Z racji tego, że w tamtym temacie jest już 1000 komentarzy i nie można dodawać kolejnych, przenosimy się tutaj. :D
Na pewno gdzieś w poprzednim temacie będzie, niestety, mój komputer nie wyrabia z takim spamem... ;c
*patrzy na profil swojego "taty" sama nie po co*
Ten adres IP jest prawidłowy? O.o Świętokrzyskie? Serio? XD
Daję radę. Obecnie odpoczywam grając z Moniczką xD wczoraj do późna balowaliśmy. Jeszcze poprawiny. I kawalerski.
No każdy odpoczywa na swój sposób. Ty odpoczywasz grając, Olek (w sensie Alex,ale wolę mówić Olek xd ) oglądając powtórki Violetty,a ja ... oglądając skoki narciarskie,słuchając jakichś śmiesznych japońskich piosenek i pijąc kakao...
Ja na panieński idę. A kiedy te poprawiny będą?
Właśnie skończyłem grać z Moniką. Jaaa... Granie dwie godziny w karton xD
Niestety córciu nie wiem kiedy poprawiny, ale czekam(zwłaszcza na to chore mleko).
No ja też czekam i doczekać się nie mogę! TO MLEKO NIE JEST CHORE TO MLEKO JEST ZACZEPISTE KOOOCHAAMM GOOO!!!
Powinienem chyba ograniczyć ci to mleko. To nie zmienia faktu, że jest ZACZEPISTE!!! Widać, że masz moje geny.
Sorki, że się wetnę, ale słyszałam, że poprawiny podobno w piątek.
A panieński to już nie wiem, kiedy jest, dzisiaj czy jutro?
Dopiero w piątek? :c
Wczoraj ktoś tam pisał,że ma być podobno w tłusty czwartek,ale ja tam nie wiem.
No mi też się tak wydaje. Właśnie o to mi chodziło,tylko nie dopisałam tego "panieński",a jak już się skapnęłam to nie miałam jak edytować... To teraz poprawka tego: Wczoraj ktoś tam pisał,że panieński ma być podobno w tłusty czwartek,ale ja tam nie wiem.* O i teraz dobrze XD
O poprawinach to ja nic nie wiem.
Jestem! Wreszcie mogę coś napisać! Czy długo będę musiała mieć ten limit? :(
Planujecie jakąś następną imprezę w najbliższym czasie?
3 miesiące.
Przez miesiąc będziesz mogła napisać tylko 6 wypowiedzi, a później to przez każdy ten miesiąc będzie podwajało i w końcu po trzech miesiącach od założenia tu konta limit Ci się skończy ;)
O nie, ominęła mnie taaaka impreeza ;( Miałam być ale moja bryka (czyt. internet) nie odpaliła. Ale przeczytałam oba tematy, Wiola mistrz ;D
No to tam szczęścia na nowej drodze życia ;]
Co tu się działo :D
Wesele, wczoraj panieński, a dzisiaj już masz dwa tematy w których imprezujemy XDD
A propos, napijesz się ze mną mleka? <polewa>
Nie dam rady już nic więcej przeczytać :D Może na poprawiny się załapię :D
Z Tobą zawsze <pije> Uuu mocne, z biedronki ?
Oczywiście z Biedronki, łaciate :D
<pije>
Poprawiny podobno jutro, być może jeszcze dzisiaj zorganizujemy kawalerski XDD
Będę, nie wiem czy na pewno ale będę :D
Nieźle zabalowałaś, oj nieładnie córuś, nieładnie :D
Większość upiła się mlekiem we wtorek, a potem oblewala kaca na panieńskim, więc dzisiaj jest trzeci dzień Filmwebowego Karnawału na Forum!
Może śmietany (uprzedzam, mocna 35%)?
Za wesele, wieczór panieński, 18 Kuby, tłusty czwartek i cały karnawał! *polewa sobie i babci*
*stuka swoim kieliszkiem w kieliszek babci*
Zdrówko!
Chluśniem, bo uśniem !
<stuka kieliszkiem w kieliszek wnusi> <wypija śmietanę> <krzywi się>
*pije duszkiem*
Uuughhh, moncne.... Czuje tu dobry rocznik... Przeczytasz babciu na butelce który?
*probuje otworzyć oczy*
Zapomniałam okularów. Zdziera papę z dachu. Skąd Ty masz wnusiu takie wynalazki ??
Jak chcesz babciu, to ci moge załatwić trochę towaru... Jako spóźniony prezent na Dzień Babci :)
Śpiewajmy: Szła dzieweczka do laseczka...