Z racji tego, że w tamtym temacie jest już 1000 komentarzy i nie można dodawać kolejnych, przenosimy się tutaj. :D
W tym tygodniu ciągle jakieś imprezki. Dzisiaj wesele, jutro wieczór panieński, tłusty czwartek, w piątek poprawiny, a w sobotę... Moje urodziny:D
Zobaczymy jeszcze, o której to godzinie będzie. A teraz idę latać z Tomasem na jednorożcu :D
Kurcze, przegapiłam ślub noo xd Nie dam rady przeczytać tylu stron ale wszystkiego najlepszego dla młodej pary, niech Leomas ma ich w swojej opiece :D
Dzięki :D Toast za młodą parę, oby jak najszybciej doczekali się potomków! xd ;D
Haha, ale mi nie idzie xD Takie bzdury piszę, że szok. No trudno xD Ale dzisiaj rozdział będzie!
Dzięki Ci, dobra niewiasto ;3 Coś spokojnie się zrobiło na forum...
Uwaga! Nuta na dziś: http://www.youtube.com/watch?v=MDWznyfYYGE&list=PLF21BB70C750A7A7C
Jaki ten gość jest wyrypisty! xD
Właśnie widzę... Porozchodzili się... A jeszcze 11 stron do zapisania! Co my biedne poczniemy? o.O
Wiedziałam, że Ci się spodoba :D
Naprawdę jesteśmy tylko we dwie? No to ciężko będzie zapisać tyle stron...
Jak Ty mnie znasz xdd
Aż się napiję mleka, bo dawno nie piłam xd <pije>
Patrz, a ja aż wytrzeźwiałam. Ale było fajnie :D
Jesteśmy samoootneee, opuszczoooneeee. Ale przynajmniej nie spędzam całego czasu na fw :D
Daj łyka, skarbeńku :D Kiedy wracasz do szkółki? :)
Wytrzeźwiałaś? No to wyczyn xddd
Ja też nie spędzam!
Ależ proszę! <podaje>
Kiedy wracam? Nie mam pojęcia. Praktycznie nie wychodzę spod koca bo mi zimno i nie dam rady mówić, więc jutro na pewno nie, mooooże czwartek lub piątek, ale nie sądzę...
wiem, po tym ile wypiłam... Aż wstyd patrzeć, co tam wyczyniałam o.O Mam nadzieję, że Zuzka nie będzie tego przegladać xD
Dziękuję *odbiera*
Biedactwo :(
Własnego wesela nie będzie? Wątpię xd
Nie jesteś sama, też miałam parę, ekhem, momentów xd
Chyba się napiję. <pije>
Prznajmniej taki plus, że mogę do późna siedzieć na filmwebie xd
Cii, łudzę się trochę. A może tego nie skomentuje?
Ja nie byłam przy zdrowych zmysłach. Poza tym to ty i Lilka zaczęłyście xD I tak wiem, że mnie się oberwie najbardziej..
Chociaż nie! Mnie jutro nie ma! xD
Ja też się napije *pije*
Tak, to niewątpliwy plus. Mnie wkurza filmweb na telefonie i nie lubię przez niego wchodzić, więc...
Ewciu do niedzieli się nie zobaczymy :c
Oj tam. Razem oberwiemy pewnie xd
Jeeeju, piłam praktycznie w co drugim poście xd
Ale jak to? Aż do niedzieli? Smutno mi...
Wiesz co? Ja już chyba niestety odpadam. Już i tak sporo czasu dzisiaj tu siedzę. Już mi się spać chce...
Fajna zabawa była :3
Ale zanim pójdę, jeszcze ostatni raz przed snem napiję się mleka. <pije>
Dobranoc, do zobaczenia!
Skończyłam rozdział! :D
Szkoda, że idziesz ;c Nie zdążyłam CI się pochwalić.
No, mnie też smutno, że do niedzieli Was nie zobaczę...
Zabawa byla najlepsza.
Dobranoc.
I zostałam saaamaaa ;c
Haha, jakie poświęcenie. Zostałaś dla mnie? Dziękuję *.* Ale ja też pewnie niedługo pójdę...
Zostałam, by poczytać rozdział xd
Jestem już w połowie i jest fajnie, naprawdę mi się podoba.
Zdanie z gwiazdką o Tobie mnie rozwaliło xd
Dobra, doczytam do końca i serio idę spać. Dobranoc xd
Tak :D
Myślałam, że będzie gorzej, bo tyle wypiłam. Ale ani mi się film nie urwał, ani mnie głowa nie boli...
Nawet wszystko pamiętam!
Tylko imprezować XDD
Łooo Boziu mój łeb... Gdzie ja jestem? Co się ze mną działo? Czemu tu jest pełno mleka? Co to za taśma? *ogląda materiał z imprezy* o mój...
Poprawiny? Dobraaa dam radę.
Ja jej pozwoliłem to pić?! Jak?! Musiałem być pijany bo nie pamiętam. *przewija nagranie* aaaa teraz pamiętam...