PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=92048}

Złotopolscy

1997 - 2010
3,3 19 tys. ocen
3,3 10 1 18588
2,4 5 krytyków
Złotopolscy
powrót do forum serialu Złotopolscy

GNIOT

użytkownik usunięty

a jak kiepskiego wpuścili do serialu do już kompletne zero się zrobiło. Dzwoniłem wielokrotnie do tvp ze skargami aby to zdjęto z anteny i wreszcie to zrobiono.

ocenił(a) serial na 10

Na pewno zdjęli dzięki Twoim telefonom. Zadzwoń jeszcze do Rydzyka i powiedz mu, żeby zrezygnował ze swojej "branży". A mówiąc serio, to był dobry serial zanim wprowadzono te nowe postacie.

użytkownik usunięty
boolion

Sądzę że nie tylko ja dzwoniłem. Serial był dobry ale dla mocherów i innych nawiedzonych. Rydzyk ode mnie z kieszeni nie wyjmuje, prędzej zadzwonię do tuska.

ocenił(a) serial na 1

Nigdy bym nie wpadł na to, żeby zadzwonić do telewizji ze skargą na serial... Szkoda czasu i pieniędzy, nie uważasz?

użytkownik usunięty
klajstus

Widocznie łykasz wszystko jak głupi pelikan. To twój problem. Łykaj dalej.
Ja płacę i wymagam.

ocenił(a) serial na 1

Hola! Trochę uprzejmości! Kto ci powiedział, że łykam cokolwiek? Nie podoba mi się - nie oglądam, każdy mierzy oglądalność i widzi, jak jego program się przyjmuje.

A ty jesteś na tyle dziwny że siedzisz przed TV oglądając TVP zamiast dopłacić sobie do HBO i oglądać kinówki. No ale każdy ma swoje priorytety, Złotopolscy zdjęci, wjedzie inny szit, no ale najważniejsze że już świeży i inaczej pachnący.