DZIEWCZYNY ZE SPOILERÓW CHYBA NAM SIĘ WYCZERPAŁ LIMIT KOMENTARZY NA FORUM WIĘC ZAKŁADAM NOWY TEMAT!:)
Miejmy nadzieje ze to nie będą złe zamiary bo w końcu już tylko 3 odc zostały. Czwartek będzie dniem mojej decyzji co do dalszego oglądania bo jeśli coś mnie wkurzy to po prostu wyłącznie się i będę tylko was czytać aż do ostatniego odc. Szkoda mojego serca bo już nie wyrabiam na zakrętach. Zapomniałysmy o mecie a ten temat tez mnie gnębi i sam się nie rozwiąże. Fikret nam ochotę oddać w łapy ruda na i poczekać na finisz.
Już trzecia str leci a zaczęłyśmy w piątek 3post na forum nieźle się rozpisujemy.ja się dziwię że Nur z Yigitem nadal nie umieją ze sobą rozmawiać o problemach o niezrozumialych sytuacjach itd a taki świetny kontakt ma z fatihem.pamiętacie co powiedział fatih po katastrofie do Yigita?" Ja zawsze zwyciezam" może chodziło mu o zdobycie serca Nur?
Myślę że tak bo wtedy yigit mówił że będzie o nią walczyl lub coś podobnego ale na pewno o nur rozmawiali. I to było w tym kontekście
Ja też myślę że nam nieźle idzie z tym pisaniem he he ale to dlatego że wpisy są dluuuuugie.
Nie myślicie że czas na mafię? Juz się nie mogę doczekać, może druga zapowiedź pokaże nam ridwsna? Marzy mi się zupełnie inny kryminalny wstrząs. Taki zapierający krew w żyłach prawdziwy kryminał bo juz te gierki bab mnie zmęczyly.
Napiszcie coś pozytywnego
wiecie, co ja podejrzewam? Elza nie czytaj. Szkoda serca dla tureckiego dziadostwa :) Otóż Fikret wie, że zarówno Y jak i N chcą wyjaśnić kwestię sms więc przyszła do Y, by się przyznać. Ale powie, że był do pomysł N. I będzie słowo przeciw słowu. Tego się nie da udowodnić. A gwoździem do trumny N, będzie jej reakcja powstrzymująca Fatiha. Y pomyśli, że broniła siebie przed ujawnieniem prawdy Y i uwierzy Fikret.
Jeśli oni zepsują taką miłość, która tyle przeszła i na koniec F to rozwali to nie da się tego nigdzie obronić. Żadna satysfakcja, że N sama zgotowała sobie taki los. Straci Y na własną prośbę, być może zyska F.
Tu mógłby pomóc pomysł podsłuchu F, ale żeby go założyć najpierw musi wydarzyć się coś takiego!!! Obym nie miała racji.
Chcemy bardzo pięknego zakończenia dlatego teraz oglądam początkowe odcinki. I wiecie co myślę? Zawsze się działo. Teraz oglądam yigita, który nie chce wysłuchać nur w ciąży. To było straszne. A potem było znowu ok.
Więc teraz też bedzie OK.
NIE WOLNO NAM MYŚLEĆ INACZEJ
A wiecie, że pierwsze 7 odc. wyreżyserował ktoś inny? I miało to swoją dynamikę. To się pewnie spodobało i następcy wpadli w powtarzający się schemat. Przeczołgali nas dokumentnie przez 50 odc. poprzez kolejne coraz gorsze knowania, wzloty i upadki nie licząc się ani z logiką, ani z realnym życiem, ani z widzami. Teraz dobijamy do końca - mamy nadzieję, że szczęśliwego :D (wiem, wiem, nic więcej nie powiem:)
A swoją drogą, jak można było kupić niezakończony serial??
