Stamtąd (2022)
Stamtąd: Sezon 3 Stamtąd sezon 3, odcinek 8
odcinek Stamtąd (2022)

Stamtąd | Tresholds

48m
6,7 761  ocen
6,7 10 1 761
Stamtąd
powrót do forum s3e8

Miasteczko.

użytkownik usunięty

Pozwolę sobie poruszyć pewien temat pod tym odcinkiem bo wiem że będzie spora aktywność.
Mam tu pewna teorie co do miasteczka naszego wspaniałego.
Tabitha w pewnym momencie trafia do prawdziwego " świata "
I dziwnym przypadkiem akurat trafia tam gdzie Ojciec Viktora...
Dziwnym trafem trafia akurat do miasteczka gdzie jest również jedno z tych drzew...
Moja teoria jest taka że to te same miasteczka!
Tylko Tabitha trafiła do aktualnych czasów jak teraz miasteczko się rozwinęło
Może czas tu a tam inaczej płynie coś tego typu,
Być może rozwój miasteczka który widzimy w każdym odcinku się zatrzymał i w naszym miasteczku jest jakby zatrzymany czas. Bo cyklicznie wszystko tu się powtarza bo mamy doczynienia z klątwą rzuconą na miasteczko... Ale w innym świecie ( prawdziwym ) to miasto poszło do przodu ciągle się rozwija.
Dlaczego tak myślę?
Przede wszystkim DRZEWO skoro mamy je w naszym miasteczku to wątpię by było takich magicznych drzew setki w różnych krajach... Moim zdaniem to JEDNO i to samo drzewo w naszym miasteczku jak i w świecie realnym do którego trafiła Tabitha.
I w naszym lesie gdzie stoi drzewo wiemy jak to wygląda, W świecie realnym też dalej stoi w tym samym miejscu ale zrobiono tam PARK! Bo wszystko poszło do przodu w normalny świecie.

Dla tego moja teoria jest taka że miasteczko które ciągle widzimy to miasto do którego trafiła Tabitha wchodząc do drzewa. Tylko w naszym miasteczku jest rzucona jakaś klatwa coś tego typu. A w normalnym świecie to miasto normalnie się rozwija.

ocenił(a) serial na 7

Tylko to dalej nie wyjaśnia większości spraw

użytkownik usunięty
mariuszkoziel

9,10 odcinek wyjaśni bardzo sporo. Nie podoba mi się to co się stanie ale no wyjaśni sporo

ocenił(a) serial na 7

A skąd ty masz dane co się wydarzy w 9 i 10 odcinku? Znając ich to pewnie jeszcze albo więcej sezonów zrobią

mariuszkoziel

Ma być 5 sezonów i już dawno da przecieki które się sprawdzają. Tak jak wyżej napisane 9 i 10 wyjaśni a jak chcesz spoilery to poczytaj na forum

ocenił(a) serial na 7
Asiek666

Nie chcę sobie psuć frajdy choć i tak nie mam reddita, ale wątpię że ci twórcy którzy potrafią mieszać i mieszać zrobią zrobili dokładnie tak jak powiedzieliście. Coś na 100% będzie inaczej

mariuszkoziel

do kńca tego sezonu będzie tak jak ludzie pisza bo wyciekły zdjęcia z planu i scenariusz. Sezon 4 i 5 to domysły

ocenił(a) serial na 7
Asiek666

Nie rozumiem po co ujawnić takie zdjęcia ludziom ale dobra.

mariuszkoziel

one wyciekły nie zostały specjalnie ujawnione xD

ocenił(a) serial na 7
Asiek666

Tak na dobrą sprawę już nawet można nie oglądać tego sezonu do końca

mariuszkoziel

to nie oglądaj i tyle bo ja pomimo, że wiem co sie wydarzy z chęcią to zobacze na ekranie. co innego przeczytać a co innego zobaczyć

ocenił(a) serial na 6
mariuszkoziel

ale co ci to przeszkadza że wypłynęło zakończenie 3 sezonu gościu? Nie chcesz sobie zepsuć zabawy to nie czytasz nic o tym serialu chyba, że na grupach którzy dyskutują tylko o bieżących odcinkach i tyle... a ty masz pretensje jakby sam fakt wypłynięcia scenariusza przeszkadzał tobie dalej oglądać serial XD