Stamtąd (2022)
Stamtąd: Sezon 3 Stamtąd sezon 3, odcinek 9
odcinek Stamtąd (2022)

Stamtąd | Revelations: Chapter One

55m
6,6 743  oceny
6,6 10 1 743
Stamtąd
powrót do forum s3e9

Po tym odcinku jestem prawie przekonany że wielką zapowiadaną rewelacją i szokiem będzie.... śmierć Boyla, poświęci się pewnie w jakiś sposób by w finale uratować Fatimę

sergiusz23

Strata Boyda była by gigantycznym ciosem dla serialu. Ze względu na samego aktora, który jest jednym z najlepszych jakich serial ma i ze względu na to że jest często jedną z nielicznych postaci które ciekawie się ogląda. To mógłby być gwóźdź do trumny.

KennyDeath

ew. że po prostu to kolejna osoba w kolejce do wyjścia "stamtąd", nie widzę innego uzasadnienia scen gdzie prosi Kenniego o przejęcie jego obowiązków po jego "odejściu", to moim zdaniem jasny sygnał dla widza

sergiusz23

Ale przecież on to samo do niego gadał już wtedy jak mu się parkinson pojawił, to praktycznie taka sama śpiewka była xD po prostu wątpię żeby pozbyli się tak dużej postaci jak Boyd, było by to strzelenie w kolano całemu serialowi. Kenny jest mimo wszystko za mało ogarnięty żeby zapanować nad tym motłochem, samemu Boydowi to słabo wychodzi a co dopiero jemu.

KennyDeath

co do aktora to nie ma co zarzucić ale jeżeli chodzi o jego postać mam nadzieje, ze pożegnamy go szybko bo stal się irytujący

ocenił(a) serial na 5
sergiusz23

Ja jestem przekonany na 100 procent ze Jim zginie w 10 odcinku