Niestety tak zrobili a jeszcze kupili bez sensu 26 odc, to ani 1 sezon ani zamknięta całość części historii. Ci, którzy oglądali tylko pobpolskh zostali z beznadziejnym tekstem icial, że wie k małżeństwie i co...? Czytałam gdzieś na jakimś forum, że widzowie są oburzeni tym co zrobiła tv2. Nawet oficjalnie nie wiadomo czy kupią następne odcinki.
A więc nie tylko w Turcji nie liczą się z widzami.
Czyli widzu ciesz się że w ogóle jest serial. A co my myślimy nie ma znaczenia.
A co do reżysera to faktycznie zwróciłm uwagę że 1 odcinki reżyserowal ktoś inny. Oni obaj są wymieniani więc myślałam że to tandem. Ale teraz przychylam się do wersji ze poszli w schemat. Chwycił? To ogramy widzów do końca. I cóż? Śmiać się cxy płakać j tsk nie zmienimy juz tego co nakrecili. Przecież w tydzień nikt nie nakreci nowej wersji 2 godzinnego odcinka. Mogą tylko,jak wcześniej czytałam, dać odc 56, a potem przerwa i 3 sezon. Wówczas ten 56 odc to pewnie będzie apogeum! I tak nas zostawią ha ha
No właśnie TVP to wgl wywala z tv dobrych dziennikarzy a zostawia jąkajacych się pseudodziennikarzy :/ robiących co chwilę pomyłki gramatyczne :/ że aż krew zalewa słysząc pewne odmiany słów :/..a co do serialu mam nadzieję że 3serii nie będzie oby się skończyło na 56-57 odcinkach i niech w końcu Wszystkie sprawki iclal fikret i całej reszty już wyjdą na jaw za sprawa Fatiha :/ bo już mam dość tego serialu.jak będzie trzecia seria to ja pasuje już wystarczy nam nerwów z powodu serialu czas na relaks. A pytanie nie na temat JAKIE MACIE PLANY NA WAKACJE?
No i o to chodzi. Czas na relaks. Jeszcze do końca nie wiem czy mi to wyjdzie ale chciałabym w sierpniu pojechać do Chin. Tak mnie kiedyś naleciało żeby obejrzeć cesarski Pekin i okolice, jak oglądałam serial o cesarzowej Ki i może uda mi się w tym roku. Poza tym to chyba raczej dzialeczka nad jeziorkiem z rodzinka i znajomymi. Tak co roku się wybieramy. Spokój i nie ma seriali ha ha
To super :) ja z rodzinka i synkiem wybieram się do Bułgarii zasłużone wakacje od 6lat..w końcu wypoczne pozwiedzać tylko się boję jak mój Kacper zniesie 30h podróż :/ mam nadzieję że wytrzyma i nie będzie niegrzeczny :) czasem z niego jest taki mały potworek
DziecI tak mają nie tylko Kacperek (swoją drogą piękne imię).ale pewnie będziecie robić przerwy i wszystko będzie dobrze.
Ciekawe co będzie w kolejnym odc ale po 2 fragmencie odc 55 to widać że będzie ciekawie ciekawe co mówiła w gabinecie Fikret Ygitowi bo akurat jak mowi Nur i cos tam gada toNur w tym momencie wchodzi z nie tęgą miną
Przepraszam pomyliłam sie nie Yigitowi tylko Fathiemu mówi coś na Nur akurat jak Nur wchodzi do gabinetu Fatiego i ma mine dziwną
Ona wgl mam wrażenie że jest z buzi podobna do iclal nie zauważyłyście podobieństwa??
Co by nie mówiła na pewno happy nie była widząc Nur :) co świadczy o kolejnych klamstwach
Fikret od początku widząc Yigita zaczynała w myślach knuc a teraz myśli przelewa na real niestety.mam nadzieję że miłość Yigita i Nur jest tak silna że nikt i nic nie rozdzieli ich prócz śmierci jednego z nich
Nic ich nie rozdzieli zgoda na to. Ale jeśli ja coś dobrze rozumiem to coś o 3 sezonie tolgahan mówił??? Poprawcie mnie jeśli nie mam racji
Skoro Y i N rozmawiają ze sobą to jest dobrze:)
Niestety Fikret czeka, by dopaść Y na osobności. Ciekawe co z tego wyniknie? Czy to będzie ta rozmowa, po której nie dopuści N do niego czy inna? Wiecie, jak to jest z tymi zajawkami, niestety :) Na razie liczę na Y, ale czy da radę?
