Stamtąd (2022)
Stamtąd: Sezon 3 Stamtąd sezon 3, odcinek 6
odcinek Stamtąd (2022)

Stamtąd | Scar Tissue

53m
6,6 767  ocen
6,6 10 1 767
Stamtąd
powrót do forum s3e6

Jak widać bez pomysłu, wciąż klepanie dialogów które nic nie wnoszą dzieci anqui wciąż klepią to samo.. Pytam tylko po co? Cały odcinek dałby się zmieścic w ostatnich 8 minutach gdzie cokolwiek zaczęło się dziać. Wątek z Tabita miałby większy sens gdyby to były jej wspomnienia z miasta (miałem cichą nadzieję)a nie koszmary senne.Cala nadzieja w dwóch ostatnich odcinkach,, revelations,, bo na razie dla mnie sezon zawodzi.

farez23

Niestety. Człowiek nauczył się już przymykać choć jedno oko na serialowe bzdury (tyczy sie to wszystkich seriali), to nawet to nie pomaga :D Przynudzają, zanudzają. Klepanie jak napisałeś w kółko tego samego. Na koniec wrzucą coś z parafii "wow" żeby ludziska ostatecznie nie pieprznęli serialu w kąt. Skoro nie mają pomysłu na fabułę, niech dadzą choć horror, czyli zmagania z potworkami. Ale nie... serial ma mieć "filozoficzną" głębię, zawsze znajdzie się jakiś biedaczek który będzie bronił totalnej pustki. Chryste Panie... Niech ktoś się zlituje i poratuje tytułem jakiegoś dobrego serialu. Już niech sobie ten serial będzie głupi jak but, ale niech chociaż adrenalinka będzie :D

Danaan

Polecam,,Devils hour,,z prike

Danaan

Polecam,,Devils hour,,z prike

Danaan

Polecam,, Devils hour,, z Prime Video albo ,,Tea cup ,,z peakok coś coś przynajmniej się dzieje....

farez23

Dzięki, na pewno obejrzę.