...ale czy zauważyliście że przebudzeniu się rano Violka zawsze wygląda świeżo, w dodatku w pełnym makijażu ze
szminką na ustach... A włosy ułożone jakby dopiero co wyszła pd fryzjera. Nie wiem jak wy ale ja gdy wstaję rano
wyglądam jakby mnie piorun trzasnął a makijaż zawsze przed snem zmywam (podejrzewam jak większość z was). Może
to i szczegół ale ta perfekcja wyglądu Vilu z rana szczerze mnie bawi. W wielu serialach aktorki są chociaż pozbawione
makijażu po przebudzeniu i wtedy jest to wiarygodne. Wiem że się może czepiam ale myślę że twórcy o takie szczegóły
powinni zadbać. Jaka normalna dziewczyna wstaje rano i wygląda tak perfekcyjnie? Co o tym myślicie?
Ja zawsze piszę w 1 osobie, ale za cholerę takiego czegoś nie napiszę w 1 to piszę w 3. Do tego potrzeba narratora ^^ Mówię ci, od razu lepiej ;P
O matko, to o czym Ty piszesz, skoro nie dasz rady w 1 osobie, tylko w 3? Mam się bać? XDD
Żartuję, przeczytam oczywiście XD
Nie no, bez przesady, okay? Oni mają po... Zasadniczo nie wiem ile mają lat, ale zapewne poniżej 18 ^^
Hej, właśnie zauważyłam - spostrzegawcza ja - co, a raczej kogo, przedstawia mój i twój awatar, kochanie ;D
To przeznaczenie ;D Ej, zatrzymałam się w połowie, bo nie umiem ładnie opisać pewnej uroczej scenki. Chyba skasuję i piszę od początku ^^
Umiesz! Na pewno umiesz! Tylko uwierz w siebie, jesteś muzykom, nie zapominaj!
NIEEEEEEEEE :( kurde, pozabijam ich tam i będzie dobrze :D
A tak serio... Spadam sobie na chwilkę z filmweba, spróbuję się skupić :P
Spooooko, ale wiesz... Moi czytelnicy zapewne w większości mają poniżej 18.
A ja nie napiszę, że ZROBILI TO! ;D Dalej mnie takie coś bawi...
nie licytuj się, bo już o tym pomyśle z karolinką bodajże z miesiąc temu pisałam... Może z Majką? W każdym razie tutaj, na forum...
A tam ogólnie o wszytkim i niczym :)
Madżka powiedziała właśnie z tym waszym blogiem co tam ogólnie, ja jej powiedziałam że sama otwieram bloga, dowiedziałam się skąd jesteś żoną Magdy i wiele innych :p
Myślałam że o jakichś szczegółach bloga o których ja nie wiem się czegoś od ciebie dowiem, a tu nie :D Bo widzisz... Sama nie ogarniam ^^
Nie mam pojęcia, kiedy pierwszy rozdział, ja swoje ledwo piszę ^^
Co tam u Ciebie, Oluś?
Dobrze,chociaż źle :D
Siedze teraz z siostrą w domu, rodzice na zakupach ( to jest plus bo mam karę na kompa :p )
Od tygodnia zamierzam się napisać prolog i zrobię to dziś,( tu minus bo najczęściej wymyślam na matmie za co na każdej lekcjii dostaję opiprz od wychy ;D )
I chyba znowu dziś chyba pójdę do kFC, jak już mówiłam chyba muszę zaakceptować to ,że jestem gruba :p
Weź przestań gadać bzdury. (chodzi mi o bycie grubą)
To pisz, pisz ten prolog :D Masz już adres bloga?
Tak, założony jakieś dwa tyg temu :>
Co do mojej oyłości podobają mi się tylko moje łydki i uda :/
A reszta jest do bani- wiesz 60 kg i 166cm wzorstu to mało :p
A co u cb ? :D
Ale ty marudzisz! Ogarnij się! Wcale nie ważysz za dużo!
A u mnie... Powinnam się uczyć, bo inaczej jutro będę miała przeryte ale mi się nie chce ^^
Wiem, jestem marudą :p Za to wyobraź sobie moją psiapsółę 40 kg wagi i 171 cm wzrostu, i ona mi marudzi że jest gruba :o
Co do nauki mam tak samo, pewnie będę się uczyła o 20.
Ps w gimie miałaś konkursy przedmiotowe ? :)
Nio byłam na kilku, ale nie odnosiłam jakichś sukcesów, bo jestem zbyt leniwa, jak już mówiłam :D
U nas takie pojesbane przepisy ustawili, że do rejonowego przedostaje się 8% najlepszych ucczniów, do wojewódzkiego 5%,i jak tu zostać laureatem :/ i najgorsze to że konkursy są już pod koniec pażdziernika a ja nic nie umiem :/
Zgadzam się. Ja to się nawet jeszcze nie maluję, bo wiek mi nie pozwala, ale jak rano wstaję, to wyglądam jak zła wiedźma z zachodu, albo gorzej, jak mój kudłaty piesek na avku..... Tylko mniej słit :/
Rzeczywiście, powinni o to zadbać. Ale to w końcu Viola, ona jest Muzyką, wszystko jej wolno ;)
Racja irytuje mnie to trochę. Ja po przebudzeniu, wyglądam strasznie, włosy, niczym szopa, a nie wspomnę o twarzy. A Violetta, jak zwykle idealna. Nie maluję się na noc, od jakiegoś czasu w ogóle się nie maluje, jeszcze w pierwszej klasie gimnazjum, to sobie delikatny make-up
robiłam, a teraz to już mam to gdzieś
Ja zwykle śpię w kucyku lub warkoczu, więc problemu z włosami nie mam, a ja się nie maluję i wszystko jest dobrze :)
Ja na przykład zawsze spinam, a i tak się z nich siano zrobi, a grzywka to już w ogóle dęba staje ;D
To mnie najbardziej śmieszy w serialach. Wszystkie takie piękne po przebudzeniu,a Violka to już w ogóle... Ja jak wstaje to wyglądam jak idź stąd i nie wracaj,a moje włosy są pofalowane każdy kosmyk w inną stronę. Dodaliby trochę realizmu w tych serialach a nie ;d
A propo malowania... Ja w jej wieku to się nie malowałam ;d Zaczęłam niedawno ale nie nakładam nie wiadomo ile tapety na twarz. Jak już mi się bardzo nie chce to potrafię iść do szkoły bez makijażu ewentualnie z pomalowanymi rzęsami. W wakacje np. w ogóle się nie maluję, bo mam wtedy opaloną twarz, a nie bladą jak na co dzień. Dobra zresztą nieważne kogo to obchodzi ;d