Stamtąd (2022)
Stamtąd: Sezon 3 Stamtąd sezon 3, odcinek 9
odcinek Stamtąd (2022)

Stamtąd | Revelations: Chapter One

55m
6,6 743  oceny
6,6 10 1 743
Stamtąd
powrót do forum s3e9

Ile można znieść.Przetrawilem cały sezon bezsensownych wątków i biegania po omacku bez celu bez pomysłu.W większości sezonu całą akcję można by zamykać w ostatnich 3 minutach i tu było nie inaczej.Zapychacze czasu to w tym serialu jakaś plaga ..nic totalnie nie ma znaczenia, chłopiec w bieli biadoli smutki i jedyne czego się dowiadujemy to żeby Wiktor nie ścinał drzewa.. dramat w trzech aktach dobrze że były przecieki ze scenariusza bo to już by było dno totalne.Obstawiam że w ostatnim odcinku będą jeszcze latać po lesie a w ostatniej minucie zginie Jimbo i tyle . Lubiłem ten serial ale to jest przegięcie dla mnie 4- z litości.No ludzie litości.

farez23

Te dzieci jak na osoby które oczekują pomocy robią wszystko byle im nie pomoc. Robi się to rzeczywiście męczące, ten sezon mógłby mieć 2 odcinki mniej - jedyny ciekawy wątek sposrod ostatnich 3 odcinków to ten córki tabithy, gdzie miała wizję podziemi i bycia torturowany. Może to nakierować na fakt że jest ona reinkarnacja jednej spośród dzieci które zostały złożone w ofierze, oraz pozostałe postacie które były tam podwieszone.

użytkownik usunięty
Arkadiusz4O

Pełna zgoda... Moim zdaniem 3 sezon się dobrze zaczął,zapowiadał.. momenty mocne jak stodola boyd Potwory . Jak karetka i sytuacja z Randalem.  Ale im dalej w las tym gorzej..  Tu jest tyle wątków , tyle tajemnic a zamiast je domykać to dostajemy kolejne.. W 10 odcinku dostaniemy 2 kolejne sceny mocne ale to otworzy kolejne wątki, pytania haha

Arkadiusz4O

Jak na moje to całe rzucenie liny bylo tylko po to zeby wyjasnic braki fabularne. Dlatego nikomu o tym nie powiedziala i nie powie bo to jest bez znaczenia dla fabuły

ocenił(a) serial na 10
farez23

Nie oglądaj .Włącz sobie muminki

ocenił(a) serial na 9
Lion_king_

Dokładnie , jeśli ktoś nie chce oglądać niech nie ogląda...Sami twórcy kiedyś mówili ,że to historia na 5 sezonów,więc nie wiem ludzie oczekują,że co odcinek coś im wyjaśnia

jdjdj_filmweb

Bardziej chodzi o to że w 3 sezonie narazie nie wyjaśniło się praktycznie nic, a odcinki głównie polegają na bezsensownych rozmowach. Tak naprawdę każdy odcinek można by było zamknąć w max 20 minutach. W 3 sezonie mogłoby się nieco powyjasniac a narazie tajemnic jest coraz więcej

ocenił(a) serial na 9
shadyy24

No rozumiem o co Ci chodzi,ale zapewne coś te odcinki zaczną wyjaśniać w 4 i pewnie 5 jak planują.Tez bym się chciał dowiedzieć czegoś więcej ,ale no trzeba być cierpliwym i zaufać twórca ,że tego nie zepsują

jdjdj_filmweb

A ty jeszcze raz 3 sezon From

ocenił(a) serial na 9
SuperFrom

W sensie?Bo nie kumam o co Ci chodzi?

Lion_king_

Na muminkach to się Twój rozwój zakończył...

ocenił(a) serial na 6
farez23

Ten serial jest od twórców Lost? Tam też popłynęli z wątkami i widzę że tu podobnie, już zmecze ten ostatni odcinek ale serial stał się tragiczny...

masiek89

Tak ,tych samych twórców. Twierdzą że teraz ma być inaczej ale na razie nic tego nie potwierdza.

farez23

Dlaczego oni wszyscy chodza ubrani w tym samym stylu?! Koszulka wielki dekolt na to to koszula rozpieta i kurtka rozpieta?! Nie zimno wam?! Zapnij te kurtke…

odyseja_kosmiczna_fw

To jeszcze nic, muszą mieć dobrego fryzjera na miejscu bo mają idealnie przycięte i ułożone włosy nie mówiąc już o ich farbowaniu, dramat

farez23

Zgadzam się, po dwóch sezonach byłem wielkim fanem serialu ale trzeci to jakaś kompletna porażka, tak jakby zmienili producenta i scenarzystkę

ocenił(a) serial na 5
farez23

Sezon taki jakby sklejony z niczego, taki roboczy spin-off w oczekiwaniu na kolejny normalny.

ocenił(a) serial na 6
Logan87

Najlepsze było jak się dowiedzieli iż Fatima jest gdzie blisko a szukają przez pół odcinka w jakiś lasach xD a hitem jest podczas sceny gdzie widzimy pod koniec bunkier a w tle jakiś dom około 50m dalej i nikt przez pół odcinka tam nie dotarł xD nie pamiętaj żeby ostatnio jakiś serial mnie tak wymęczył jak trzeci sezon tego cyrku