PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=92048}

Złotopolscy

1997 - 2010
3,3 19 tys. ocen
3,3 10 1 18588
2,4 5 krytyków
Złotopolscy
powrót do forum serialu Złotopolscy

Od 11do12:30 po 3 odcinki od poniedziałku do piątku.

ocenił(a) serial na 3
dominik1989

Udało mi sie ostatnio obejrzeć troche odcinków na Pulsie z racji nadmiaru wolnego czasu. Miło sobie poogladać chociażby fragmenty Warszawy ukazywane jako przejścia pomiędzy scenami - widać jak bardzo zmieniła sie przez te 16 lat okolica Dw. Centralnego/PKiN. Również podziemia Dw. Centralnego pokazane w serialu znacznie różnią sie od tego co mamy dzisiaj :) Ogólnie rzecz biorąc serial słaby, aczkolwiek dzięki takim produkcjom wspomnienia z dzieciństwa wracają :)

ocenił(a) serial na 5
lukasz081992

Pierwsze odcinki są super. Henryk Machalica jest najlepszy póki on był w serialu to serial trzymał poziom. Możliwe, że gdyby do tej pory żył to może serial by się utrzymał na antenie. I praktycznie wszyscy aktorzy się przewinęli przez ten serial.

ocenił(a) serial na 3
dominik1989

Zgadzam się z Tobą. Ten serial definitywnie skończył się wraz ze śmiercią pana Machalicy. Pierwsze odcinki były według mnie naprawdę ok, dużo sie działo, szczególnie " w Warszawie", w pubie, Złotopolice i mieszkanie Gabrielów nie były jedynymi miejscami akcji w przeciwieństwie do ostatnich odcinków. Serial jak dla mnie był kiedyś projekcją zarówno dla starych jak i młodych, z biegiem lat stał się co raz słabszy..

ocenił(a) serial na 5
lukasz081992

A największym ciosem dla tego serialu okazała się śmierć Józefa, bo praktycznie zaraz po śmierci Józefa serial się skończył.
Podobnie było z Bonanzą tylko, że tam przestali kręcić serial od razu po śmierci jednego z głównych aktorów najwyraźniej był niezastąpiony:)

ocenił(a) serial na 3
dominik1989

Musze przyznać że jeżeli chodzi o muzyke, która leciała w tle w pubie albo nawet utwory końcowe Piaska lecące wraz "z napisami końcowymi" były naprawdę niezłe, i za to Złotopolskich nie doceniłem( przed momentem gruntownie odświeżyłem wiedze dotyczącą utwór wykorzystanych w serialu, nie było to trudne bo nie było ich wiele ) ;)

dominik1989

Puls już zakończył emisję serialu tydzień temu na 45 odcinku. Ja na szczęście kiedyś przy poprzednich powtórkach nagrałem sobie ten serial, jakieś pierwsze 400 odcinków :)

ocenił(a) serial na 3
Cezinho

http://www.tv.pl/home/dzien/2014-03-10/godz/t_30/kat/0/stacja/105/strona/0.xhtml Nie wiem jak to sie ma do rzeczywistości, ale wychodzi na to że TV Puls jeszcze wciąż emituje te odcinki... W środe będe w stanie zweryfikować jak jest naprawdę i z chęcią włącze TV o wskazanej porze :)

lukasz081992

Gdybym nie był pewien to bym nie pisał. Po prostu na tej stronie nie aktualizowano programu Pulsu, ale na oficjalnej stronie tego kanału jest program prawidłowy.

Cezinho

CEZINHO Jak masz tyle odcinków to napisz mi na maila klex1987@onet.eu. Pilnie!

ocenił(a) serial na 9
klex111

Na gryzoniu są odcinki do 122 ktoś bedzie nagrywał dalsze?

użytkownik usunięty
DziadekZaplutek

tak! ja :)

Cezinho

Cześć. Poszukuję odcinków od 110 do 121 - okolice śmierci Barbary, jest szansa? pliizzzzzzz

ocenił(a) serial na 7
dominik1989

Teraz lecą stare odcinki od Poniedziałku do Piątku od 6 do 7 po dwa odcinki w tym że 1 odcinek jest powtórką drugiego odcinka z poprzedniego dnia:)