To moje życie!
powrót do forum 4 sezonu

Jak w tytule!! Bez sensu zakładać przed czy po nowym odc kolejny temat!!
Co myślicie o pierwszym zwiastunie 102 odc? Mała Nuran, na urodziny. Widać że pokochała Bahar, a Efsun zazdrość ściska. Tak sobie myślę że Atesik prędzej zacznie podejrzewać ze Nuran jest jego i Bahar córką. Nie podoba mi się policjant, pewnie kolejny skorumpowany glina. Nie mogę rozgrysc jakie powiązanie z Kenanem ma ta nowa Kizia.

betunia90

Nie wiedziałam, że już jest kolejny zwiastun :/ Kurna zapowiada się jakieś "Wejście smoka". Ciekawe czy Camal nie żyje, czy tylko go ogłuszyły /Matko Bosko/ i jeszcze ta policja . To jak Mehmet wali tamtego po mordzie to akurat świetnie:P Widać, że Efsun i spółka mają się cało i zdrowo / ta to ma 7 żyć, chyba jak Lord Voldemort :]/ Ta poje... Reyhan ,no przecież jak ja pierdyknie tym żelazkiem to zgon na miejscu :] Nie wiem czemu ta Muge też tak ryczy na potęgę i to jeszcze do matki tego wariata /pewno się przyzna/ Ten proces co jest pokazany na końcu to dotyczy małej Nuran? Nie rozumiem do końca tego i zastanawia mnie ten szelmowski uśmieszek Ardy :/ Boje się , że przekupili sędziego.

betunia90

Po drugim zwiastunie wydaje mi sie ze Reyhan nie zwali Bejzy z tej drabiny. Najpierw wygladalo tak jak by Ates i Bahar ogadali upadek Bejzy spowodowany przez Reyhan. W drugim zwiastunie jest pokazane jak patrza na przerazona Reyhan jak wybiega z kuchni. Nie mozliwe by Arzu miala wiekszy wyrok niz Bahar. Chyba ze Ates zalatwil jej jak najdluzszy wyrok.

myszka4

Bahar to chyba ma ze 20 zyc. Po za oblaniem kwasem to zawsze wychodzila ze wszystkiego bez szwanku. To nie bajka ze sa albo w 100 procentach sa dobrzy bohaterowie, lub zli w 100 procentach. Kazdy ma na swoim koncie zle uczynki. Taka biedna Bahar a budowala szczescie na smierci malego chlopca.

myszka4

Oj myszko Bahar budowała swoje szczęście z Ateszem zanim jeszcze pojawiła sie Arzu z synem. Atesz od początku postawił sprawę jasno, ze synem się zajmie ale nic wiecej i to wtedy Arzu zaczęła swoje gierk,i jak podstępem zdobyć Atesza,pomimo ślubu wiedziała, że Atesz jej nie kocha i nigdy jej nie pokocha, ta świadomość zaczęła ją wpędzać w alkoholizm i depresje , samo okaleczanie i to nie Bahar upiła Arzu do nieprzytomności kiedy młody w trosce o matkę wyszedł z domu :) Młody zginął śmiercią tragiczną bo tak naprawdę, to nawet Kenan nie miał zamiaru go zabić :)

betunia90

Wiem ze nikt nie zabil celowo malego. Arzu nie powinna byla zmuszac Germana do slubu. Bahar zaraz po smierci Duruka myslala tylko o tym by Ates do niej wrocil. Wyplakiwala sie rodzicom jak to jej zle.Ates potraktowal Arzu jak zuzyty mebel ktory nadaje sie do wyrzucenia. Chyba widzial w jakim stanie jest matka zmarlego syna. Mogl jej zalatwic leczenie, pozniej sie z nia rozstac i dopiero za jakis czas wrocic do Bahar. Nie dosc ze zawalil sie jej caly swiat to jeszcze zostala tak potraktowana. Hasret taka dobra i wiedziala co ona czuje tez nic jej nie pomogla. Kenan bardziej przezyl smierc Duruka niz Bahar to ze Efsun stracila dziecko. Jego placz byl szczery i z zalu. Bahar plakala tylko wtedy jak Efsun ja odwiedzila w wiezieniu i pytala sie jej dlaczego ja popchnela.
T

myszka4

Do przywidzenia bylo ze mala wroci do biologicznych rodzicow. Przez Sultan Efsun znowu cierpi. Chciala ukarac Bahar a unieszczesliwila siostrzenice. Szkoda ni Muge i Zaynep. Zniszczyly sobie zycie przez tego Cemala. Ta kolezanka Bahar panoszy sie po rezydencji jak by byla u siebie. Biedna Beyza ciekawe co sie z nia stanie. Ates za pomoc Reyhan zaplaci wysoko cene.

