PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=598313}

Triumf miłości

Triunfo del Amor
2010 - 2011
7,4 2,8 tys. ocen
7,4 10 1 2849
Triumf miłości
powrót do forum serialu Triumf miłości

Czy ktos wie jak potoczą sie dalsze losy bohaterów?

jagodajulia

umiem a d o keidy bedzie trwac?

magazynier_48

Do momentu, aż się kończy, czyli ogólnie jakieś 170 odcinków...

jagodajulia

ok zeby od wrzesnia nie zmienily sie godziny notowania?

magazynier_48

Chyba nadawania.... Mam nadzieję, że nie... Zobaczymy jaką planują telkę na wrzesień... I wtedy się przekonamy.

jagodajulia

no..tak..w sierpniu pod koniec powiedz?

magazynier_48

Ja mam coś powiedzieć?

jagodajulia

nie ty..tylkostacja ktora emintuje te telenowele

jagodajulia

a slyszałas o la furdo?

jagodajulia

a w ktorym odcinku juacho sie zakocha w natii?

jagodajulia

a za kim bedzie oferia?

magazynier_48

Ofelia... Zostanie uduszona.

jagodajulia

by sie nie zdziwił jak by było po dwa odcinki?

jagodajulia

ok widze ze nie chcesz zemna pisac to nie przekadzam ci?

jagodajulia

dzisiaj poznałam tego Skorpiona;) On jest yy jakby to powiedzieć szefem Marii Magdaleny :P szuka dla niej facetów ...

sydziuchna

A o tym to nawet zapomniałam, i teraz, gdy tak napisałaś to jednak coś mi się przypomniało... Ja go bardziej pamiętam, z tej drugiej "pracy".
Mimo wszystko dzięki, za uzupełnienie ;)

jagodajulia

proszę bardzo;)

jagodajulia

a leonoria kiedy sie pojawi?

magazynier_48

Nie będę powtarzała odpowiedzi. Już odpowiadałam na to pytanie.

jagodajulia

ok...a jak fausto sie zemsci sie na berardzie?

jagodajulia

a osvaldo przyjdzie jak fer bedzie miec wypadek?

magazynier_48

Tak, przyjedzie.

jagodajulia

a fer dowie sie ze maria jest jej siostra?

magazynier_48

Tak, ale późno.

jagodajulia

niom pewnie victoria nie bedzie chciała mu mowic ze fer miała wypadek ?

magazynier_48

Właśnie wręcz przeciwnie, bo Fer nie będzie chciała widzieć matki, tylko tatę. Na szczęście Osvaldo przyjedzie.

jagodajulia

niom..a mieszkanacy kamieniccy..znajda se mieszkanie>

magazynier_48

Tak, u Berni w kamienicy, czy gdzieś tam będą mieszkać. W o wiele gorszych warunkach niż dotychczas.

jagodajulia

a jak bernarda sie zabije?

magazynier_48

Pisałam już. Zginie w katastrofie lotniczej. Jej samolot się rozbije.

jagodajulia

aha..a jak max zareguje jak sie dowie ze maria jest w ciazy z nim?

magazynier_48

Będzie wzruszony, szczęśliwy, ale i tak zapyta się MD, czy to jego dziecko, co za debil.

jagodajulia

a ty jako wolisz telenowele triunfo del amor czy kiedy sie zakocham?

magazynier_48

Kiedy się zakocham.

jagodajulia

a ogladasz od pierwszego odcinka?

magazynier_48

Tak, oglądam. Napisz mi jakiś spoiler, a się do Ciebie już nigdy nie odezwę. Poza tym to jest temat TM.

jagodajulia

wiem ..przepraszam..cie

magazynier_48

Jeszcze nie masz za co przepraszać.

jagodajulia

ok...a giuremo bedzie kokietowac antoniete?

magazynier_48

Chwilkę chyba tylko, bo ona się zorientuje chyba. Chociaż nie pamiętam tak do końca. Ale długo to nie potrwa.

jagodajulia

bo on chyba chce sie zemscic na victorii?

