PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Z racji tego, że w tamtym temacie jest już 1000 komentarzy i nie można dodawać kolejnych, przenosimy się tutaj. :D

ocenił(a) serial na 10
Anabell1

Ja tak to nie oglądam mjm, tam co któryś odcinek jak mi się nudzi.
Ja dalej lubię Marcina <3

ocenił(a) serial na 3
Anabell1

Też lubię Entre dos mundos i Codigo amistad ;D

użytkownik usunięty
KeThA

Ech, tylko ta Violka trochę to psuje...

ocenił(a) serial na 3

Weź... Bez niej byłoby tak pięknie ;3

użytkownik usunięty
KeThA

Zbyt pięknie, by było to możliwe.

ocenił(a) serial na 10

Wtrącam się. XD Moje Ojcofrangie, którego w ogóle nie było. Oni się w ogóle spotkali KIEDYKOLWIEK w tym filmie? XD

użytkownik usunięty
Skailes

Spokojnie, tutaj każdy się wtrąca w czyjeś rozmowy. Szczególnie ja. :D

ocenił(a) serial na 8

Wow, pobiliśmy rekord fw. Alexie, wróciłeś:) Poleję Ci mleka <nalewa w kieliszek i podstawia panu młodemu>

LuLuComello

Mi też polej XD

użytkownik usunięty
esteckiewicz1

Myślisz, że tutaj też dobijemy do 1000 postów? Ja myślę, że nie, ale wszystko się jeszcze okaże, w końcu dopiero za piętnaście dziesiąta...

Nie wiem, czy do 1000, ale może być dużo. Mamy być przecież do drugiej, jak sam gdzieś napisałeś XD

użytkownik usunięty
esteckiewicz1

Napisałem trzeciej/czwartej, ale nie jestem pewien czy wszyscy do tej pory wytrzymają.

20 minut i kolejne 50 postów. Jesteśmy nienormalni.

Nie no, wszyscy nie... parę osób na pewno XD

użytkownik usunięty
esteckiewicz1

Dobra, jest tutaj kilka normalnych osób, np. Julka czy Kuba. Chodzą spać o ludzkiej porze, wstają też normalnie...
Tylko my jesteśmy tacy dziwni. :D Filmweb niszczy ludzi, oj niszczy. XDDD

Oooj tam. Jak masz szkołę, to też wstajesz normalnie XD

użytkownik usunięty
esteckiewicz1

No wtedy tak, ale chodzę spać tak samo jak teraz. No, może chwilę wcześniej...

Aaa, to chyba że XD W sumie... ja też chodzę koło północy/pierwszej spać jak mam szkołę...

użytkownik usunięty
esteckiewicz1

No właśnie ja tak samo. Jak chodzę do szkoły, to idę spać północ/pierwsza, a wstaję szósta/siódma. ;]

Jestem rano tak zaspana i nieprzytomna, że wszystko robię dwa razy wolniej. Dlatego wstaję o wpół do szóstej, by zdążyć na autobus o siódmej. Spoko XD

użytkownik usunięty
esteckiewicz1

Ja tak samo. Przez to w godzinę się nie mogę do szkoły wyrobić. :D
Ja zwykle wstaję o 6:15, a jak się nie mogę z lekcjami wyrobić, to ustawiam sobie budzik na 5:30 albo na 6:00, ale czasami i tak wstaję pół godziny później. ^^
Kiedyś wstałem normalnie, 6:15, ale byłem tak padnięty, że koło siódmej poszedłem jeszcze spać na 10 minut. XD

A poprawiny? XD

użytkownik usunięty
kislowa

Poprawiny zrobimy pewnie jutro po południu. :D Ale nie wiem, chyba jeszcze tego nie ustalaliśmy...

