Pozwolę sobie poruszyć pewien temat pod tym odcinkiem bo wiem że będzie spora aktywność.
Mam tu pewna teorie co do miasteczka naszego wspaniałego.
Tabitha w pewnym momencie trafia do prawdziwego " świata "
I dziwnym przypadkiem akurat trafia tam gdzie Ojciec Viktora...
Dziwnym trafem trafia akurat do miasteczka gdzie jest również jedno z tych drzew...
Moja teoria jest taka że to te same miasteczka!
Tylko Tabitha trafiła do aktualnych czasów jak teraz miasteczko się rozwinęło
Może czas tu a tam inaczej płynie coś tego typu,
Być może rozwój miasteczka który widzimy w każdym odcinku się zatrzymał i w naszym miasteczku jest jakby zatrzymany czas. Bo cyklicznie wszystko tu się powtarza bo mamy doczynienia z klątwą rzuconą na miasteczko... Ale w innym świecie ( prawdziwym ) to miasto poszło do przodu ciągle się rozwija.
Dlaczego tak myślę?
Przede wszystkim DRZEWO skoro mamy je w naszym miasteczku to wątpię by było takich magicznych drzew setki w różnych krajach... Moim zdaniem to JEDNO i to samo drzewo w naszym miasteczku jak i w świecie realnym do którego trafiła Tabitha.
I w naszym lesie gdzie stoi drzewo wiemy jak to wygląda, W świecie realnym też dalej stoi w tym samym miejscu ale zrobiono tam PARK! Bo wszystko poszło do przodu w normalny świecie.
Dla tego moja teoria jest taka że miasteczko które ciągle widzimy to miasto do którego trafiła Tabitha wchodząc do drzewa. Tylko w naszym miasteczku jest rzucona jakaś klatwa coś tego typu. A w normalnym świecie to miasto normalnie się rozwija.
9,10 odcinek wyjaśni bardzo sporo. Nie podoba mi się to co się stanie ale no wyjaśni sporo
A skąd ty masz dane co się wydarzy w 9 i 10 odcinku? Znając ich to pewnie jeszcze albo więcej sezonów zrobią
Ma być 5 sezonów i już dawno da przecieki które się sprawdzają. Tak jak wyżej napisane 9 i 10 wyjaśni a jak chcesz spoilery to poczytaj na forum
Nie chcę sobie psuć frajdy choć i tak nie mam reddita, ale wątpię że ci twórcy którzy potrafią mieszać i mieszać zrobią zrobili dokładnie tak jak powiedzieliście. Coś na 100% będzie inaczej
do kńca tego sezonu będzie tak jak ludzie pisza bo wyciekły zdjęcia z planu i scenariusz. Sezon 4 i 5 to domysły
to nie oglądaj i tyle bo ja pomimo, że wiem co sie wydarzy z chęcią to zobacze na ekranie. co innego przeczytać a co innego zobaczyć
ale co ci to przeszkadza że wypłynęło zakończenie 3 sezonu gościu? Nie chcesz sobie zepsuć zabawy to nie czytasz nic o tym serialu chyba, że na grupach którzy dyskutują tylko o bieżących odcinkach i tyle... a ty masz pretensje jakby sam fakt wypłynięcia scenariusza przeszkadzał tobie dalej oglądać serial XD