Z racji tego, że w tamtym temacie jest już 1000 komentarzy i nie można dodawać kolejnych, przenosimy się tutaj. :D
Mamy dzisiaj tempo z tymi rozmowami, nie da się ukryć :D Ale to nie to samo, co na początku, bo wcześniej było więcej osób :D
Ja nie narzekam, bo przynajmniej nadążam odpowiadać na większość postów, więc jak dla mnie jest ok.
No dopsz, nie zabiję, ale tylko dlatego, że macie rację. XD Polejcie jeszcze mleka..
Cóż, Hermenszi jest patologiczne zawsze i wszędzie. Było, jest i będzie. *Wypija na raz*. Dawaj jeszcze! XD
Hermenszi jest patologią i cieszę się, że z nami się zgadzasz xD Przynajmniej po pijaku myślisz racjonalnie :P
Nie odpowiadam za to, co wczoraj opowiadałam. Byłam pijana. XD Ależ mam kaca teraz, po ty mleku. No cóż, jest patologią, jest, przykro mi. :D
Wiem, wiem. Nie ma to jak słuchać codziennie ,,Entre dos mundos" i ,,Codigo Amistad". ^^
Ja też nie mogę się już doczekać kolejnych odcinków (zaczynają się 10 marca).
Tak, zostały te najfajniejsze odcinki (Lena, Ojcofrangie, terapia nauczycieli z psychologiem, drugie karaoke, Federico do końca sezonu, itd.).
Tak. :D My DŻINIuSy. XD
Akurat to są dwie piosenki,które ja lubię. Ale nie mogę znieść już tego En mi mundo na początku ;-;
10 marca? To jeszcze 15 dni tylko! Aw aw awww <3
Nom. Ojcofrangie-wielbię :D Psycholog zaczepisty. Pocałunek Marcesci. Fedemiła (w przeciwieństwie do niektórych,ja lubię ten parring xd). Tylko jest jedna rzecz dla mnie bardzo smutna...
No dżinusy :D Aleksander... boże jakie to piękne imię...Olek! Jak ten Olek z M jak Miłość co z siostrą go wczoraj i dzisiaj podziwiałyśmy *-* Od teraz wielbię wszystkich Olków i wszystkie Ole. Mogę do Ciebie mówić Olek? XD (odbija mi po tym mleku,oj odbija XDD)
Ja też uwielbiam te piosenki, mógłbym ich słuchać na okrągło! Tylko to ,,En mi mundo" w czołówce... do wyrzygania.
15?! A nie 13? Chyba, że to ja źle liczę... No ale luty ma 28 dni, tak? XD
Te odcinki z ojcem Fran chyba będą teraz jakoś na początku. Psycholog i Marcesca są super. Femiłę też lubię, ale bez przesady, trochę ich już za dużo.
Jaka smutna rzecz?
Bo to my. :D
Serio? Dzięki. ;]
Ja ,,M jak miłość" nie oglądam, ale spoko.
Możesz, możesz. Tak właściwie to wszyscy mówią do mnie ,,Olek". ;)
Tsa. Ja jeszcze na Tinkę już patrzeć w ogóle nie mogę.
No pomyliło mi się no. Myślałam przez chwile,że luty ma 30 dni XDD
Dla mnie tam ich nie jest za dużo. Blogów nie czytam,no tylko czasami niektóre,więc wiesz ;)
A bo taka jedna moja ulubiona postać wyjedzie i jeszcze taki jeden ślub..
No dobrze Olek :D Zmienię płeć i dam sobie imię Aleksander aww<3
Weź nawet o Tince nie wspominaj... Taki fajny mamy dzisiaj dzień, naprawdę nie warto go psuć.
A, spoko. Wiesz, tak wpływa na ludzi podejrzane mleko. XD
Ale podobno ma być ich dużo w 3. sezonie.
Angie wyjeżdża! Jak ja mogłem o tym zapomnieć? Przecież to spełnienie marzeń! I jeszcze ślub Germeraldy, ach... cudownie. Szkoda tylko, że nie dojdzie do skutku. (Wiem, jestem okropny). :D
Aha?
Ludmiła jest ważną bohaterką (wkurzającą, ale ważną) więc jak już falled in love (że tak w jej stylu powiem) to będą to męczyć aż do... nie wiadomo kiedy xD
Wiem. Przepraszam nic już o niej nie mówię.
No i jeszcze ta moja paranoja do tamtego Olka...Już nigdy więcej nie pije tego mleka,do którego jest chyba bimber dolany XD
To ja nie wiem.
Pozwól,że tego nie skomentuje :)
Nie ważne już. To właśnie przez to mleko! XD
Ok, nic się nie stało. ;)
Kto wie, co w nim jest? :D
No, w każdym razie jeszcze zobaczymy.
Dobra. ^^
Widzę. :D
CAPPPPPPPSSSSSSSSS LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK! Moja miłość! *przytula mleko* razem z mlekiem <333333333333333333333333333333333333333333333333333333 <33333333333333333333333333333
Miał jedno, a później mu się bliźniaki urodziły, wię cjeżeli umiem liczyć to troje :D Ale niekoniecznie umiem...
TAAAKKK!!
Teraz oglądam M jak Miłość tylko dla niego <3 Brat Marcina i jeszcze do tego jest lekarzem<3 Kocham lekarzy! <3 XD
Też ubóstwiam lekarzy!
On jest taki przystojny, że mrah...
Marcinek też niczego sobie xd