PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=597724}
8,3 8,9 tys. ocen
8,3 10 1 8930
Steins;Gate
powrót do forum serialu Steins;Gate

SPOILER

ocenił(a) serial na 8

tyle zachodu o tą Mayushii ale ja na jego miejscu bym jej nie żałowała,
wrrr za każdym razem kopała w kalendarz na własne życzenie - aż sie cisło na
usta "dobrze ci tak, paka!" haha.. motyw rozterek Kurisu i Okabe jest doprawdy
przyjemniacki : D za to. i czy wy też mieliście "Przebudzenie" w 20 odcinku? bo ja, tak jak
Okabe, tak się wkrecilam w te jego 3 tygodnie, że zupełnie zapomniałam o tym do czego
zmierza każde wykasowanie D-maila. w chwili kiedy sobie przypomniał, że Makise Kurisu
umrze, w chwili gdy zaserwował mi taki powrót do przeszłości - ciarki mnie przeszły -
zdecydowanie najlepszy moment w trakcie całej serii. upragniona przyszłość vs
nieunikniona przeszłość, naprawdę bardzo dobre anime. i jeszcze ten dr pepper ;D
urozmaicenie to z kolei zasłużyło na peruwiański order uśmiechu : ))))

ocenił(a) serial na 9
pathegreat

Mi akurat Mayushii było szkoda. To pierwsza dziewczyna z typu "dobra, miła i niewinna", która mnie nie wkurza, a nawet ją polubiłam.

ocenił(a) serial na 9
Perenelle

Mam to samo. Nie przepadam zbytnio za słodkimi, wrażliwymi i cichymi dziewczynkami w anime, ale Mayushii była naprawdę w porządku. Tuturuuu.

ocenił(a) serial na 5
Heller1304

No właśnie to Tuturuuu jest dobijające!!! Słodka idiotka z przewagą idiotki. Nie wiem czemu w większości anime jest zawsze jakaś menda, która jest jak drzazga pod paznokciem. Steins;Gate - Mayuri Shiina, Naruto - Sakura, SAO - Yui, Code Geass - Suzaku Kurugi, Fate - Saber itd

ocenił(a) serial na 9
SUB_ZERO_2

Właśnie, Mayuri. Przecież ona jest fajna. Wiadomo, że zawsze się znajdzie taka osoba, która jest strasznie irytująca, ze względu na swoje zachowanie, ale... Mayuri? Nie, nie mogę się z tym zgodzić.

ocenił(a) serial na 10
Heller1304

Mnie do pewnego momentu irytowały wszystkie żeńskie postacie oprócz Suzu. Ogólnie myślałam, że to anime będzie mi się trudno oglądać właśnie przez specyficzne postacie- nie wiedziałam co myśleć o Okarinie, z początku wydawał się być zje..chany. Mayuri wydawała się zbyt głupia żeby była fajna. Ale od ósmego odcinka już nie mogłam się oderwać. Nie lubiłam do samego końca tylko Moeki i Rukako. Choć Rukako w przeciwieństwie do Moeki nigdy nie zrobiła czegoś z jajem, a na dodatek ciągle płakał, płakał, płakała... Ue.

ocenił(a) serial na 10
SUB_ZERO_2

Bredzisz jak potłuczony. Mayuri, Yui, Suzaku , Fate - Saber to świetne postacie z najlepszych anime.

ocenił(a) serial na 6
SUB_ZERO_2

A właśnie jak dla mnie to Tuturuuu jest fajne i jest jedną z niewielu rzeczy, które podobały mi się w tej serii i może robić za jej znak rozpoznawczy. Na pewno to lepsze od bredzącego głównego bohatera i jego durnowatych powiedzonek i zachowań jak napady szaleńczego śmiechu. Ogólnie seria mocno mnie zawiodła.

ocenił(a) serial na 10
pathegreat

Idiotyzmy wypisujesz. Mayuri nie umierała na własne życzenie, ale dlatego że takie było jej przeznaczenie w tamtym świecie.
Bez względu na wszystko nie można ją było ocalić.

Znowu kolejna osoba, która ogląda anime, których nie rozumie.

ocenił(a) serial na 6
pathegreat

Żałował jej, bo była dla niego ważną osobą, to bez znaczenia, jak ginęła.