myszka4

Dobra, teraz jest mi żal Efsun. Tzn. niezaprzeczalnie kochała Nuran, a teraz ją straciła. Dobrze, że przyjęła to w końcu do wiadomości i odpuściła, już nie kombinowała. Wygląda na to, że wątek Efsun również zakończy się pozytywnie. Wcześniej nie wyobrażałam sobie, że mogłoby się to inaczej skończyć niż Efsun i Sultan w więzieniu, ale teraz... Bahar i Ates pewnie "będą żyli długo i szczęśliwie" z Nuran i drugim dzieckiem i może też Efsun z Arda założą w końcu normalną rodzinę. Niech by i tak było, tylko żeby już serial się skończył. :D Każdy każdego zabija, a prawdopodobieństwo, że spotkasz faceta z bronią w ręku jest tam niesamowicie wysokie o.O :P Dziwne, że nie ponoszą żadnej odpowiedzialności prawnej. Jeszcze ta Reyhan yhhh

Samantha1608

Po tym zwiastunie wydaje mi sie ze to moze byc jeden z ostatnich odcinkow. Efsun i Arda zdawali sobie sprawe ze straca Nuran, to juz nie bylo co kombinowac. Tak by przegrali, to lepiej przegrac z godniscia. Dla mnie tez jest dziwne jak mozna do.kogos mierzyc z bronia w srodku dnia wsrod wielu ludzi.

myszka4

Tak z tą bronią to fakt. W dodatku wydaje się jakby nikt tego nie widział.
Ciekawi mnie czy Bahar zostanie postrzelona czy po prostu zemdleje czy coś - po zwiastunie ciężko stwierdzić. I co się stanie Muge.

Samantha1608

Chyba raczej bedzie cos powazniejszego niz zaslabniecie. Widac na zwiastunie ze robia jej tomograf. Moze drugi zwiastun cos wiecej wyjasni. Tez mnie ciekawi co bedzie z Muge. Cos mi sie wydaje ze "koledzy" beda go szukac.

myszka4

Muge ratowała Zejnep i ta franca Sultan powinna im teraz pomóc /tak jak to pomaga caly czas E/, zreszta ja tam wcale buca nie zaluje , po tym jak bił Zejnep to jeszcze jaja bym mu odcięła.Nie wiem czy koledzy będą go szukać, bo ten serial trwałby w nieskończoność. Zresztą do h..wafla kim on był:chłopcem na posylki , ktoremu dali broń do ręki i machał nią jak potłuczony.Bardziej sie mogą odgryźć na Mehmecie , ale to się jeszcze zobaczy:] Efsun też mi nie żal, bo jakby miała klasę, mogła rozmową Nuran już dawno przygotować na to co było nieuniknione /miala na to duzo czasu/Ta znajoma Atesza wpadnie w końcu, bo koleżanka Bahar już coś podejrzewa. Kurcze nie widać, żeby ten czlowiek strzelił do Bahar, bardziej wyglada to jak utrata przytomności :/ Może powtórka z choroba Mehmeta albo coś z oczami ? Tak tylko kombinuje :] Mnie się wydaje , że B i E dogadają się bo takk naprawdę łączy je jakaś tam miłość i zobaczycie E będzie w ciąży :P /ciekawe czy sie tegoś tam tegoś Arda?/

betunia90

Mnie tez nie jest go szkoda. Zasluzyl sobie na to. Facet ktory podnosi reke na kobiete jest zere. Cemal byl zerem tak jak Ates. Hulya i Sultan powinny polaczyc sily by uratowac swoje corki. Biedna Muge nie dosc ze jest chora to jeszcze moze pojsc do wiezienia. Ta matka Cemala tez jest jakby z piekla rodem. Efsun i Bahar raczej do konca sie nigdy nie pogodza Bahar nie zapomni jej ze ta zabrala jej corke, tak jak Efsun nigdy nie zapomni ze to przez nia stracila swoje dziecko.

