PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=598313}

Triumf miłości

Triunfo del Amor
2010 - 2011
7,4 2,8 tys. ocen
7,4 10 1 2844
Triumf miłości
powrót do forum serialu Triumf miłości

Czy ktos wie jak potoczą sie dalsze losy bohaterów?

magazynier_48

Może i mało, ale ja za nim nie przepadam.

jagodajulia

po mał|u fer sie zakochuje w cruzie?

magazynier_48

Chyba tak...

jagodajulia

curz w jakimsc telenoweli grał?

magazynier_48

W niejednej. I jest jeszcze piosenkarzem.
A w Abrazame muy fuerte, spotkał Osvaldo, Victorię, i Cesara Evorę, z którymi grał w TDA :)
Wystarczy wpisać Pablo Montero i trochę poszukać, czytając... A w Duelo de pasiones grał z Ludwiką Paletą, jej siostra Dominika Paleta, gra Ximenę w TDA.

jagodajulia

pdoobne sa do siebie?

magazynier_48

Nawet bardzo.

jagodajulia

a prawdziwa matka maxa kiedy sie pojawi?

magazynier_48

Już o tym pisałam.

jagodajulia

ok rozumiem.....a ten serial cie nie nudze czasami?

magazynier_48

Niestety nudził mnie bardzo często...
I jeszcze wiele razy byłam wkurzona na scenariusz, i postępowanie bohaterów.

jagodajulia

mnie to wkurza federicko?

magazynier_48

On, też z Fer. I tak prawdę mówiąc to prawie wszyscy...

jagodajulia

cie wkurzaja?

magazynier_48

Tak, prawie wszyscy nie wkurzają. Jednak prym wiedzie Victoria z Osvaldo, Linda, niestety ale Max i MD też czasami.
Jakby nie mogła wziąć tego ślubu z Maxem, aby później nie żałowała.

jagodajulia

bede razem ostatnim odcinku

magazynier_48

Magazynier, kto?
Ostatnie pytanie, bo ja już idę.
Jak się nie pośpieszysz, nie dostaniesz dzisiaj odpowiedzi.

jagodajulia

mowie ze max i maria bede w ostanim odcinku mieli slub?

magazynier_48

Tak, w ostatnim odcinku będą mieli ślub.

jagodajulia

a kogo wezma za świadkow?

jagodajulia

Mnie juz serial tez wkurza i to coraz bardziej. Znalazla sie niby corka Victorii Maria Magdalena do ktorej kobieta nie czuje aby byla jej corka. Na poczatku serialu przytula Marie Desamparade i czuje cos do niej. Takie same imiona ale juz nie pomysli ze MD moze byc jej corka.

GabiKrk

ma bys nowa telenowele z dawidem zapada?

GabiKrk

GabiKrk, mnie też to strasznie wkurza. I jeszcze możliwość zrobienia badań DNA, ale nie, nie mogą tego zrobić. Po co tyle czasu się zadręczać, zrobić i było by po sprawie.

jagodajulia

No dokładnie. Albo jak Osvaldo pokazuje sie z Lindą. Przeciez jest aktorem, na pewno przez tyle czasu reportezy powinni go nakryc. Ale cudem nikt go nie widzi...

jagodajulia

a skorpion pojdzie do wieznienia?

magazynier_48

Skorpiona zabije/zastrzeli Bernarda.

jagodajulia

w ktorym odcinkuciekawo to bedzie?

jagodajulia

wczorajszy odcinek ci sie podobał?

magazynier_48

Jeszcze nie oglądałam. Jednak widziałam końcówkę i była super ;)

jagodajulia

ale wczoraj sie nie pocałowali nawet?

jagodajulia

ma bys nowa telenowele z dawidem zapada?

jagodajulia

juz od 28 bedzie po dwa odcinki zaklętej miłości

magazynier_48

Jagodajulia aiuto :] Bo ja ni w ząb po hiszpańsku tzn jakieś podstawowe słowa. Cóż to jest za nagroda juventud 2011? Chyba Maite coś wygrała podaje link: http://www.youtube.com/watch?v=1FU_GKOGVvU&feature=player_embedded, tylko nie rozumiem co mówi o co kaman. Może pomożecie?? :D

cucci_kuczi

cucci_kuczi, ja dopiero się uczę hiszpańskiego ;)
Ten Premios Juventud, to taka gala rozdania nagród dla hiszpańskojęzycznych gwiazd w dziedzinie filmu, muzyki, sportu, mody, pop kultury itp. Głosować mogą internauci, jednak nie wiem, czy wyłącznie oni. I też są przyznawane nagrody, nie tylko przez internautów, choćby za najlepszą sukienkę na gali, to chyba ktoś od mody przyznaje, ale nie wiem na pewno.
May wygrała w kategorii "Dziewczyna moich snów". Jednak była nominowana chyba w jeszcze jednej kategorii. I też w trakcie tej gali był jej występ z Marco di Mauro, ale oni raczej nie byli nominowani w tej kategorii.

Mam nadzieje, że nie pogmatwałam, ale jeszcze tego nie oglądałam. Bardziej byłam zainteresowana nowym wyglądem Willa, jaki zaprezentował w trakcie gali ;)

jagodajulia

Dzięki! Już wiem o co chodzi przynajmniej :) Poszukam może na youtubie będzie ta gala :) A Will mnie zaskoczył, szczególnie nową fryzurą, ciekawe jaki jest powód takiej zmiany :)

cucci_kuczi

Will powiedział, że jego nowa fryzura jest związana z filmem.

jagodajulia

ooo ciekawie ciekawie :)

cucci_kuczi

aurora ma byc na pulsie?

ocenił(a) serial na 7
jagodajulia

loool ale wygląda o.O

PaWeLoS

Trochę dziwnie :)
Czytałam, że ma grać boksera.

jagodajulia

ale kto taki ma grac boksera?

magazynier_48

William Levy ma grać boksera w nowym filmie.

jagodajulia

w jakim?

magazynier_48

Jeszcze tak do końca nie wiem. Poza tym jeszcze trochę za wcześnie, aby coś pisać, bo to może się jeszcze kilka razy zmienić.

jagodajulia

jeszcze sie nie skonczył triunf miłości to juz nowa telenowela z wiliama levym?

magazynier_48

Magazynier, ja już zaczynam tracić do Ciebie cierpliwość. Ile razy pisałam, że TDA, czyli Triunfo del amor, już się skończyło. Już od dawna go nie kręcą. Finał był 26 czerwca w Meksyku. Po tym dniu już nie kręcili żadnej scenki.
A Will gra w najbliższym czasie w nowym filmie zapewne hiszpańskojęzycznym, ale filmie, nie telenoweli.
Jeszcze przed kręceniem TDA pojawiły się informacje, że Will ma zagrać z Danna Garcia, w telenoweli, ale ta telka ma mieć ponoć 13 odcinków. Jednak na razie nic nie wiadomo.
Z mojej powyższej wypowiedzi powinieneś zrozumieć, że Will ma na pewno kręcić film, i może telenowelę.

jagodajulia

no ok rozumiem juz?

jagodajulia

a czemu ximena chce zabic linde?

jagodajulia

aurora ma byc na pulsie?

magazynier_48

Już pisałam, że nie mam takiego kanału, i mnie to nie interesuje.