Z racji tego, że w tamtym temacie jest już 1000 komentarzy i nie można dodawać kolejnych, przenosimy się tutaj. :D
Bo jest głupi, żenujący i obrzydliwy. Już wolę oglądać CC w ,,Taniec rządzi".
No dobra, niech Ci będzie. :D
Widziałam tylko zapowiedzi i pięć minut jednego odcinka. Ta kukła jest beznadziejna. Nie wiem, jak ktoś może to ogląać xD
Ten serial w ogóle jest tragiczny. Widziałem połowę odcinków z pierwszego sezonu i trochę żałuję.
Często słucham Marilyna Mansona, albo Avril (która śpiewa głównie rock z przekleństwami xD). A co? :D
A nie, tak pytam :D
Bo ja słucham rocka i metalu :D
Mansona rzadko słucham, ale czasem się zdarza :D
UWAGA DO WSZYSTKICH OSÓB, Z KTÓRYMI PISAŁAM I NIE ODPOWIEDZIAŁAM IM NA POST!
Mój komputer zawiesza się za każdym razem, gdy wchodzę w tamten temat, więc jakbyście byli tacy mili, i napisalibyście mi, co żeście mi odpisali, byłoby ekstra. ;33
KONIEC PRZEMÓWIENIA xD
No to teraz będę kopiować.
Ty mi napisałaś tak: To jest nienormalne O.O
19 XD
Co tam? ;PP
A ja Tobie tak: No trochę tak... Ale w końcu jest wesele!
20 XDD
A nawet dobrze. Ten klimat na forum mi się udzielił i zaczęłam hity weselne sobie puszczać i podśpiewywać,a członkowie mojej rodziny tak dziwnie się na mnie patrzą i mnie za psychiczną wariatkę uznali XD Jeszcze uczyć się próbuję... A tam? ;)
Proszę bardzo,nie musisz dziękować :D Musiałam się przekopać przez cały ten temat,żeby to znaleźć...można być ze mnie dumnym xd
<ja i moja wczesna odpowiedź>
Hahaha xD Moja mama nie ogarnia co sie ze mną dzieje xD
Nic ciekawego, leże sobie z tabletem, a jutro na 8 ;cc
Ohh, podziękuję, w końcu to taki wysiłek xD
Przepraszam za spóźnienie. Wxześniej nie mogłam przyjść. Mam nadzieję, że ceremonia się udała. Życzę wszystkiego najlepszego na nowej, wspólnej, drodze życia.
P.S. Są jeszcze jakieś wolne miejsca? Mogę się do kogoś dosiąść?
Nie wiem, ale możesz się ze mną napić, póki jeszcze jestem, bo zaraz się zmywam xd
Napijmy się mleka, bo czas ucieka! Jak ja mogłam, tak z własną matką się nie napić?! Ja też muszę za chwilę lecieć, bo mnie do łóżka wyganiają. (Wiecie jestem u dziadków)
Pijmy we trzy. Czy jutro są poprawiny?
To trzeba zapas mleka na jutro kupić:D. Może dla odmiany truskawkowe, mocniejsze..,
Przepraszam. Nie wiedziałam, że tu jesteś. Juto mam cały dzień wolny, a dzisiaj akurat miałam wolne ok. 15 min.
Mam nadzieję, że jestem zaproszona na panieński. Jeśli nie to się wproszę. Tak tylko ostrzegam.
Dobrego mleka życzę!
Muszę już spadać. Dobranoc;)
Na pewno są, bo sporo osób się już zmyło, więc zostało nas o wiele mniej niż na początku. ;]
Na pewno jeszcze są, bo sporo osób się już zmyło, więc jest nas o wiele mniej niż było na początku. ;]
A pisałam, żeby zostali chociaż do północy. Kto o jedenastej z wesela wychodzi?
Racja, ja mam ferie, więc mogę imprezować do woli. W piątek poprawiny zrobimy, będzie więcej osób i znowu 20 stron...