Tak klimat rzeczywiscie jest inny. U mnie od rebelde sie wszystko zaczelo i gdyby nie oni nie ogladalabym zadnej z tych telenowel. Znasz moze byly zespol w ktorym spiewala Maite RBD? jedna z wokalistek Anahi ktora rowniez grala w Rebelde (bo caly zespol tam gral powstal tylko na potrzeby serialu) gra teraz w nowej telenoweli Dos Hogares i bardzo bym chciala zeby tv4 po TDA wykupilo te telenowele.
Od dzis zaczelam przewijac hehe wlasnie jestem na 37 odcinku czyli naszym 32 ktory bedzie jutro w tv.
Mogla by czasem dostac inna role ale mimo to ze role ma podobne i tak bardzo lubie jej gre i sama jej osobe ona i Dulce Maria to moje dwie najbardziej ulubine postaci z RBD
U mnie zaczęło się od CCEA ;) Rebelde znam, jednak to było już prawie po zakończeniu serialu. Postanowiła zobaczyć, co takiego prezentuje ten zespół, że tyle osób ich uwielbia... I przesłuchałam ich piosenek, niektóre nawet wpadły mi w ucho ;)
I gdy leciało u nas Rebelde to ja nawet nie miałam czasu,a by coś oglądnąć, tak byłam zajęta. Jednak wiem,że moja małą kuzynka, to oglądał, i to chyba an wakacjach, bo stwierdziła,że musi rano wstać, aby oglądnąć Zbuntowanych. Później, gdy były powtórki, oglądnęłam kilka, odcinków, ale to tyle, nie wciągnęło mnie, aż tak i na tym skończyłam. Poza tym, gdybym się przyzwyczaiła, trudno byłoby mi pogodzić się z końcem telki, a ona chyba miała jakieś 440, czy coś ;)
A, Dos Hogares, tak wiem, miało premierę po TDA w Meksyku ;) Jednak telka nie bije rekordów w Meksyku... A Anahi bardzo ładnie wygląda.
Ja bardzo lubię Maite i Willa, i w związku z tym oglądałam CCEA, jednak TDA nigdy nie pobije CCEA. OK, w TDA dużo Levyronni, ale to nie to samo ;)
360 chyba o ile sie nie myle bardzo dawno temu to ogladalam. Ja pamietam jeszcze Willa z przyjaciolki i rywalki jak byl mlody i gral ulisesa to byla niezla rola. Probowalam obejrzec Dos Hogares po hiszpansku bo jest zamieszczane na oficjalnym fanklubie RBD ale jakos sie wkurzalam ze to po hiszpansku musze ogladac hehe. To nie to samo co ogladac po hiszpansku jak juz zna sie watki. Coz TDA naprawde mnie wciagnelo pierwsze po Rebelde bo CCEA ogladalam tylko poczatek i koniec i nawet musze sie przyznac ze przegapilam ostatnie odcinki:(
Ja nie oglądał, i tak jakoś mi s o uszy obiło, że tyle ich było ;)
Ja nie znam za bardzo hiszpańskiego, ale dzięki CCEA, zaczęłam się uczyć tego języka ;)
Jeżeli TDA Cię wciągnęło, to bardzo dobrze, mnie może wciągnęło by bardziej, gdybym nie wiedział, co wydarzy się później ;) Chociaż, może to i lepiej ;)
Ja CCEA calutkie oglądnęła, nie wspominając, ile razy na YT oglądałam najlepsze momenty, które znam na pamięć ;)
ja bardzo chce sie uczyc hiszpanskiego chce sie zapisac na zajecia ale chwilowo nie mam funduszy. Ten jezyk zaczal mnie interesowac kiedy ogladalam Rebelde ale zauwazylam ze im wiecej ogladam tych odcinkow po hiszpansku tym wiecej rozumiem:)
Założyłam niechcący nowy wątek a chciałam tu napisać :/
O losie! Przeczytałam wszystkie odpowiedzi i tak po pierwsze wielkie dzięki dla jagodyjulii
za
odpowiedzi i gratuluję cierpliwości :]
Nie wiem czy gdzieś przegapiłam czy może źle zrozumiałam mam dwa krótkie pytania:
Antonieta i Cezar? Jakoś się wyjaśni, że ona jest w nim zakochana? Cezar się w końcu
ogarnie i zwróci na nią uwagę?
