Ile można znieść.Przetrawilem cały sezon bezsensownych wątków i biegania po omacku bez celu bez pomysłu.W większości sezonu całą akcję można by zamykać w ostatnich 3 minutach i tu było nie inaczej.Zapychacze czasu to w tym serialu jakaś plaga ..nic totalnie nie ma znaczenia, chłopiec w bieli biadoli smutki i jedyne czego się dowiadujemy to żeby Wiktor nie ścinał drzewa.. dramat w trzech aktach dobrze że były przecieki ze scenariusza bo to już by było dno totalne.Obstawiam że w ostatnim odcinku będą jeszcze latać po lesie a w ostatniej minucie zginie Jimbo i tyle . Lubiłem ten serial ale to jest przegięcie dla mnie 4- z litości.No ludzie litości.
Te dzieci jak na osoby które oczekują pomocy robią wszystko byle im nie pomoc. Robi się to rzeczywiście męczące, ten sezon mógłby mieć 2 odcinki mniej - jedyny ciekawy wątek sposrod ostatnich 3 odcinków to ten córki tabithy, gdzie miała wizję podziemi i bycia torturowany. Może to nakierować na fakt że jest ona reinkarnacja jednej spośród dzieci które zostały złożone w ofierze, oraz pozostałe postacie które były tam podwieszone.
Pełna zgoda... Moim zdaniem 3 sezon się dobrze zaczął,zapowiadał.. momenty mocne jak stodola boyd Potwory . Jak karetka i sytuacja z Randalem. Ale im dalej w las tym gorzej.. Tu jest tyle wątków , tyle tajemnic a zamiast je domykać to dostajemy kolejne.. W 10 odcinku dostaniemy 2 kolejne sceny mocne ale to otworzy kolejne wątki, pytania haha
Jak na moje to całe rzucenie liny bylo tylko po to zeby wyjasnic braki fabularne. Dlatego nikomu o tym nie powiedziala i nie powie bo to jest bez znaczenia dla fabuły
Dokładnie , jeśli ktoś nie chce oglądać niech nie ogląda...Sami twórcy kiedyś mówili ,że to historia na 5 sezonów,więc nie wiem ludzie oczekują,że co odcinek coś im wyjaśnia
Bardziej chodzi o to że w 3 sezonie narazie nie wyjaśniło się praktycznie nic, a odcinki głównie polegają na bezsensownych rozmowach. Tak naprawdę każdy odcinek można by było zamknąć w max 20 minutach. W 3 sezonie mogłoby się nieco powyjasniac a narazie tajemnic jest coraz więcej
No rozumiem o co Ci chodzi,ale zapewne coś te odcinki zaczną wyjaśniać w 4 i pewnie 5 jak planują.Tez bym się chciał dowiedzieć czegoś więcej ,ale no trzeba być cierpliwym i zaufać twórca ,że tego nie zepsują
Ten serial jest od twórców Lost? Tam też popłynęli z wątkami i widzę że tu podobnie, już zmecze ten ostatni odcinek ale serial stał się tragiczny...
Dlaczego oni wszyscy chodza ubrani w tym samym stylu?! Koszulka wielki dekolt na to to koszula rozpieta i kurtka rozpieta?! Nie zimno wam?! Zapnij te kurtke…
To jeszcze nic, muszą mieć dobrego fryzjera na miejscu bo mają idealnie przycięte i ułożone włosy nie mówiąc już o ich farbowaniu, dramat
Zgadzam się, po dwóch sezonach byłem wielkim fanem serialu ale trzeci to jakaś kompletna porażka, tak jakby zmienili producenta i scenarzystkę
Sezon taki jakby sklejony z niczego, taki roboczy spin-off w oczekiwaniu na kolejny normalny.
Najlepsze było jak się dowiedzieli iż Fatima jest gdzie blisko a szukają przez pół odcinka w jakiś lasach xD a hitem jest podczas sceny gdzie widzimy pod koniec bunkier a w tle jakiś dom około 50m dalej i nikt przez pół odcinka tam nie dotarł xD nie pamiętaj żeby ostatnio jakiś serial mnie tak wymęczył jak trzeci sezon tego cyrku