Którą czarownicę z "Witch-a" lubicie najbardziej??
Moją ulubioną jest Hay-Lin. :0)
Uwielbiam Irmę za jej bezpośredniość ale najbardziej to chyba Will - wydaje mi się, że była najrozważniejsza z nich wszystkich tyle że mówię to na podstawie komiksów które czytałam - bo bajka była bardziej dla dzieci.
Nie no, w sumie wątek jej i Matta był nawet spoko. Ale mniejsza o nie, bo i tak najlepsza była Orube i Cedrik. Najlepsza i najciekawsza para :)
Tak, w komiksie :) Z tego co pamietam to jakoś numery 94-104. Dla mnie historia Cedrika i Orube była super :)
Irma jest najlepsza. Jej teksty, wspaniały skrzeczący głos i pozytywne nastawienie do życia sprawiają, że tę postac najbardziej lubię. Poza tym panuje nad moim ulubionym żywiołem
Jak byłam mała, to lubiłam najbardziej Hay Lin. Teraz myślę, że prędzej bym się dogadała z Will.
Pomyłka Hay Lin i Cornelia.Tak bo choć napuszona to może właśnie to ją wyróżnia spośród tłumu.Irma kiepski głos ma w dubbingu i to mnie irytuje
Odpowiadam na pytanie po 14 latach. Uwielbiałam Cornelie jak byłam mała, myślałam że przez wygląd, ale nieprawda jest boska. Lecz jako już kontem starej osoby uwielbiam też Teranee, ponieważ każdej sprawie przygląda się głębiej,niż jej koleżanki. Ale chyba jestem podobna do Hay Lin, z domieszką moich ulubionych dziewcząt.