Ciekawią mnie dwie sceny, które znalazłam w necie a bardziej okoliczności czy może
odcinek w którym to jest: Maria trzyma fioletowy kwiat http://www.youtube.com/watch?
v=X1PhGQ6oyTY
A druga to jak oboje siedzą na jakieś ławce i Max ma łzy w oczach a mimo wszystko
wstaje i
odchodzi.
Dzięki. :)
Antonieta i Oscar, a nie Cezar. Będą razem. To się wyklaruje trakcie telki. Antonieta powie, albo już powiedziała Pipino, później chyba powie Victorii, a później Pipino powie Oscarowi, i to tak będzie powoli się wyjaśniało... Oscar chyba zda sobie sprawę, że Victorii już nie zdobędzie, czy coś... I będzie z Antonietą.
http://www.youtube.com/watch?v=YmAJmYSzeyc&feature=related
"Rzuć" okiem na tę entradę, od 0:44 jest taka scenka, gdy Max odchodzi, a wcześniej siedzą na ławce. Jeżeli o to chodzi, to jest to entrada, i tej sceny, najprawdopodobniej nie ma w telce.
Jednak, w tym linku, który podałaś nie ma nic....
Hmmm... A ten fioletowy kwiat.... Nie wiem.... a jakieś zdjęcie, albo filmik? Oglądałam entradę i ta jest jakiś fioletowy kwiat, ale to Max go trzyma... Obydwoje są w łóżku. Tej sceny na pewno nie ma w telce, była kręcona wyłącznie do entrady.
Jeżeli nie o to chodziło, daj znać. Tylko, dołącz proszę jakieś zdjęcie, lub filmik ;)
Dokładnie o te dwie rzeczy mi chodziło, czyli kręcili to tylko do entrady :] I rzeczywiście Max trzyma kwiat a skąd mi się Cezar wziął to nie mam pojęcia :P
Mega mnie wciągnęło, no cóż trzeba powoli oglądać po polsku, bo po hiszpańsku cienko mimo, że znam bardzo dobrze włoski ciężko wyłapać. A zresztą całych odcinków po hiszpańsku też nie mogę znaleźć jakieś fragmenty mi wyskakują. No nic wielkie dzięki za odpowiedź!! :))
hmm...czy coś Wam obiło się o uszy, że niby Maite i William coś ze sobą kręcą i niby dlatego on rozwiódł się ze swoją żoną??
William Levy nie miał żony. Elizabeth nie była jego żoną. Jednak to prawda, rozstali się.
I Will nie kręci z Maite. Maite jest z Mane. Will kręci film.
I to pytanie powinno znaleźć się raczej u Will'a.
Wiedziałam, że dostanę tu odpowiedź :))) A na tych formach to piszą co się da.
10 lat nie oglądałam żadnej telki i aż się dziwnie, że mnie to wkręciło no nic trzeba się ogarnać :) Dzięki i już o nic nie pytam :)
Ja tak prawdę mówiąc nie oglądałam telenowel. Jednak od zawsze chciałam oglądnąć YSBLF, i oglądnęłam ;) Pewnego razu zobaczyłam CCEA, i bardzo się wciągnęłam ;)
A ostatnio TDA ;)
Ja od czasów Zbuntowanego Anioła czyli jakoś 2000 rok jak się miało z 14 lat i wszystkie telenowele kręciły, rzuciłam to "hobby". A teraz przez zupełny przypadek trafiłam na TDA i w ten weekend obejrzałam wszystkie dostępne po polsku odcinki i się oczytałam o nich, że hej :)
Odkryłam jeszcze jedną nieznajomą mi postać :) Mężczyzna Alonso, Alfonso czy jakoś tak z obejrzanych fragmentów wygląda jakby był z Maria, I takie pytanie kto to? kiedy się zjawia? Chyba mieli brać ślub (jakiś był taki spot), ale czy on zrezygnował czy jak?? :D
Alonso del Ángel, gra go Mark Tacher...
Pojawi się w 87 odcinku. Będzie fotografem, załatwi jej nawet pracę. I zakocha się w MD. Będzie się nią opiekował. I przyzna się MD, że ją kocha, ona jednak stwierdzi, że kocha Maxa i nic tego nie zmieni, i na pewno będzie z Maxem.
