PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=513781}

V: Goście

V
2009 - 2011
6,8 9,3 tys. ocen
6,8 10 1 9266
5,0 3 krytyków
V: Goście
powrót do forum serialu V: Goście

Nie rozumiem.

ocenił(a) serial na 3

Nie rozumiem czemu tak słaby serial jest przedłużany, podczas kiedy o wiele lepszy "FlashForward" jest anulowany. W "V" nie ma nic co mogłoby przyciągnąć na dłużej mnie. Strasznie drętwe dialogi, słabo napisane postaci, ogólnie marne. Mam nadzieję, że przestaną podejmować takie decyzje. 3/10 dla tej szmiry, niestety druga połowa pierwszego sezonu beze mnie:/

maybac

Moim zdaniem to dobra decyzja. Jestem po 9 odcinkach "V" i podoba mi się ten serial. Co do "FlashForward" - nie wytrzymałem nawet dwóch odcinków, a wcześniej już w połowie pierwszego musiałem zrobić sobie przerwę. Nie wiem jak nieciekawe musi być życie(byłych już) scenarzystów tego serialu, by wymyślić coś tak nudnego.

maybac

może dlatego że to kwestia gustu ale flashforward ma zbyt naciągany scenariusz po zaginionych ludzie chyba już mają dość seriali o tajemnicach z których nic konkretnego nie wynika 2 odcinki przetrwałam i mam dość a v to remejk świetnego serialu z lat 80 nieco przerobiony i unowocześniony ale aktorzy dają radę i oglądalność jest na odpowiednim poziomie a tym kierują się stacje telewizyjne w usa a flashforward ma słabą oglądalność i to jest przyczyna a co do v to właśnie druga część 1 serii jest zdecydowanie lepsza

maybac

Również uważam, że FlashForward jest zdecydowanie lepszym serialem niż V. Akcja w V dla mnie jest mdła i praktycznie nic ciekawego się nie dzieje. Co do tytułowych przybyszów i ich pojmowaniu/okazywaniu uczuć, to jest to na naprawdę średnim poziomie. Lecz, cóż nie nam wybierać, który serial będzie kontynuowany, a który nie. Jedyna nadzieja w tym, iż serial nabierze tempa w 2 sezonie, a jak nie to trzeba czekać na Dextera :D. Pozdr.

ocenił(a) serial na 5
tojek88

mówiąc szczerze... to oba seriale są nijakie:)

ocenił(a) serial na 8
tekjow

mówiąc szczerze... to obydwa seriale mi się podobają :) i chciałbym, żeby obydwa były kontynuowane