myszka4

A ja sadzę, że wybaczą sobie, bo Efsun dzięki Allahowi będzie miała dziecko, a jeszcze nie wiadomo czy nie będzie opiekowała się dziećmi Bahar, bo coś mi się wydaje, że B po tym zajściu w wesołym miasteczku skoczyło ciśnienie i straciła przytomność /komu by nie skoczyło, bawisz się z rodziną, a tutaj jakiś cymbał wyskakuje w biały dzień z bronią i chce ci palnąć w łeb/, no i teraz może się okazać, że uszkodziła wzrok i bedzie,potrzebny czas i operacja i znowu czas, po drodze jeszcze zakocha się w niej jakiś doktorek i tak dojdziemy do 60 odcinka:P:P:P

betunia90

Betunia mozesz miec racje gdzies czytalam ze sezon 4 ma miec 40 odcinkow. Twoje przypuszczenia sie raz sprawdzily co do wypadku na morzu. Wiem serial serialem, ale dziwi mnie ze ludzie mierza do siebie z broni wsrod tlumu i nikt nie reaguje jak to mialo miejsce w 119 odcinku. Ciekawi mnie co bedzie z Beyza i czy bedzie w stanie powiedziec co tak naprawde sie stalo.

myszka4

Obawiam się, że Bejza będzie wymagała opieki i może nie mówić, a kto zostanie jej opiekunk,ą no oczywiście Rayhan :] Tak samo może być z Bahar ,a ta psychopatka będzie się podniecała, tylko, ze zostaje jeszcze Efsun, a ona bystra franca jest i jeszcze jest ta koleżanka Bahar, jak dorwą sucze "to ino roz".albo po tym zajściu mogą ją przesłuchać i wywalić z roboty.Też mnie to bawi, wesołe miasteczko, a tutaj facet z broni i tak jakby to wata cukrowa była. Może i tak w Turcji, gdzieś tam w ciemnych ulicach bywa ale w wesołym miasteczku, bezsensu
.

betunia90

Moze Bahar cos sie stanie przez te tabletki od Reyhan. Moze maja jakies skutki uboczne, dziewczyna sie zdenerwowala i cos sie jej stalo. Ta Reyhan to najchetniej by sie pozbyla wszystkich kobiet z rezydencji. Ciekawe co zrobi matka Cemala jak dowie sie prawdy o tym co sie z nia stalo.

myszka4

Przepraszam mialo byc co stalo sie z nim. Jestem ciekawa w jakim kierunku pojdzie wyobraznia scenarzystow serialu.

myszka4

Tzn. o ile Muge i Zejnep wytrzymają napięcie nerwowe i będą cicho, to będzie trochę płaczu i umrze to śmiercią naturalną. Zresztą ta postać była już tak drażniąca, że musieli ją uśmiercić, no chyba, ze skurczybyk przeżyje.Być może utrata przytomności Bahar, to sprawka Reyhan, moze tak być, że upadnie a ten zabijaka nasra w gacie, że to nie jego wina :]

betunia90

Wiesz jesli chodzi o Muge to moze ja wydac ta dziewczyna co byla u niej po tym jak zginal Cemal. Mehmet pewnie tez zrobi wszystko by chronic Muge. Co za rodzina wszystkie wnuki Edibe maja krew na rekach. No fakt ze Muge i Arda nie chcieli nikomu zrobic krzywdy.

myszka4

Cóż Bahar też nie chciała nikomu zrobić krzywdy. ;) Taki serial, nie tylko wnuki Edibe, ale chyba każdy tam już kogoś zabił XD No prawie ...

Samantha1608

Moze Bahar bedzie na cos chora i bedzie musiala dokonac wybou urodzic czy sie leczyc i bedzie sie akcja toczyc.

myszka4

No i w nowym zwiastunie Bahar jak zwykle ryczy. Ona wogole nie potrafi sie zachowac z godnoscia i jeszcze wyplakuje sie do Efsun. W sumie nie wiem po co ona tam poszla i czemu sie tak nia przejmuje. Cos mi sie wydaje ze Hulya bedzie probowala zwalic wine na Zaynep za zabicie Cemala. Mam nadzieje ze Sultan na to nie pozwoli i rozprawi sie z Hulya. Pewnie Mehmet Ates i ta jej kolezanka beda rozpaczac, z powodu Bahar jaka to biedna i wogole.

myszka4

Nooo bo Efsun to zawsze zachowuje się z godnością :D A łzy to przecież powód do wstydu ;) Ahh