Jutro to my mamy podobno wieczór panieński XDD

esteckiewicz1

hahhha, wcześnie :P

kislowa

Miał być chyba w poniedziałek, ale Zuzka musiała lekturę czytać.

esteckiewicz1

Zróbmy go w tłusty czwartek :P

kislowa

O, dobre! Trzeba zrobić pączki i faworki!

ocenił(a) serial na 3
kislowa

Nażremy się bez wyrzutów sumienia, dobry pomysł! xD

KeThA

Hyhyhyhy, tyle słodkosci *-*

ocenił(a) serial na 3
kislowa

Faworki, pączki, cukierki... Żizys... Oponki - na brzuchu xD

KeThA

Najpierw masa, potem rzeźba! XD

ocenił(a) serial na 3
kislowa

To ja już jestem gotowa do rzeźbienia xD

KeThA

Hahaha xd

ocenił(a) serial na 3
kislowa

Nie śmiej się ze mnie xD Jak tam OneShotów pisanie idzie? xD

KeThA

Skąd wiedziałam, że to napiszesz? XD Ja tu czekam na Agatę, a u mnie jest pomysł, ale nie mam czasu napisać czegoś. Spróbuję w weekend coś sklecić. Zaś Agata dziś mi napisała "ludziołki chcą drugą część, na którą nie mam weny, sołri; chyba, że jutro będzie naprawdę nudna hista, to będę myślała o parcie" -_- Ona ma jak zwykle jakieś problemy.
Agata nie lubi Naxi! Kolejny powód, żeby jej coś zrobić xD

KeThA

Skąd wiedziałam, że to napiszesz? XD Ja tu czekam na Agatę, a u mnie jest pomysł, ale nie mam czasu napisać czegoś. Spróbuję w weekend coś sklecić. Zaś Agata dziś mi napisała "ludziołki chcą drugą część, na którą nie mam weny, sołri; chyba, że jutro będzie naprawdę nudna hista, to będę myślała o parcie" -_- Ona ma jak zwykle jakieś problemy.
Agata nie lubi Naxi! Kolejny powód, żeby jej coś zrobić xD

ocenił(a) serial na 3
kislowa

CZY ONA JEST ZA CAxI?! DORWĘ I ZABIJĘ. A JAK NIE NAPISZE 2 CZĘŚCI DIELARI TO ZROBIĘ TEŻ TO TYLKO BĘDziE BARDZIEJ BOLAŁO.

KeThA

Na szczęście za Caxi nie jest, bo nienawidzi Camili ^^ U mnie ma załatwione, ze jej przywalę spawarką, która grzecznie czeka w garażu :3

ocenił(a) serial na 3
kislowa

Hahahah :D To ja mogę dostać spawarkę? xD

KeThA

Nie ma sprawy, ja sobie coś znajdę. Mieszkam na wsi, jakiś pług i traktor się wykombinuje... xD

ocenił(a) serial na 3
kislowa

Muahaha! Robimy wjazd na chatę :D

KeThA

Złe my *-* :D

ocenił(a) serial na 10
kislowa

No już! Jeszcze czego. Uchlały się laktozą i teraz gadają głupoty. Przyszłam tu sprawdzić, co ta moja ladacznica tu wyprawia, a tu proszę jakich rzeczy się dowiaduję. Jutro już wpadnę tam do sądu i załatwiam ten pozew, bo widzę, że dalsze ciągnięcie tego małżeństwa bez przyszłości raczej nie ma sensu. Pakuj się i wynocha z mojego domu! Zresztą sama wywalę twoje rzeczy przez okno. -.-

agi941

Idź się uczyć :) Czekam na deszcz ubrań! To małżeństwo i tak nie miało sensu, bo ty mialas juz od dawna partnera na boku XD

ocenił(a) serial na 10
kislowa

Zaraz się będę uczyć, ale wiedz, że tylko Ciebie naprawdę kochałam, a ty tak po prostu mnie zdradziłaś. Złamałaś mi serce! Ja tak bardzo cierpię. Powiem M. żeby mnie pocieszył :c

ocenił(a) serial na 3
kislowa

Miałaś dwóch partnerów jednocześnie? o.O Niezła jesteś! :D

KeThA

Ona też miała xD I się do 3 dobiera XD

ocenił(a) serial na 3
kislowa

O moja mama jest cukiernikiem! (ta prawdziwa xd) Przyniosę duużo pączków :D

Anabell1

Oooooo, lubię to! ^^

użytkownik usunięty