Z racji tego, że w tamtym temacie jest już 1000 komentarzy i nie można dodawać kolejnych, przenosimy się tutaj. :D
Huhu, my miszcze XDDD
Do Karolci:
Ja? Ogólnie się śmieję, nie z Ciebie.
Jak Ty możesz myśleć, że ja z Ciebie się śmieję? :C
Odpisuję na Twoją wiadomość z poprzedniego tematu (usnęłam). xD
Cla dodała dwa jego tweety do ulubionych. xD Co on w ogóle teraz robi/gdzie jest?
Oh, a ja tylko przelotem. Pasuje się pouczyć :D.
Wiem, widzę właśnie. Bosko wyszedł na tych zdjęciach... możliwe, że kupuje. A gdzie Cla ?
Do Sarrusi, mamusi : BYĆ MOŻE... TO PRZEZ TEN BRAK OJCA... zawsze jest jakiś haczyk :c
Do Karolci:
Czy ty zarzucasz mi, że masz po mnie nie-kreatywne geny?! o.O
MOI OJCOWIE SĄ OBURZENI!
O! Alex gratuluję tobie i twojej małżonce. Życzę wam, jak najlepiej. Proszę o to prezent od nas< podaje dużą paczkę > mam nadzieje, ze się podoba.
W odpowiedzi na Twój komentarz:
,,Yyy... w sumie to ja i LuLu, ale tu każdy śpiewa i tańczy co innego XD
Nooo... najpierw był ślub, przysięga, wszyscy ryczeli, a potem tort, rzucanie bukietu i zabaaawa XD"
Hehe, świetnie to opisałaś! ;DD
W trzy (?) godziny 1000 postów. A to jeszcze nie koniec, zakładając, że zabawa ma trwać do drugiej XD
Ja też pewnie zrobię sobie drugą przerwę, żeby coś zjeść i się umyć, ale potem będę do końca, o ile nie zasnę nad klawiaturą. :P
Do Alexa XD :
Nie ma to jak oglądać powtórki... XD Ale ja nie mogę się doczekać już ciągu dalszego odcinków,chyba najfajniejsze się zaczną po tej przerwie *-*
1000 postów... no nie no jesteśmy genialni! XD
Musisz zepsuć taki wspanialy, podniosły moment? Już mi niedobrze na samą myśl...
Jesteś złośliwy! A ja już chciałam się z Tobą napić ;c
Dziecko na mnie krzyczy, szwagier przypomina złe rzeczy... Co za rodzina! xD
O, nie zauważyłam odpowiedzi xD
PIjmy więc, nie zważajmy na patologię :D Hermenszi jest gorsze ^^
Hehe, dokładnie. ;DD Fajnie, że co do Hermenszi się też zgadzamy. ;)
Wiesz, ciężko komentować wszystkie odpowiedzi na bieżąco - kolejne 20 minut i kolejne 50 postów. XD
Hermenszi... Nie wiem czemu, ale zawsze czytam jak się pisze - Germangie :D A nie tak, jak się powinno. Trudno xD
Na szczęście na razie to tylko 3 strony, nie 20, jak było w poprzednim temacie :D