Samantha1608

Ciekawe czemu placze przed Efsun i nie wiem czemu ta tez zaczyna plakac. Moze jeszcze Ates i Bahar zaczna ja obwiniac o chorobe. Efsun potrafi,lepiej ostatnio sie zachowac niz Bahar. Gdyby nie odebrala dziecko Bahar to ona by byla o wiele lepsza.

myszka4

Bahar chyba bedzie miala guza mozgu i pewnie operacja nie bedzie mozliwa dopoki bedzie w ciazy. Ciekawe czy Muge tez aresztuja. Jesli tak to Hulya to dopiero bedzie szalec. Ciekawe czy Mehmet zainteresuje sie losem siostrzenicy czy nie bedzie widzial nic po za Bahar.

myszka4

Myszko rodzina rodziną, ok. rozumiem, ale wybacz, nie wyobrażam sobie sytuacji, że dla mojego taty, ważniejsza byłaby siostrzenica, a nie własna córka :)

betunia90

Noszzz kur..i jeszcze biedna Hulię szarpią za uszy jak dziecko w przedszkolu w latach 80tych buahhahahhah

betunia90

Ja nie twierdze ze siostrzenica ma byc wazniejsza niz corka. Mialam na mysli czy bedzie sie staral pomoc Muge, czy nic nie bedzie widzial po za Bahar. Chodz w tym przypadku jest troche inaczej, Muge zna od dziecka mieszkali pod jednym dachem cale jej zycie a Bahar poznal jak miala ponad 20 lat. Po odejsciu Asyma w pewnym sensie zastepowal jej ojca.

myszka4

Akurat Huly to sie nalezy. Sama tez by nie miala dla kogos litosci. Jak potraktowala wczesniej Zaynep. Szkoda ze Cemre juz nie ma, ona wiedziala jak postepowac z Hulya.

myszka4

Jakby to ująć hmm..To jest rodzina Atahan: bogata, wpływowa od pokoleń. Nagle cały ich świat jest wywrócony do góry nogami, bo okazuje się, że Mehmet ma córkę.Do tego momentu żyli wszyscy przyzwoicie i nie można obwiniać za całe zło Huli, Mehmeta czy Bahar(Bejza jako pierwsz wiedziała,że E nie jest córką M) Piszesz, że H nie miała dla nikogo litości i bardzo dobrze, mało jej krzywd wyrządzili. Co rodzinie Atahan przyszło z tego, ze chcieli dobrze, same problemy bo "bieda" chce być równa z nimi (nie obrażam biednych ludzi), a oni nigdy nie będą równi i dopiero jak to zrozumieją serial się zakończy:) Cemre to miała tam gówno do powiedzenia, była ostatnią osobą, która mogła poniżać Hulię.
,

betunia90

Przyzwoicie ciekawe, to twoim zdaniem co zrobila Edibe rodzicom Atesa bylo przyzwoite. Nie rozumiem jak mozesz myslec ze ktos jest lepszy tylko dlatego ze ma wiecej pieniedzy. Nie kazdy moze byc bogaty, ale to nie znaczy ze bogaty ma prawo ponizac biednych ludzi. Wiadomo jak ktos z niczego dzieki swojej pracy, dzieki szczesciu i wogole zbije majatek naleza mu sie brawa i szacunek. Jego potomkowie korzystaja z pracy przodka. No fakt trzeba pracowac by tego nie stracic rozwijac interes itp. Sultan miala ciezkie zycie zostala sprzedana do jakiegis klubu przez ukochanego. Nie liczac porwania malej Nuran to mozna zrozumiec jej postepowanie. Hulya wychowala sie jak ksiezniczka i nie liczac choroby i opuszczenia przez meza to miala rajskie zycie

myszka4

Po za tym w serialu sa dwa skrajne swiaty wielkie bogactwo i skrajna bieda. To jest kontrast przeciesz wiekszosc zyje tak pomiedzy

myszka4

Mehmed nie wiedział co zrobili jego rodzice. Ja nie twierdzę, że ktoś kto ma więcej pieniędzy jest lepszy i jest ponad prawem, Hulia miała prawo żyć jak księżniczka i takie samo prawo ma Bahar. Mnie chodzi o fakt, że ci biedni ludzie nie mogą się pogodzić z tym, że Bahar ma bogatego ojca itd., Od tego zaczyna się 1 odc., i tak jest do tej pory, Matka E miała w oczach tylko złoto a w głowie spiski i to samo ma Sultan. Nie potrafią się pogodzić z faktem, że Bahar ( czy to im się podoba czy nie) jest VIPem, a nie Efsun,że ta willa, firma, konta w banku są Bahar,a nie Efsun.

