Stamtąd: Sezon 3 Stamtąd sezon 3, odcinek 10
odcinek Stamtąd (2022)

Stamtąd | Revelations: Chapter Two

58m
7,7 821  ocen
7,7 10 1 821
Stamtąd
powrót do forum s3e10

Jestem pewien że skoro Julie potrafi chodzić se i przemierzać "opowiedzianą historię", po jej przygodzie z cykadami to mam duże wrażenie że Randall i Marielle też zyskali jakieś umiejętności. Randall podobnie jak Julie coś czuł w pobliżu wieży, więc spokojnie można założyć że każdy kto miał spotkanie z cykadami i każdy kto odczuwa tego skutki jest z nią teraz trwale połączony a to w niej jak Julie do niej wróciła w pełni objawiły się jej umiejętności. To tak jakby ich postacie dostali levela wyższego i coś odblokowali niczym w grze po akcji z cykadami. Wątpię żeby każdy z nich potrafił to samo, przemieszczać historię i mieć udział w danych wydarzeniach (tak jak Julie która zrzuciła linę Boydowi czy jej głos, który usłyszała Tabitha dzięki czemu z Victorem znaleźli wyjście z podziemi kiedyś) ale nie mogąc zmienić tego co już zostało "napisane". Myślę że ich umiejętności też mogą mieć jakiś związek z przeszłością/przyszłością itp. ale w jakiś inny sposób. Pamiętam że Marielle (jeszcze przed cykadami) miała w 2 sezonie jak przechodziła przez syndrom odstawienia po ćpaniu morfiny, sen gdzie Rudy po tym jak go Boyd zabił ożył, może to był jakiś zwiastun już, nie tylko do tego że Rudy wróci ale i coś więcej? Może będzie miała jakieś wizje przyszłości?! Na 100% tamci też coś odkryją, po prostu nie drążyli tego jak Julie, więc nic się jeszcze u nich nie uaktywniło. Myślę że gdyby Łysy się wtedy nie wycofał spod wieży albo później wrócił tak jak zrobiła to Julie to też by wtedy odkrył coś co może robić.

KennyDeath

Randall będzie miał moc przechodzenia między światami i w ten sposób połączą światy z LOST. Finałowe starcie czarnego dymu z panem w żółtym wdzianku.