The Last of Us: Sezon 1 The Last of Us sezon 1, odcinek 3
odcinek The Last of Us (2023)

The Last of Us | Do ostatnich dni

Long, Long Time 1h 16m
6,8 12 tys. ocen
6,8 10 1 11883
The Last of Us
powrót do forum s1e3

Nie jestem homofobem, ani w żaden inny sposób nietolerancyjnym człowiekiem, ale pewne modele tworzenia czegokolwiek z takimi próbami przemycania poprawności politycznej zaczynają mnie drażnić. Pewnie nie tylko ja mam takie odczucia, ale popadamy ze skrajności w skrajność. Wszystko, albo zdecydowana większość, co ostatnimi czasy powstaje musi zawierać tego typu elementy, inaczej nie zaistnieje w świecie. Praktycznie każda produkcja musi zawierać wątek LGBT, historię jasnoskórych, ciemnoskórych, żółtoskórych, czerwonoskórych. Jak skolonizujemy inne planety to dojdą historie niebieskoskórych, może zielonoskórych albo jeszcze innych kolorów. Ja to wszystko rozumiem, ale nie wpychajcie nam na siłę czegoś co jest inne, ale o czym my sobie doskonale zdajemy sprawę, że takie coś jest.
Teraz jeszcze tylko brakuje żeby ktoś nakręcił film biograficzny o dajmy na to Martinie Lutherze Kingu, ale żeby było poprawnie politycznie główną rolę niech zagra dajmy na to Bradley Cooper (z całym szacunkiem dla tego aktora)!!!

Peper_SMT

lewo-komuchy rządzą mediami itp. nic dziwnego, że większość aktorów, muzyków, sportowców itp ma takie a nie inne poglądy inaczej mogli by dzisiaj szybko zakończyć karierę