betunia90

Nuran ciezko bylo sie pogodzic z tym ze nie bylo stac na wiele rzeczy jej rodziny. Nie mozna miec o to do niej pretensji tak jak nie mozna miec pretensji ze kochala bardziej wlasne dziecko niz Bahar. W sumie to zostala postawiona w sytuacji bez wyjscia miala malutkie dziecko a tu maz przyniosl do domu noworodka ktorym tez musiala sie zajac. Nikt jej nie pytal czy chce tego czy nie w dodatku musieli opuscic rodzinne miasto. Chciala jak najlepiej dla swojej corki. Fakt nie powinna byla tak podle traktowac Bahar. Fakt Bahar jest corka bogatego czlowieka i spadkobierczynia fortuny. Czy to ja czyni lepsza od innych ze miala szczescie urodzic sie jako corka biznesmena a nie robotnika? Dlatego zasluguje na lepsze traktowanie. Ci biedni ludzie pomogli jej gdy ukrywala sie przed policja i to cala dzielnica. Ciekawe czy ci z willowej dzielnicy pomogli by biednej osobie. Cos mi sie wydaje ze nie.

myszka4

Nie usprawiedliwiam postaci Nuran zrobila wiele zlego fakt. Tylko czy to jest dziwne ze matka najpierw myslala o swoim dziecku. Hasret podobnie sie zachowywala w stosunku do Bahar. Wiedzia co czuje Arzu po smierci syna wogole nie starala sie jej pomoc tylko myslala o tym by Ates wrocil do Bahar. Jeszcze miala pretensje do Atesa jak nie zostal na obiedzie po procesie, gdy pojechal do syna. Jeszcze mu powiedziala ze to Bahar ma byc dla niego najwazniejsza. Byl w takiej samej sytuacji jak ona. Dopiero co poznal swoje dziecko, dla niej B byla calym swiatem. Nie mogla zrozumiec ze dla Atesa syn moze byc calym swiatem, nawet kosztem obiadu z Bahar.

myszka4

Bahar ma guza mózgu. Lekarz mówi jej o tym w szpitalu. Była żona Kenana mówi do Hulii "Jeśli nie chcesz widzieć swojej córki w więzieniu, odsuniesz się od Kenana na zawsze". Policja przychodzi i pyta o Zejnep, ponieważ chcą ją przesłuchać w sprawie zabójstwa Cemala. Na końcu Bahar mówi do Efsun "Mam guza mózgu jak mój tato".

kgsd

To Bahar mowi do Efsun akurat tego dokladnie nie zrozumialam. Jesli chodzi o Cemre to wygladalo jak by przyszli ja aresztowac. Jeszcze jej matki tak rozpaczaly. Pewnie Bahar bedzie musiala zdecydowac czy urodzic czy poddac sie operacji. Pewnie wybierze dziecko i bedzie sie toczyc akcja jak Bahar walczy o zycie swoje i dziecka.

myszka4

Przepraszam chodzilo mi o Zaynep nie Cemre. Pewnie Reyhan bedzie sie cieszyc z choroby Bahar.

myszka4

I kolejna powtórka, ma guza jak ojciec. Ciekawe co jeszcze wymysla w miedzy czasie. Bahar bedzie walczyc o zycie, a te harpie beda staraly sie ugrac dla siebie jak najwiecej. Juz to widze, te slepia Sultan jak zaciera rece. Wprowadzili postac bezdomnej , teraz bylej zony Kenana, a co nas to kurna obchodzi to mial byc serial o "kopciuszku" i jej ojcu :/

betunia90

Nie sadze ze Sultan bedzie sie cieszyc z powodu choroby Bahar. Sultan duzo zrobila zeby Bahar nie poszla do wiezienia, gdy strzelila do Kenana. Gdyby Efsun nie stracila przez nia dziecka to by nadal ja wspierala. Po za tym Sultan bedzie starala sie pomoc corce.