Ja nie widzę 2 zajawki to są te same sceny co końcówka 54 odc. Gdxie jedt? I czy jest juz tłumaczenie?
ja wpisałam na yt tytuł plus 2.fragman (analogicznie do 1 fragman) i pojawiła się wersja w oryg. z oficjalnej strony serialu :)
Ja jedynie widziałam na tt wpis tolgahana że 30 czerwca jest dla nich wielki dzień ( finał serialu?). Ale to gdzieś w kwietniu było.
Właśnie jak Nur wchodzi to ma kiepską minę czyżby coś zrozumiała? Jakby tak to już jakis przełom
Fikret mówi coś dla Fatih o tym, że on kocha Nur z tego co rozumiem. Jak będzie tłumaczenie to wam wkleję. A finał serialu będzie na 57 odcinku co show tv oficjalnie podaje
Fatih pewnie nic nie powie o tym, że to Fikret wysłała wiadomość, bo teraz siostrzyczka będzie miała go w garści, grożąc że wyda go przed Nur albo Yigitem na temat jego zakochania się w Nur :-/
Na fb piszą że po 2 fragmencie 55 odcinka na końcu jest napisane że jeszcze 2 odcinki do końca sezonu. Jeśli to prawda to sobie z nami widzami zalecieli nie tylko fabułą filmu ale i 3 serią. Totalny brak szacunku w stosunku do widza.
Nie dość że nie wychodzą intrygi na jaw to jeszcze przedłużanie wszystkiego na siłę.
Jeśr na instagramie jakaś info ba ten temat. Ale słucham tego co pisze Gabriela ze to koniEC serialu a nie sezonu. Czekam wiec na jakieś oficjalne potwierdzenia tego co napisali na show tv. Chociaż u nich sezon czy serial wciąż się przeplata w tekstach. Kurcze jak żałuję że nie znam tureckiego. ! Nie rozumiem ich gadaniai strasznie mnie to meczy.
Nie podoba mi się ze fikret czaruje na yigita a on ją chyba zobaczył i był po kłótni z nur,wiec fikret trafi na dobry grunt do knucia.
A widcialyscie akcje Aytul o icial , to też może coś znaczyć oby coś dobrego.
No właśnie show tv na instagramie zapowiada odc 55 na ten czwartek i że później jeszcze dwa odcinki zostały do finału sezonu, czyli do 57 odc - no ja to tak rozumiem! I właśnie co gorsza nie piszą że do finału serialu tylko finału sezonu wrr :(
Tłumaczka o 2 fragmencie:
yiğit said there's no minutes i don't want you beside me aytul said to iclal firat will end your life as a bomb fekret so angry because nur and yiğit still together cahit get out with nazan and elmass said to nur be careful from fekret yiğit said to nur why you wondering about fekret what happens amin choose yağmur and nur heard that fatih love her when fekret was speaking with him and after 2 ep this season will end and there is 3 season
A ja rozumiem ze będą 2 odc czyli 55 i 56. Muszą chyba ten 57 usunąć bo to miał być koniec Serialu. Teraz się pewnie dogadali z producentem i showtv , zmieniają reżysera i robią 3 sezon. W tej sytuacji nie mogą chyba dać 57 odc ?? Ale już zglupialam dokumentnie i trzeba poczekaćaż coś się potwierdzi.
co mam wpisać w wyszukiwarce fb żeby czytać to co Ty? tyle tych stron poświęconych serialowi a ja chce to samo co Ty, bo tam dobre info dają :)
a nasza tur. tłumaczka pisze wyraźnie "after 2 ep this season will end and there is 3 season"!!!
