Prostacki serial,tworzony przez prostaków,dla prostych ludzi!!!!!!!
nono! znalazła się intelektualistka :// owszem, serial jest wsiowy ale o to w nim przedewszystkim chodzi. to GROTESKA. gdyby nią nie był to byłby tak samo beznadziejny jak klan.
Zgadzam się z autorką tematu. Jak można to coś oglądać. Przed premierą "Złotopolskich" trzebaby sobie strzelić działkę, albo wsysnąć krechę, bo tego na trzeźwo nie da się oglądać. Do użytkownika/czki Billina. "Złotopolscy" są beznadziejni i żadne Twoje argumenty im nie pomogą.
do użytkownika Tow. Rick Blaine, ja bym sobie musiała strzelić działke żeby oglądać dobrego wojaka szwejka ( a czy ty widzisz w moich ulubionych złotopolskich?) nie jestem ich wielką fanką ale czasem dobrze jest sobie zrobić taką intelektualna chłostę. ja np. w tym celu oglądam teletubisie po angielsku, fimbles też po angielsku i w ogóle wszystkie bajki na bbs i czasem złotopolskich (klan, plebanie itd też) ale wcale nie traktuje tego powaznie. gdyby tak było to rzeczywiście nie dałoby się tego oglądać. tak jest z wieloma serialami i filmami (np. rocky horror picture show, który jest świetnym musicalem i groteską horroru a jako horror totalną hałturą.)
Zgadzam się z autorką tematu. Jak można to coś oglądać. Przed premierą "Złotopolskich" trzebaby sobie strzelić działkę, albo wsysnąć krechę, bo tego na trzeźwo nie da się oglądać. Do użytkownika/czki Billina. "Złotopolscy" są beznadziejni i żadne Twoje argumenty im nie pomogą.