myszka4

Kolejny odcinek,Muge nie ma się czego bać broniła Zejnep. Zgdoda E z B( i tutajj z góry przepraszam,ale nic innego nie przyszło mi do głowy ),to jak pojednanie się Wisły Kraków z Cracovią po śmierci J.P. II

betunia90

Chodzi ci ze pojednanie miedzy tymi klubami bylo tylko na chwile? Ciekawe co z Beyza czy czuje sie juz lepiej. Seczil jaka pania zgrywa. Ciekawe skad ona ma tyle kasy. Jeszcze Muge skontaktowala sie z ojcem, moze znowu Asym pojawi sie w zyciu Atahanow. Z drugiej strony co za dran wogole sie nie interesowal corka ktora podobno tak kochal. Bahar jak zwykle duzo plakaka, ona to chyba nic innego nie potrafi.

myszka4

Ja też się często zastanawiam skąd oni mają kasę na takie ubrania i ciągle jakieś kolacyjki w restauracjach itd.Asym może się pojawić i pojednać z Hulią , wybaczą sobie i pomogą córce, a ta ex Kenana nię będzie już zagrożona. Boziu jak oni sie tam szantażują, mordują hahahaha. Ja na miejscu tej B to już dawno bym " ohujała"

betunia90

Juz dawno nikt do Bahar nie strzelal. Dlaczego tylko ona ma "uhujac" na innych te wydarzenia tez maja wplyw. Teraz pewnie rodzina i przyjaciele beda starali sie pomoc Zaynep i Muge. Stan biednej Bahar zacznie sie pogarszac i biedny Ates nie bedzie mogl sie z tym pogodzic.

myszka4

A może Bahar zdąży urodzić i po kilki miesiącach umrze :/ Bo ten serial to taki dreszczowiec:P

betunia90

Nie wiadomo co bedzie z Bahar. Moze urodzi przejdzie operacje wyzdrowieje i bedzie koniec, lub umrze razem z dzieckiem i wtedy bedzie koniec. Po jakiego diabla wprowadzaja Asyma po takim czasie.

myszka4

Wydaje mi się, że nie uśmiercą głównej bohaterki. Może znany lekarz z zagranicy i operacja? Albo cudowne ozdrowienie? Na pewno pokażą ją na skraju śmierci, tak żeby dodać dreszczyku grozy, ale potem pewnie skończy się na "żyli długo i szczęśliwie". To powinien być gatunek: thriller czy coś. :D Czego tam jeszcze nie było? Scenarzyści wyczerpują wszystkie możliwości.

Samantha1608

Ja chce zeby skończyło sie "żyli długo i szczęśliwie ale jak to tak długo ma jeszcze trwać to ja wyląduję w psychiatryku razem z nimi ;]

betunia90

Moze i beda "zyli dlugo i szczesliwie, ale pewnie po drodze napotkaja wiele przeszkod. Ciekawe co bedzie z Muge i Zaynep oby nie zostaly skazane na zbyt dlugi czas. Za jedno przypadkowe zabojstwo w obronie wlasnej dziewczyny maja przechlapane. Taki Kenan przez ktorego zginelo wiele ludzi w tym maly chlopiec no akurat jego to nie chcial zabic. Chodzi sobie na wolnosci jak wielki pan.

myszka4

Secil powiedziała, że ma bogatego chłopaka/kochanka.
Rozmowa Asyma z Muge była bardzo wzruszająca. Żal mi zarówno ojca jak i córki. Ta scena pokazała, że każdy popełnia błędy...
Asym wróci do Stambułu, pytanie jednak po co? Bo z rozmowy z tą francuską paskudą dowiadujemy się jedynie tego, że od dawna, Asym nie ma pieniędzy, wydawał na prawo i lewo pieniądze, które ukradł Hulii, wszystkie laski go opuściły, została mu tylko ta paskuda, która teraz za wszystko płaci. Kazała Asymowi zadzwonić do córki i poprosić o pieniądze.
myszka4 a ty nie płakałabyś, gdybyś się dowiedziała, że masz guza mózgu. To raczej nie jest powód do radości. Ezgi taką ma rolę i uważam, że bardzo dobrze wciela się w postać Bahar...
betunia90 Kenan kocha swoją Stokrotkę <Papatiam>, a ona kocha jego. To miłość z młodzieńczych lat. Wątpię, że Hulia pogodzi się z Asymem. Może jedynie po to, by Kenan się odczepił, żeby ta jego ex Helga nie wydała Muge.
Bahar podejmie leczenie ze względu na miłość Nuran.
Wybaczcie, że zapytam laski, ale czy wy po za oglądaniem nie robicie nic więcej? Nie szukacie nowinek? Ciekawostek? Opisów kolejnych odcinków?