Jeśli ma wiarygodne info to niestety....
Czyli jednak 3 sezon? Na koniec fragm. odc.55 pisze że jeszcze 2 odcinki, czyli jeszcze 56 i 57 będzie.
Już nie ma chyba co dyskutować z faktami. Za dużo potwierdzeń by wątpić. Tak niestety czułam bo jak mawiała Hafize :nie ma dymu bez ognia.
Chociaż mam pomysł ha ha zmienię swoje plany i pojadę do Stambułu i im wszystkim nawtykam ...
Nie ma co czekamy na czwartek bo wygląda ze moze chociaż tak nudno jak dotąd nie będzie. A ja nadal obstawiam, że będzie tylko 56 odc. Zobaczymy
A może ten reżyser będzie o niebo lepszy i czekają nas świetne odc, wielki koniec wiedźm, szczęśliwi N i Y z dziećmi? Jeśli sezon 3 będzie w miarę krótki jak sezon 1, to będę szczęśliwa i zniose to... jeśli tak długi bądź dłuższy niż 2, to ja podziękuję i się rozstanę z serialem do ostatniego odc..
Sojrzalam teraz na Imperium milosci tam kurt sid i całuje namiętnie o rozbiera z wdziekiem zaczynając od wyiecia grzebienie z włosów ukochanej, a przecież nie żony , a potem patrzą na siebie i ...okazuje się ze można. Niech więc Tolgahan się postara bo nie ma na co zganiac ani na cenzurę ani na Almeda... niech ten nowy reżyser o to zadba. W tym wywiadzie z T , którego nie zrozumiałam było jednak coś o Almeda ie i T się śmiał, wiec pewnie o to właśnie pytali
też mi ta opowieść o cenzurze nie wyglądała wiarygodnie, zwłaszcza że widziałam na yt fragm serialu z jego poprzednią panna i były dużo lepsze.
A tutaj to nam chyba prędzej pokażą namiętność Fatiha niż Yigita, Chyba, że posłuchają widzów, ale raczej nie łudźmy się za bardzo ;) W razie czego będzie miłe rozczarowanie....
Yiğit: Listen my love, there's no second that I don't want you next to me.
Fikret: Damn!
Cahit: I'm out from home now.
Aytül: Fırat is a bomb, he'll finish your live. Don't make me mad Iclal!
Yiğit: You know my problem, but what's your problem with Fikret?
Elmas: I say, be careful with this woman, that's it.
Elmas: Will you be with her all the time because she looked suddenly in your face?
Emin: I love Yağmur.
Fatih: You'll leave this place with disgrace and not with beauty.
Fikret: I wonder about one thing, when Nur finds out that I'm in love with him, how will you go from this place?
AND: THE MAN SAID THAT ASLA VAZGECMEM WILL HAVE A SEASON FINAL! SO THERE'LL BE A THIRD SEASON!!
55th episode: Nur and Yiğit continue, living their love.
The message on Mert's birthday lead to a complicated situation. Nur and Yiğit, who are waiting for an answer from Fatih, will talk about this complicated situation and slove the problem. So they continue living their love. Fatih found out that Fikret has done this game to Nur and Yiğit and he wants Fikret to go out of their live. But Fikret doesn't want to give up so fast. Aytül finds out that Iclal is meeting with Fırat again and doesn't want that this happens again, so she's playing a big game and goes to Yiğit. Yaren wants to be very near to Emin, because she wants to make Yağmur sad so Yaren is very succesful in this situation. Emin's head is mixed with questions, he's getting away from Yağmur. Elmas notices this situation and is on Yağmur's side. Fikret notices that Fatih is very interested in Nur. She wants to use this interest from Fatih to Nur, to save herself from her situation. ( She wants to play Fatih a game because she notices that he likes Nur.)