Stamtąd
powrót do forum 3 sezonu

Cały serial polega w skrócie że ludzie trafiają do miejsca gdzie jest źle i chcą uciec a nie mogą w dużym uproszczeniu. Końcówka 2 sezonu z tamtego roku kończy się tym że Wiktor mówi kobiecie że drzewa są portalami i można się przenieść w losowe miejsce z wyjątkiem tego tu które przenosi pod wieżę... Kobita wchodzi do środka i tam gdzie Wiktor mówi zostaje przeniesiona i wraca do rzeczywistości. Nowy sezon, mamy 5 odcinek 3 sezonu i dowiadujemy się że już tym razem każde drzewo przenosi w losowe miejsce. Przyjaciel tej co rządzi w domu kolonialnym włazi w drzewo i ginie. Rozumiem że wracając drugi raz ta kobieta mogłaby powiedzieć reszcie - zróbcie to co ja a jeszcze dzisiaj będziecie w rzeczywistości... Ale scenarzyści już na to nie pozwalają. Kto sobie cofnie odcinek albo ogląda od początku ciurkiem od razu wyłapie tę wtopę.

Pisul_Maximus

To nie to samo drzewo tamto było inne tak mi sie wydaje. I Wiktor mówił że to jedno drzewo przenosiło do latarni ale jego matka nie zdążyła do niego dobiec. No ale wie o tym tylko Tabitha i Wiktor no bo po co mają postacie przekazywać sobie ważne informacje i rozwiązywać zagadki. Lepiej siedzieć cały dzień na krześle i się w sufit patrzeć. To jest tak irytujące. Do tego nie wiem czemu nie zatrzymali tego gościa co wszedł do drzewa i nic nie gadali tylko jak idioci się zachowywali. Przynajmniej jednej postaci mniej.

ColpoM

Oni się zachowują jakby pracowali w kołchozie po 10 godzin, wracali z niego godzinę, gotowali obiady przez kolejne dwie i nie mieli na nic czasu. Tam rozmowy i próby ucieczki powinny trwać całą dobę.

ocenił(a) serial na 6
xbiz

No a jest całkiem odwrotnie :D mają socjal darmowe kozy z lasu, darmowy prąd i wodę. No i chyba darmowe ogrzewanie być może elektryczne bo nie widać jakoś żeby ktoś chodził wycinać las a zima już jakiś czas jest xD Chciałbym jeden odcinek z życia mieszkańców, ciekawe co oni robią? Nawet główni bohaterowie się szwędają bez celu w ostatnim odcinku (7) więc co ci statyści robią (na pewno nie są elektrykami badum tsss)