Przecież światowa premiera w USA jest w niedziele więc jakim cudem miałby już być odcinek dostępny dla jakiegokolwiek szarego człowieka? będzie w niedziele, a gdzie to trzeba szukać.
Takim cudem, że niektórzy poprzednie odcinki już były dostępne wcześniej niż w niedzielę. I teraz też coś jest na rzeczy bo tik tok już jest sporo całych fragmentów tego odcinka. ja grzecznie czekam na niedziele.
Grzecznie poczekałem, obejrzałem i kolejny zawód niestety. Cały odcinek jałowych i irytujących dialogów, na koniec jak zwykle mały zwrot tak na dobicie społeczności małomiasteczkowej i tyle. Coraz słabiej to się ogląda, a nie ukrywam, że początek 3 sezonu był obiecujący..
O 12:00 dzisiaj odcinek już dopłynął do słynnej Zatoki... : ) Tak samo jest z Tulsa King. Też już jest w niedzielę dostępny nowey epizod.
Na soap2day są zawsze. Ale jeśli chcesz z napisami to nie wiem - ja oglądam w oryginale. Ale uprzedzam, że odcinek - wypełniacz.
Trochę się nie zgodzę. Może nic konkretnego się nie dzieje (poza końcówką), za to w końcu ludzie zaczęli ze sobą rozmawiać, co daje nadzieję na rozwiązanie pewnych niejasności i może jakieś, minimalne odpowiedzi..
Raczej drzeć na siebie mordy a nie rozmawiać. I na końcu odcinka są tego skutki.