Stamtąd (2022)
Stamtąd: Sezon 2 Stamtąd sezon 2, odcinek 9
odcinek Stamtąd (2022)

Stamtąd | Kula magicznego ognia

Ball of Magic Fire 44m
7,3 770  ocen
7,3 10 1 770
Stamtąd
powrót do forum s2e9

i kolejny ...

ocenił(a) serial na 6

kolejny odcinek, w którym się nic nie dowiadujemy, oprócz koócówki, która próbuje nam coś zasugerować

ocenił(a) serial na 7
jedreks_

Czekam na 10 odcinek ,albo pchna fabule do przodu i tchna troche zycia w ten serial, albo odpuszczam . Mam nadzieje ze w koncu czegokolwiek sie dowiemy.

ocenił(a) serial na 9
odwecik1

Gdzie oglądacie wcześniej odcinki ?

jedreks_

Gdzie ty obejrzałeś już nowy odcinek, skoro 9 odcinek wyjdzie dopiero 23 czerwca

Ktoico125

To chyba w Polsce, bo oficjalna premiera jest dzisiaj, co nie zmienia faktu że się zastanawiam czy się autorowi 8 i 9 nie pomyliły bo 9 dopiero wyjdzie dzisiaj oficjalnie.

KennyDeath

O której ma być 9 odcinek w Polsce i czy będzie na hbo max?

Ktoico125

https://ww1.goojara.to/e06nvM

ocenił(a) serial na 9
jedreks_

Gdzie obejrzałeś jak wychodzi dzisiaj dopiero 9 ?

Freak_8

Na anglojęzycznych stronach do oglądania online.

Freak_8

https://ww1.goojara.to/e06nvM

jedreks_

Jak wyżej nic nowego, przeciągają fabułę że można cały sezon można by zmieścić w 1 - max 2 odcinkach.Pewne jest jedno że w tym sezonie raczej nic się nie dowiemy bo finałowy odcinek przez 3/4 będą kręcić się w kółko wejdą do wieży i pewnie koniec (scena z wieza jest pewna bo były przecieki z planu filmowego).A scena z próbą samobójstwa Sary to już szczyt scenariuszowej głupoty....brak słów.Pozostaje w 3 sezonie poczekać 9 tygodni i oglądać wszystkie odcinki w jeden dzień i tylko finał w dniu emisji,tak jak to zrobiłem z pierwszym sezonem który był o niebo lepszy.

farez23

Skoro mógłbyś obejrzeć cały sezon w jeden dzień to znaczy że serial jest ciekawy:]
Ciągle czytam narzekania że nic sie nie wyjaśnia, a co wy byście chcieli już wiedziec jak to się zakończy?

majtecki

W jeden dzień to przesadziłem, jest ciekawy ale ,,lost,, też lubiłem ale ostatecznie zepsuli go całkowicie, też namnazali wątki i tajemnice których sami producenci nie potrafili do końca wyjaśnić...z tym serialem może być tak samo.

ocenił(a) serial na 6
farez23

Nie zamierzam oglądać trzeciego sezonu. Lost skończyłem na chyba 4 sezonie i nie obejrzałęm zakończenia.

ocenił(a) serial na 6
majtecki

Jak serial jest ciekawy to można czekać na każdy odcinek tydzień a jak jest nudny/nic się nie dzieje to albo nie ogląda się wogóle albo łyka cały sezon przewijając nudne fragmenty w jeden dzień - tak to rozumiem... bo sam tak robie :)

ocenił(a) serial na 8
BartasBartas

Bez sensu z tym oglądaniem z przewijaniem

ocenił(a) serial na 6
megi16_87

Bez sensu marnować życie na słabe seriale.

ocenił(a) serial na 1
megi16_87

to jedyny sposób, żeby nie ocipieć przy oglądaniu tego gówna. 20 minut dziewiątego odcinka obejrzałem w 2 minuty bo reszta to kolejne sceny z debilami, jak azjata, ćpunka, czy ta ciężarna wariatka, która nagle przeszła przeobrażenie z normalnej, wręcz ciekawej postaci w rozhisteryzowaną debilkę. I uwaga - okazuje się, że jedyne wątki, jakie są ciekawe to sceny, w których pojawia się autystyk, szeryf i ten czarny grubas. Reszta jest zbędna. Więc i nic dziwnego, że serial ma ciągły suspens bo inaczej by się zmieścił w jednym odcinku ;)

ocenił(a) serial na 1
BartasBartas

wyobraź sobie, że też tak robię i to pierwszy raz ever mnie zmusił do tego serial. Rozmowy azjaty zawsze przewijam bo jest debilem, tak samo tą wariatkę w ciąży i ćpunkę. Do tego żonę Jima też przewijam bo mnie wnerwia tak, jak i jej córka. Od razu się lepiej ogląda i szkoda, że wpadłem na to dopiero przy 9 odcinku ;)
Jedyne sceny, które mnie interesują to z szeryfem i ewentualnie, jak widzę, że ktoś ginie. Reszta to syf ;) 20 minut obejrzałem w 2 minuty bo tyle było tam ciekawych scen... brawo dla scenarzystów! Sprawiliście, że przewijam wasz serial debile!

ocenił(a) serial na 6
Weles20

nie bądź taki ostry dla tych scenarzystów, nie wsyztskim się muszą podobać te same wątki :)
Mnie osobiście interesuje świat i ta cała tajemnica a wątki rodzinne i przyjacielskie to mnie mało interesują więc je przewijam

ocenił(a) serial na 1
farez23

W pełni się zgadzam, ale mam protipa - jak już oglądasz ten serial to polecam przewijać do scen, w których występuje szeryf, grubas z autobusu i autystyk. Azjatę można pomijać zawsze podobnie, jak morderczynię i żonę Jima. Jima też można pomijać bo w sumie wiele się nie straci, a wariatkę w ciąży w drugim sezonie trzeba pomijać dla własnego zdrowia i komfortu psychicznego. Geek milioner ma ciekawe pomysły i jest zabawny (jak dla mnie) więc lubię sceny z nim, ale też w 9 odcinku przewinąłem wszystkie bo to wątki suspensowe nic nie wnoszące do fabuły (nic potrzebnego, jak ominiesz to zyskasz czas, a nie go stracisz), a bachory wszystkie pomijać bo to zapchajdziury, jak ta ciężarna, o której musiałem napisać dwukrotnie bo tak bardzo mnie wpienia. Czekam na 10 odcinek i zrobię to samo, ale przewinę tylko do scen, gdzie występuje szeryf i autystyk. Cały drugi sezon w ten sposób można obejrzeć w (orientacyjnie) 20 minut i być zadowolonym z siebie, że nie ugrzęzło się w bagnie debili kręcących ten zbędny serial.

jedreks_

A mi się akurat odcinek podobał, pomimo tego że za wiele się nie dowiedzieliśmy, to przynajmniej jakaś akcja była i cały czas coś się działo. Bym go obok premierowych 2 postawił jako najlepszy z tego sezonu.