużo wyjaśniło, a i mają pomysł bo od początku był plan na 5 sezonów, więc jedyną osobą którą się pogubiła jesteś ty..

Godlo

Ok, po 30 odcinkach, w końcu coś się zaczęło wyjaśniać, szacunek... Skoro jesteś taki elokwentny i oczytany to może zamiast obrażać innych, napisz co wyniosłeś ze swojego oglądania " ze zrozumieniem" A najlepiej co wyniosłeś z pierwszych 29 odcinków, bo w ostatnim faktycznie kilka rzeczy zaczęło zmierzać do brzegu.

siLk

Człowieku ale to ty dzwonisz... Co ja mam Ci wyjaśnić, na tym polega sens takich seriali, budują zagadki przez kilka odcinków, a by w ostatnich odcinkach coś wyjaśniać, w takich serialach nie ma nic podane na tacy, trzeba troszkę samemu rozkminić. To jest tylko 30 odcinków, chyba mało seriali oglądasz, bo jak leciał Lost to jeden sezon miał 24 odcinki a sezonów było 6 i tematyka była taka sama. Zagadki + wyjaśnienie = więcej zagadek. I nigdzie Cie nie obraziłem, ale ile można czytać te same wypociny, że nic nie wyjaśniają skoro właśnie zaczeli to robić.