Jak prawdziwa księżniczka,sama słodycz. ;)
To było na samym początku, jak Montse była z Jose Luisem pod wodospadem. Jak dobrze pamiętam, to mieli tam swój pierwszy raz.
aa no to wtedy tak :) nawet ogladalam ten odcinek ostatnio na necie . To byl najlepszy odcinek ze wszystkich , bo pozniej bylo juz coraz gorzej
Zgadzam się, mnie też bardzo podobał się ten odcinek. ;) Te co są teraz to jest raczej słabo, nawet nie oglądam wszystkich, a będzie jeszcze gorzej. :/
wiem co odcinek to gorzej jak tzw tasiemiec..samo to 7 lat pozniej to jakas masakra. montserrat coraz bardziej wkurzajaca a jose luis coraz bardziej cierpi jeszce do tego te 7 lat kary to jakis absurd za spalenie hajsu. a alejandro sie upieklo a on tez palil ten hajs i nagle ozyje i nieodpowie za to napewno jak sie znajdzie po tych 7 latach. lepeij by bylo jakby naprawde zginol i siwety spokoj. montserat drugie dziecko jose luisa a itak potem bedzie znowu z alejandrem to jakas moda na sukces paranoja sie robi.
Z tym, że zrobili aż taki duży przeskok czasowy o 7 lat to jest już przesada. Można tak zrobić, ale na samym końcu serialu tak jak to było w "Prawdziwym uczuciu". Tam było o 6 lat o ile dobrze pamiętam. To też prawda 7 lat kary więzienia za spalenie kasy to jest również przesada, ale w Meksyku to te kary nawet za jakieś lżejsze przestępstwa są w ogóle zbyt wysokie. Natomiast to, że Alejandro przeżył to bardzo dobrze, szkoda by go było gdyby wtedy zginął w tej katastrofie samolotu. Nie podoba mi się też to, że Jose Luis zginie na końcu. To bardzo smutne. :(
Sorki troche zA duzo napisalismy. Zapewne now wiedzialas o tym ze go usmierca na koniec? Tez w tki Sam sposob sie dowiedzialam na innym forum ale Tak przexzuwalam ze zginie Bo Tak samo zginal Gustavo z zakazanego uczucia tez niby pierwsza wielka milosc prorki. Mogliby juz cos innego wymyslec a nie tylko usmiercanie najlepszych bohaterow..
Bardzo smutne I nie musisz przypominac:( lepiej by bylo Gdyby alejanro zginol zamiast jego Bo jak wruci po 7 latach to jesZCE wieksZy szok I bol dla rodziny. Ale skoro juz wspomniales to kto osmieli sie zabic jose luisa? Bo jesli zginie to tylko w taki sposob. Kto go zabije median, adolfo, basurto, maria? Bo now powiesz Chyba ze alejanro?
Ja najbardziej bym wolał, żeby jednak obaj przeżyli i zostali do końca. Nie podoba mi się to, jak giną dobre i pozytywne postacie. :/ Jak widzisz tu nie chcą spoilerów, więc nie mogę napisać jak to będzie z Jose Luisem, ale poszukaj sobie w temacie "Jeśli ktoś ma pytania..." na 2 stronie, ja kiedyś sam o to pytałem i tam to jest wyjaśnione, jak to się stało. Mogę tylko powiedzieć, że to na pewno nie Alejandro.
Ok dzieki no spodziewalam sie tego Bo Tak robia w tych serialach ale coz.. najlepiej nie ogladac:/
Telenowele powinny się kończyć ślubem głównych bohaterów, a nie czyimś pogrzebem i mnie satysfakcjonuje tylko takie zakończenie jak ślub. Nie będziesz oglądać tego serialu do końca?
teraz sa fajne sceny poki nie ma tego alejandra i jl jest szczesliwy i dimitrio jest szczesliwy ale pozniej jak zginie monica refugio to niewiem czy dam rade ogladac dalej
No tak, teraz są fajne te odcinki, podobają mi się, jeszcze jak przenoszą też akcję do Argentyny i nie wszystko dzieje się w jednym miejscu. Lubię patrzeć kiedy Dimitrio i Jose Luis są szczęśliwi, nie wiem po co to było znowu potem wszystko psuć. :/ To będzie jakaś porażka, jak tyle osób zginie tam bez sensu, bo mogliby zostać do końca i wtedy byłby ten serial naprawdę super.
zgdzam się calkowicie..:) to juz nie pierwsza telka kiedy dobrze sie zaczyna a zle sie konczy.. Mogliby pomyslec odrobine tym mozczkiem i jakos pozytywnie zaskoczyc widzów :)
No właśnie mogliby zaskoczyć widzów czymś dobrym i pozytywnym, a nie bezsensownym zabijaniem kolejnych fajnych bohaterów. :/ Ten pomysł na zakończenie mieli beznadziejny i to podobno jeszcze były jakieś dwa tyle, że jedno gorsze od drugiego. :/
Dokładnie to nie wiem, jak to było z tym finałem, bo kiedyś pisali tu nawet też na forum o jakimś drugim, innym finale alternatywnym. Możesz sobie poszukać w tematach, tam powinno być pod takim tytułem. Tylko, że ten drugi finał wymyślili jeszcze gorszy niż ten oficjalny. :/