Alonso będzie o nią walczył jednak, ta walka jest walką przegraną... Sytuacja zmieni się, gdy Max dowie się, że Alonso jest chory na tropikalną chorobę, powie o tym MD, skontaktują się z lekarzem, który stwierdzi, że Alonso jest w trzeciej fazie/stadium choroby i nic nie można zrobić, pozostało mu niewiele życia. MD i Max nic mu o tym nie powiedzą, i postanowią go uszczęśliwić, oczywiście na ten durny pomysł wpadnie Max. MD powie Alonso, że mogą być razem, bo ona zerwała z Maxem. To był dla mnie okropny wątek, bo po kryjomu MD i Max się spotykali. Alonso dał MD pierścionek, i nawet wyznaczyli datę ślubu. Jenak kilka dni przed ceremonią od Ximeny dostał wyniki, i dowiedział się, że jest śmiertelnie chory... Strasznie rozpaczał, i był okrutnie rozgoryczony.... W dniu ślubu nie zgodzi się na ślub z MD, wszystkim zgromadzonym w kościele powiedział, dlaczego to zrobił.
Hej hej :) Znowu pytanie :) Mówi Ci coś określenie "Levyrroni" to chyba od nazwisk Levy i Perroni, ale skąd to się wzięło i czy to coś oznacza czy tylko sympatie co obojga aktorów?? :)
Levyrroni, czyli Maite Perroni i William Levy. Trauma powstała w trakcie kręcenia CCEA
Tak zostali nazwani przez swoim fanów. Łączy się to zapewne z chemią, która towarzyszyła ich postaciom w CCEA.
Niestety ja już Ci tego bardziej nie wytłumaczę, ponieważ to jest związane bardziej z Rebelde, a mnie to nie wciągnęło. Te traumy, są bardziej związane z RBD, z taką telką.
A ja mam pytanie o tego kolesia, który pomaga teraz Bernardzie, co to za jeden? Wydaje mi się, że już wcześniej było pytanie jakieś o niego ale teraz nie mogę znaleźć:) mam wrażenie, że niby jej pomaga, a tak naprawdę ma też jakieś ukryte zamiary, może sam chce zabić Bernardę? Co się z nim stanie?
Przepraszam, jeżeli za dużo zdradzę.
Fausto jest synem kochanka Bernardy. Pamiętasz, gdy Bernarda podpaliła dom swojego kochanka, kiedy jej powiedział, że ma żonę i dziecko? Przyszedł, aby się na niej zemścić. A tak dokładnie to, albo ją chcą wsadzić do więzienia, albo zabić. Tylko muszą znaleźć jakieś dowody na Bernardę. A ta Eva, to jest jego ciotka, matka mamy Fausta. I ma taki sam zamiar, co Fausto.
Fausto, to dobry chłopak. Później będzie nawet pomagał MD, i Maxowi też. Tak czasami.
Ostatecznie pójdzie na policję i przyzna się do wszystkiego, za pomoc w zabójstwie Tomasy pójdzie do więzienia. Jednak jakoś tak w ostatnim, czy przed ostatnim odcinku wyjdzie z więzienia, i zostanie księdzem.
wow! zostanie księdzem ;) Nie wiedziałam,że "przerobią" go na pozytywna postać ;) Jak na razie oceniam go na postać negatywną ...
Widziałam fotkę, jak podczas ślubu Maxa i Marii stoi obok JP w sutannie, także widać wszystko jest możliwe :)
Tak, jestem zajęta. Poza tym Twoje pytanie jest dziwne. Jednak do tego już się przyzwyczaiłam.
Fausto w ostatnim odcinku będzie księdzem, albo powiedzmy studentem, uczącym się w seminarium... Oczywiście jego nauki nie pokarzą, ale to jest oczywiste, bo inaczej księdzem nie zostanie.
Nie wiem, ale wydaje mi się, że po to, aby wcześniej skończyć Sorti, i od września puścić nową telkę.
To też jest bardzo możliwe. Jednak wtedy Mój grzech poleci tylko godzinę, a w na drugą godzinę muszą coś znowu wymyślić.
Oczywiście miało być bez błędy *pokażą.
A i chyba o tym nie pisałam, bo to wyjaś ni się później. Fausto nie jest biologicznym synem Gonzala, tylko jego pasierbem.