Idealnie do siebie pasują ! On ma jedną brew ,ona też ...dwa brzydkie brwiaki :D
będą razem :) ona przejdzie metamorfozę z resztą on też, ona będzie z Adolfo (ale umrze :D) a on z Monicą <3 (która umrze z rąk Adolfo) a w ostatnim odcinku bodajże Dimitrio i Josefina się zejdą :)
Charaktery też podobne. Obydwoje słabi - ona samotna, on też właściwie. Ona ma dobre serce, on podły śmieć. Nie zdziwiłabym się gdyby na koniec serialu zrobili jej metamorfozę, żeby Dimitriowi szczęka opadła :D
Coś mi się zdaje, że to nie Josefina przejdzie tutaj metamorfozę i nie chodzi mi wcale o wygląd ;-) Zresztą same zobaczycie, nie chcę zepsuć oglądania. Ja tam bardzo lubię Josefinę, zawsze mnie rozśmiesza xD i ona wcale nie jest brzydka ;-)
Jeśli chcecie mogę opisać jak potoczą się ich dalsze losy na pewno nie będzie nudno
jak alechandro jest przystojny to ja jestem paris hilton haha. Fakt nie jest jakis brzydki ale juz stary i wynudzony. W tej telce jest kilka lepszych np Jose Luis, adolfo w tych dlugih wlosach, dimitrio juz nawet od niego ladniejszy i refuchio. alechandro jest lepszy jedynie od viktora i to niebardzo noi od mediny. Bo on juz jst okropny.