Z racji tego, że w tamtym temacie jest już 1000 komentarzy i nie można dodawać kolejnych, przenosimy się tutaj. :D
Ja tak to nie oglądam mjm, tam co któryś odcinek jak mi się nudzi.
Ja dalej lubię Marcina <3
Wtrącam się. XD Moje Ojcofrangie, którego w ogóle nie było. Oni się w ogóle spotkali KIEDYKOLWIEK w tym filmie? XD
Wow, pobiliśmy rekord fw. Alexie, wróciłeś:) Poleję Ci mleka <nalewa w kieliszek i podstawia panu młodemu>
Myślisz, że tutaj też dobijemy do 1000 postów? Ja myślę, że nie, ale wszystko się jeszcze okaże, w końcu dopiero za piętnaście dziesiąta...
Napisałem trzeciej/czwartej, ale nie jestem pewien czy wszyscy do tej pory wytrzymają.
20 minut i kolejne 50 postów. Jesteśmy nienormalni.
Dobra, jest tutaj kilka normalnych osób, np. Julka czy Kuba. Chodzą spać o ludzkiej porze, wstają też normalnie...
Tylko my jesteśmy tacy dziwni. :D Filmweb niszczy ludzi, oj niszczy. XDDD
No właśnie ja tak samo. Jak chodzę do szkoły, to idę spać północ/pierwsza, a wstaję szósta/siódma. ;]
Jestem rano tak zaspana i nieprzytomna, że wszystko robię dwa razy wolniej. Dlatego wstaję o wpół do szóstej, by zdążyć na autobus o siódmej. Spoko XD
Ja tak samo. Przez to w godzinę się nie mogę do szkoły wyrobić. :D
Ja zwykle wstaję o 6:15, a jak się nie mogę z lekcjami wyrobić, to ustawiam sobie budzik na 5:30 albo na 6:00, ale czasami i tak wstaję pół godziny później. ^^
Kiedyś wstałem normalnie, 6:15, ale byłem tak padnięty, że koło siódmej poszedłem jeszcze spać na 10 minut. XD
Poprawiny zrobimy pewnie jutro po południu. :D Ale nie wiem, chyba jeszcze tego nie ustalaliśmy...
Skąd wiedziałam, że to napiszesz? XD Ja tu czekam na Agatę, a u mnie jest pomysł, ale nie mam czasu napisać czegoś. Spróbuję w weekend coś sklecić. Zaś Agata dziś mi napisała "ludziołki chcą drugą część, na którą nie mam weny, sołri; chyba, że jutro będzie naprawdę nudna hista, to będę myślała o parcie" -_- Ona ma jak zwykle jakieś problemy.
Agata nie lubi Naxi! Kolejny powód, żeby jej coś zrobić xD
Skąd wiedziałam, że to napiszesz? XD Ja tu czekam na Agatę, a u mnie jest pomysł, ale nie mam czasu napisać czegoś. Spróbuję w weekend coś sklecić. Zaś Agata dziś mi napisała "ludziołki chcą drugą część, na którą nie mam weny, sołri; chyba, że jutro będzie naprawdę nudna hista, to będę myślała o parcie" -_- Ona ma jak zwykle jakieś problemy.
Agata nie lubi Naxi! Kolejny powód, żeby jej coś zrobić xD
CZY ONA JEST ZA CAxI?! DORWĘ I ZABIJĘ. A JAK NIE NAPISZE 2 CZĘŚCI DIELARI TO ZROBIĘ TEŻ TO TYLKO BĘDziE BARDZIEJ BOLAŁO.
Na szczęście za Caxi nie jest, bo nienawidzi Camili ^^ U mnie ma załatwione, ze jej przywalę spawarką, która grzecznie czeka w garażu :3
No już! Jeszcze czego. Uchlały się laktozą i teraz gadają głupoty. Przyszłam tu sprawdzić, co ta moja ladacznica tu wyprawia, a tu proszę jakich rzeczy się dowiaduję. Jutro już wpadnę tam do sądu i załatwiam ten pozew, bo widzę, że dalsze ciągnięcie tego małżeństwa bez przyszłości raczej nie ma sensu. Pakuj się i wynocha z mojego domu! Zresztą sama wywalę twoje rzeczy przez okno. -.-
Idź się uczyć :) Czekam na deszcz ubrań! To małżeństwo i tak nie miało sensu, bo ty mialas juz od dawna partnera na boku XD
Zaraz się będę uczyć, ale wiedz, że tylko Ciebie naprawdę kochałam, a ty tak po prostu mnie zdradziłaś. Złamałaś mi serce! Ja tak bardzo cierpię. Powiem M. żeby mnie pocieszył :c