PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479538}

Synowie Anarchii

Sons of Anarchy
2008 - 2014
8,1 60 tys. ocen
8,1 10 1 60229
7,7 13 krytyków
Synowie Anarchii
powrót do forum serialu Synowie Anarchii

Jax bardzo się zmienił od czasu kiedy został prezydentem klubu w jaką stronę dalej to pójdzie, czy stanie się okrutnym tyranem, którym w zasadzie już prawie się stał.Czy może zrozumie, że może stać się tak naprawdę kimś znacznie gorszym niż Clay i odpuści.Ludzie z samrco widać, że po mału pękają psychicznie... Jucie to właściwie wrak człowieka, Bobby ma kompletnie inną wizje na właściwie wszystko niż Teller.Tig też został potraktowany bezdusznie przez Jaxa, może i zasłużył ale w sumie i tak został już bardzo ukarany za swoje pochopne zachowanie.Co dalej z Tarą i co bardziej ciekawe co dalej z Clayem... ? Gemma wraca do gry w wielkim stylu :D Jakie jest wasze zdanie dokąd to wszystko zmierza i co będzie się działo w VI sezonie ? Może to już tylko jeden został... pozdro !

ocenił(a) serial na 8
LuCypher

Dla mnie właśnie wręcz przeciwnie, uwaga o płaczu dziecka była po prostu spowodowana zaskoczeniem i przerażeniem, nie wiedziała, to palnęła pierwsze co jej przyszło do głowy. Ale chwilę później widać, że bierze się w garść, a wydanie Jaxowi rozkazu zadzwonienia do Lowen pokazuje, że się nie załamała.

ocenił(a) serial na 9
88kubon

A ja mam pytanie na VI sezon.Co tym razem straci "Big Otto"? A tak poważnie kogo chcielibyście zobaczyć w następnym sezonie,macie jakiś aktorów/aktorki których/-e byście chcieli ujrzeć w obsadzie Son's czy jednak wolicie żeby zostało jak jest.Ja z chęcią zobaczyłbym więcej tego pana w akcji http://imagecollect.com/celebrities/rusty-coones-pictures-83952

JackTheRipper82

byłoby świetnie ;P ja chciałbym żeby dalej była rozwijana postać Nero ;P ze wszystkich "nowych" Nero wypadł chyba najlepiej :) do tego dużo Tiga, Juice niech odzyska dawny humor ;P Jax nie zabija z zimną krwią, Gemma wracająca do gry, Tara w więzieniu albo martwa żeby Jax miał za co się mścić xD ( a propo zemsty to ofc. zabójcy Opa do piachu) Unser niech też coś zamota, Clay niech knuje i spiskuje :P

ocenił(a) serial na 9
LuCypher

Było by pięknie jakby Quinn zagościł na dłużej w serialu.Już widze taki duet,Anioły Piekieł w akcji Quinn+Happy=Rozpier**ol.Do tego jak najwięcej tego pana http://www.youtube.com/watch?v=L_80siws1AM i ja będze zadowolony.

JackTheRipper82

Nie wiem czy wiecie , ale piosenke na początku odcinka śpiewa Gemma :) http://www.youtube.com/watch?v=k-0ivXc2LdA

zaglebiak

Wiemy. To zreszta nie pierwsza piosenka, ktora spiewa Katay Sagal i ktora została wykorzystana w soundtracku SoA. "Gemma" spiewa dobrze i ewidentnie ma talent wokalny, co jednak nie zmienia faktu ze ta piosenka to wyjatkowy syf, kompletnie nie pasujacy do serialu.

ocenił(a) serial na 8
sever

Zgadzam się. Zupełnie nie w ten deseń.

JackTheRipper82

O tak, też polubiłem Quinna i mam nadzieję że koleś jeszcze sie pojawi. Choć obawiam sie że to chyba była taka epizodyczna postać jak wujek Yuri, szef "Devils Tribe" z 1 sezonu.

Quinn w ogóle baaardzo podobny do Opiego, potężny wzrost i postura ale spojrzenie jeszcze bardziej psycholskie ( choć Opie nie wyglądał na psychola).

JackTheRipper82

A co do Happyego to też popieram, natomiast Tommy Flanagan nie gra w serialu typowego psychola i czarnego charakteru jak w wielu filmach w któych gra naprawdę pokręconych psychopatów.
Np w filmie z Ice-Cubem "Liczą sie tylko Frankliny" Tommy rewelacyjnie zagrał szefa mafii przypominając nawet trochę ala Pacino w "Scarface". No i teraz skojarzyłem że Tommy to ten sam Szkot z Braveheart" z Gibsonem który zarżnął siekierą Anglika za to że tamten zabrał mu żonę ze ślubu w myśl "Prawa pierwszej nocy":D

ocenił(a) serial na 3
88kubon

To był jedyny dobry odcinek w całym tym sezonie.