ocenił(a) serial na 10
magazynier_48

Ale się naczytałam głównie głupich pytań kolegi nade mną które mnie tak wkurzały, że 5 razy przymierzałam się do wyłączenia forum. Mimo to dzięki jagodziejulii dowiedziałam się tyle ciekawych rzeczy, że chyba sobie po oglądam odcinki po hiszpańsku na dailymotion bo aż ciekawa jestem. Dziękuje ci za informacje i trud włożony w pisanie odpowiedzi a tobie kolego (magazynier_48) radzę iść na douczanie z polskiego bo to wyjdzie wszystkim na dobre:) Pozdrawiam wszystkich

ocenił(a) serial na 10
Dulce_Art

a i zapomniałam dodać że odcinków będzie 155 jest napisane w świecie seriali:) i widziałam też gdzieś na youtube filmik ze zdjęciami ze ślubu MD i Maxa. wiecie coś o tym?

Dulce_Art

Dulce_Art, przykro mi, ale uważam, że ŚSeriali nie ma aktualnych wiadomości, ponieważ wg moich obliczeń odcinków powinno był 172 (odejmując 5 i dodając 1).
Telka w Meksyku już zakończona, a ślub MD i Maxa był w ostatnim odcinku.

jagodajulia

A Fer bedzie na wozku?

GabiKrk

Tak, Fer będzie na wózku.

ocenił(a) serial na 10
jagodajulia

możliwe Zbuntowanych też było więcej meksykańskich niż polskich nie wiem czemu. Różnie to bywa ze światem seriali znając ich na pewno 100 razy się to jeszcze zmieni. Tak według Ciebie to od jakiego odcinka tak jak już widziałaś całość robi się naprawdę ciekawie?

Dulce_Art

Hmmm... Twoje pytanie jest bardzo trudne, bo nie pisze tego złośliwie, czy jakoś tak, ale TDA to nie jest dobra telka.... W telce są tyko fajne, ciekawe momenty... Jednak każdy ma swoje zdanie na ten temat...
I mi się odcinki podobały tak do około 50, jednak po ślubie Maxa z Ximeną jest nawet smutno, dużo płaczu itp, ale może być. Około 100 odcinka jest też ciekawie, a tak to wieje nudą, i absurdem.
Chociaż jest jeszcze kilka fajnych momentów, bardzo lubię wątek Fer i Cruza ;)
Nie wiem, czy moja odpowiedź Cię zadowoliła, ale jak już wspomniałam to bardzo trudne pytanie, i często jest tak, że wieje nudą... Niestety...

ocenił(a) serial na 10
jagodajulia

Spodziewałam sie takiej odpowiedzi bo szczeze ogladajac CCEA tez tak bylo poczatek gdzie rozwijaly sie watki super i potem srodek ktory totalnie byl nudny tylko lazili od jednego do drugiego no i kniec znowu ciekawy bo sie wszystko wyjacnialo. MP szczeze to nawet nie widzialam do konca nudzil mnie totalnie i myslalam ze ten serial (TDA) bedzie inny ale nudza mnie te watki bo to sie zdarza prawie w kazdej telce jeden i ten sam schemat. Nie rozumiem tez czemu Maite gra zawsze sierote. Moze w MP byla bogata ale czula sie jak sierotqa bo mama jej nie chciala wiec na jedno wychodzi. Chyba bede robic tak ja robilam perzy Rebelde jak ogladalam po hiszpansku przewijac odcinki i ogladac tylko te ciekawe watki ktore mnie interesuja a po polsku obejrze calosc. Dziekuje Ci za odpowiedz:)

Dulce_Art

Bardzo proszę ;)
Ja nie oglądałam Rebelde, Mi pecado... Oglądałam tylko CCEA, i uwielbiam tę telkę, mimo tych wszystkich, no OK, prawie wszystkich niedorzeczności. Jednak TDA jest całkiem inne niż CCEA. A sądziłam, że będzie podobne, ale całkiem inny klimat jest stworzony. Moge tylko powiedzieć, że w TDA jest nawet trochę wątków, niestety nie wszystkich do końca wyjaśnionych...
A, co do ról, to takie dostaje propozycj. Jednak tutaj ważniejsze jest nie kogo gra, w sensie sierotę, czy nie sierotę, tylko, czy jest protką, czy jakąś drugo- dalszoplanową postacią ;)
Ja oglądam jeszcze raz, i na Dailymotion, bo mogę przewijać te scenki, które mnie nie interesują ;)