PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=687989}

Za głosem serca

Lo que la vida me robó
2013 - 2014
7,8 911  ocen
7,8 10 1 911
Za głosem serca
powrót do forum serialu Za głosem serca

Jak prawdziwa księżniczka,sama słodycz. ;)

ocenił(a) serial na 8
jazdowicz2666

To prawda, wyglądała w tej scenie wspaniale i bardzo seksownie. :)

ocenił(a) serial na 7
Ramiro_29

Jaka yo Byla scena Bo juz nie pamietam

ocenił(a) serial na 8
Monalia

To było na samym początku, jak Montse była z Jose Luisem pod wodospadem. Jak dobrze pamiętam, to mieli tam swój pierwszy raz.

ocenił(a) serial na 7
Ramiro_29

aa no to wtedy tak :) nawet ogladalam ten odcinek ostatnio na necie . To byl najlepszy odcinek ze wszystkich , bo pozniej bylo juz coraz gorzej

ocenił(a) serial na 8
Monalia

Zgadzam się, mnie też bardzo podobał się ten odcinek. ;) Te co są teraz to jest raczej słabo, nawet nie oglądam wszystkich, a będzie jeszcze gorzej. :/

ocenił(a) serial na 7
Ramiro_29

wiem co odcinek to gorzej jak tzw tasiemiec..samo to 7 lat pozniej to jakas masakra. montserrat coraz bardziej wkurzajaca a jose luis coraz bardziej cierpi jeszce do tego te 7 lat kary to jakis absurd za spalenie hajsu. a alejandro sie upieklo a on tez palil ten hajs i nagle ozyje i nieodpowie za to napewno jak sie znajdzie po tych 7 latach. lepeij by bylo jakby naprawde zginol i siwety spokoj. montserat drugie dziecko jose luisa a itak potem bedzie znowu z alejandrem to jakas moda na sukces paranoja sie robi.

ocenił(a) serial na 8
Monalia

Z tym, że zrobili aż taki duży przeskok czasowy o 7 lat to jest już przesada. Można tak zrobić, ale na samym końcu serialu tak jak to było w "Prawdziwym uczuciu". Tam było o 6 lat o ile dobrze pamiętam. To też prawda 7 lat kary więzienia za spalenie kasy to jest również przesada, ale w Meksyku to te kary nawet za jakieś lżejsze przestępstwa są w ogóle zbyt wysokie. Natomiast to, że Alejandro przeżył to bardzo dobrze, szkoda by go było gdyby wtedy zginął w tej katastrofie samolotu. Nie podoba mi się też to, że Jose Luis zginie na końcu. To bardzo smutne. :(

Ramiro_29

dzięki za spojler..... ;/

ocenił(a) serial na 7
xlickmysneakers

Sorki troche zA duzo napisalismy. Zapewne now wiedzialas o tym ze go usmierca na koniec? Tez w tki Sam sposob sie dowiedzialam na innym forum ale Tak przexzuwalam ze zginie Bo Tak samo zginal Gustavo z zakazanego uczucia tez niby pierwsza wielka milosc prorki. Mogliby juz cos innego wymyslec a nie tylko usmiercanie najlepszych bohaterow..

ocenił(a) serial na 7
Ramiro_29

Bardzo smutne I nie musisz przypominac:( lepiej by bylo Gdyby alejanro zginol zamiast jego Bo jak wruci po 7 latach to jesZCE wieksZy szok I bol dla rodziny. Ale skoro juz wspomniales to kto osmieli sie zabic jose luisa? Bo jesli zginie to tylko w taki sposob. Kto go zabije median, adolfo, basurto, maria? Bo now powiesz Chyba ze alejanro?

ocenił(a) serial na 8
Monalia

Ja najbardziej bym wolał, żeby jednak obaj przeżyli i zostali do końca. Nie podoba mi się to, jak giną dobre i pozytywne postacie. :/ Jak widzisz tu nie chcą spoilerów, więc nie mogę napisać jak to będzie z Jose Luisem, ale poszukaj sobie w temacie "Jeśli ktoś ma pytania..." na 2 stronie, ja kiedyś sam o to pytałem i tam to jest wyjaśnione, jak to się stało. Mogę tylko powiedzieć, że to na pewno nie Alejandro.

ocenił(a) serial na 7
Ramiro_29

Ok dzieki no spodziewalam sie tego Bo Tak robia w tych serialach ale coz.. najlepiej nie ogladac:/

ocenił(a) serial na 8
Monalia

Telenowele powinny się kończyć ślubem głównych bohaterów, a nie czyimś pogrzebem i mnie satysfakcjonuje tylko takie zakończenie jak ślub. Nie będziesz oglądać tego serialu do końca?

ocenił(a) serial na 7
Ramiro_29

teraz sa fajne sceny poki nie ma tego alejandra i jl jest szczesliwy i dimitrio jest szczesliwy ale pozniej jak zginie monica refugio to niewiem czy dam rade ogladac dalej

ocenił(a) serial na 8
Monalia

No tak, teraz są fajne te odcinki, podobają mi się, jeszcze jak przenoszą też akcję do Argentyny i nie wszystko dzieje się w jednym miejscu. Lubię patrzeć kiedy Dimitrio i Jose Luis są szczęśliwi, nie wiem po co to było znowu potem wszystko psuć. :/ To będzie jakaś porażka, jak tyle osób zginie tam bez sensu, bo mogliby zostać do końca i wtedy byłby ten serial naprawdę super.

ocenił(a) serial na 7
Ramiro_29

zgdzam się calkowicie..:) to juz nie pierwsza telka kiedy dobrze sie zaczyna a zle sie konczy.. Mogliby pomyslec odrobine tym mozczkiem i jakos pozytywnie zaskoczyc widzów :)

ocenił(a) serial na 8
Monalia

No właśnie mogliby zaskoczyć widzów czymś dobrym i pozytywnym, a nie bezsensownym zabijaniem kolejnych fajnych bohaterów. :/ Ten pomysł na zakończenie mieli beznadziejny i to podobno jeszcze były jakieś dwa tyle, że jedno gorsze od drugiego. :/

ocenił(a) serial na 7
Ramiro_29

Ale ze co byly jeszcze jakies dwa? Bo nierozumiem:)

ocenił(a) serial na 8
Monalia

Dokładnie to nie wiem, jak to było z tym finałem, bo kiedyś pisali tu nawet też na forum o jakimś drugim, innym finale alternatywnym. Możesz sobie poszukać w tematach, tam powinno być pod takim tytułem. Tylko, że ten drugi finał wymyślili jeszcze gorszy niż ten oficjalny. :/

ocenił(a) serial na 7
Ramiro_29

Nie ma Chyba takiego tematu a przynajmniej ja nie widze:d no domyslam sie skoro gorszy to jeszcze pewnie wiecej ofiar chociaz Gorzej byc juz nie moze