PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=687989}

Za głosem serca

Lo que la vida me robó
2013 - 2014
7,8 911  ocen
7,8 10 1 911
Za głosem serca
powrót do forum serialu Za głosem serca

Dwa finały.

ocenił(a) serial na 8

Podobno nakręcono dwie wersje finałowej sceny. Obie w kościele, po śmierci Jose Luisa. W pierwszej wersji do Montserrat podchodzi Alejandro i wychodzą razem, w drugiej Montserrat wychodzi sama rozpaczając po JL. Ciekawe rozwiązanie :D

ocenił(a) serial na 9
Maddie_filmweb

to wybrali ten pierwszy

ocenił(a) serial na 8
darjaa

Jak dla mnie to oba finały są beznadziejne. Najlepszy byłby taki, w którym nikt by nie zginął i co to za pomysł, żeby telenowele kończyć pogrzebem zamiast ślubem? :/

ocenił(a) serial na 9
Ramiro_29

ale jak nikt by nie zginął to cały czas Jose Luis by wariował i telenowela by się nie mogła skończyć

ocenił(a) serial na 8
darjaa

To mogli wymyślić dla niego jakieś inne zakończenie, że w końcu by sobie tą Montse odpuścił i znalazł kogoś innego i może w ogóle by stamtąd wyjechał. Zawsze da się wymyślić jakieś inne lepsze zakończenie, a nie tylko takie, żeby kogoś zabijać. :/

ocenił(a) serial na 7
Maddie_filmweb

Takie rozwiązanie było też w Teresie. Ja nie lubię jak są alternatywne zakończenia. Powinni zdecydować się na jedno i tak wiadomo, że wszystkich nie zadowolą ;-)

ocenił(a) serial na 8
Justysia0302

Podobno problemy się zaczęły, kiedy w różnych krajach zaczęto emitować różne końcówki :P

ocenił(a) serial na 7
Maddie_filmweb

No właśnie ;-) Dlatego moim skromnym zdaniem, powinni nakręcić jeden porządny finał i tyle :-)

ocenił(a) serial na 8
Justysia0302

Kto w ogóle wymyśli taką bzdurę, jak alternatywne zakończenia? Chyba jakiś niezdecydowany typ ;/. Powinno być jedne, kiedyś tak nie wydziwiali.

ocenił(a) serial na 7
Hadley

Też się zastanawiałam kto wogóle wpadł na taki pomysł ;-) To trochę mi psuje dobre wrażenie o tej telenoweli. Potem w sumie nie wiadomo jak to się skończyło. Może niedługo pokuszą się o nakręcenie kilkunastu finałów żeby było w czym przebierać haha :D

ocenił(a) serial na 10
Justysia0302

wpiszcie na youtubr Lo que la vida me robó - Yo sin él i jest drugi finał

ocenił(a) serial na 7
joanna29s

to jest chyba ten piesszy final bo alechandro wychodzi na koncu z nia, a gdzie ten drugi final alternatywny?

ocenił(a) serial na 10
Monalia

to był drugi finał że Jose Luis i Alejandro zginęli a Monse wychodzi sama z Rosario i dziećmi z kościoła

ocenił(a) serial na 8
Justysia0302

Kilkunastu finałów to może nie trzeba by było, ale wystarczyłby jeszcze trzeci, w którym nikt by nie zginął i taki najbardziej by mi odpowiadał.

ocenił(a) serial na 9
Maddie_filmweb

Oba finały są do niczego, bo Alejandro dostał strzał w serce, więc nie powinien przeżyć po drugie Monserat tak się darła nie nie nie i beczała nad trumną jak by to umierała miłość jej życia

ocenił(a) serial na 7
darjaa

bo moze po smierci w koncu go docenila i fin;D