Stamtąd (2022)
Stamtąd: Sezon 3 Stamtąd sezon 3, odcinek 6
odcinek Stamtąd (2022)

Stamtąd | Scar Tissue

53m
6,6 767  ocen
6,6 10 1 767
Stamtąd
powrót do forum s3e6

chlop z autobusu

ocenił(a) serial na 8

Cos mi z tym chlopem z autobusu nie gra. Z jakiegos powodu przezyl co jest bardzo dziwne i mysle ze ma deala z potworami. Jego zachowanie i miny u lekarza byly dziwne. Wydawal sie grac na pokrzywdzonego ale jednoczesnie ma w glowie plan. Plan ktory moze realizowac mieszkajac u kogos w domu. Martwi mnie ze to jest dom lekarki wiec najbardziej wartosciowi mieszkancy i zasoby. Uhh obym sie mylila. Zapraszam do dyskusji

ocenił(a) serial na 6
aguxd

Przecież było dwa odcinki temu powiedziane do Boyda jak go oblazły potwory, że Randall zostaje z nami. Jest niemal pewne, że będzie z nim jakiś fakap. Obstawiam, że te temu mi się na zagoją, tylko zmienia na jednego z tamtych.

ocenił(a) serial na 8
DzieXik

było? ah, nie byłam uważna, dzieki za wyjaśnienie

ocenił(a) serial na 6
aguxd

Nie, nic nie było, że Randall zostaje z nami w tym sensie. Potwory dały Boydowi wybór ratuje tych z karetki albo Randalla. To miało znaczenie Randall zostaje z nami czyli my zabijamy jego a nie tych z karetki. Jednak go zostawili przy życiu.

aguxd

Nope, zabawiają się tym typem i Bojdem. On za bardzo cwaniakuje do potworów i to byłoby zbyt łatwe żeby go zabić. Potworom chodzi o to, żeby złamać Bojda, co prowokując go do takiej decyzji przybliża go do tego.