Stamtąd: Sezon 3 Stamtąd sezon 3, odcinek 5
odcinek Stamtąd (2022)

Stamtąd | The Light of Day

51m
6,9 813  ocen
6,9 10 1 813
Stamtąd
powrót do forum s3e5

Ma ktoś link do przecieku 5 odcinka?

ocenił(a) serial na 6
stolechjnj

Przecież światowa premiera w USA jest w niedziele więc jakim cudem miałby już być odcinek dostępny dla jakiegokolwiek szarego człowieka? będzie w niedziele, a gdzie to trzeba szukać.

ocenił(a) serial na 7
Deter333

Przecież napisał, że szuka przecieku.

ocenił(a) serial na 9
Deter333

Takim cudem, że niektórzy poprzednie odcinki już były dostępne wcześniej niż w niedzielę. I teraz też coś jest na rzeczy bo tik tok już jest sporo całych fragmentów tego odcinka. ja grzecznie czekam na niedziele.

rupin

Proszę :)
https://www.youtube.com/watch?v=GfbSuqZwsLY

ocenił(a) serial na 6
Fugus

niestety już go zdjęli z yt

ocenił(a) serial na 7
rupin

Grzecznie poczekałem, obejrzałem i kolejny zawód niestety. Cały odcinek jałowych i irytujących dialogów, na koniec jak zwykle mały zwrot tak na dobicie społeczności małomiasteczkowej i tyle. Coraz słabiej to się ogląda, a nie ukrywam, że początek 3 sezonu był obiecujący..

ocenił(a) serial na 6
Deter333

O 12:00 dzisiaj odcinek już dopłynął do słynnej Zatoki... : ) Tak samo jest z Tulsa King. Też już jest w niedzielę dostępny nowey epizod.

ocenił(a) serial na 8
Deter333

W czwartek czyli dziś

ocenił(a) serial na 6
stolechjnj

Na soap2day są zawsze. Ale jeśli chcesz z napisami to nie wiem - ja oglądam w oryginale. Ale uprzedzam, że odcinek - wypełniacz.

ocenił(a) serial na 9
DzieXik

Trochę się nie zgodzę. Może nic konkretnego się nie dzieje (poza końcówką), za to w końcu ludzie zaczęli ze sobą rozmawiać, co daje nadzieję na rozwiązanie pewnych niejasności i może jakieś, minimalne odpowiedzi..

ocenił(a) serial na 6
aggi_m

Raczej drzeć na siebie mordy a nie rozmawiać. I na końcu odcinka są tego skutki.

ocenił(a) serial na 6
DzieXik

podczas gdy darcie mordy znaczy tak wiele

ocenił(a) serial na 9
DzieXik

Jedni się drą inni rozmawiają, napięcie rośnie XD

stolechjnj

Gdzieś można obejrzeć? Na max nie dotarł mi jeszcze

ocenił(a) serial na 6
mirek_142

Napisałem przecież gdzie.

mirek_142